Babamdan nefret ediyorum haklimiyim sizce?

Evet babamdan nefret ediyorum ve surekli benden uzak durmasini istiyorum.ANNEM e evde surekli hakaret ve kufur ediyor yok neden yemek.hazir degil neden bu kadar alisveris yaptin ? O da surekli sineye cekiyor.Durumumuz o kadar kotu degil ayda 2 bintl aliyor.benim iki tane abim var ve onlari surwkli benden daha cok seviyor gelinlerine resmen hayran ama onlar ona ne kadar kotuluk yaptiysa halâ onlarin pesinde.Grip olsalar hergun arayip soruyor.Benim bu yasima kadar hic odam olmadi ben 20 yasindayim. İstanbul capa tiptayim ilk yilimda kazandim.Surekli soguk odalarda ders calismaya calusiyorum MASAM BİLE YOK CALİSACAK.Misafir odasinda yatiyorum.Bana hicbir zaman harclik vermiyor ben de kafelerde kahvalti salonlarinda garsonluk yapyorum ki ancak yol parami cikarayim.Hic bir zaman sormadi bana paran var mi diye ? Kucukken burs kazanmistim o burslarin hepsini yasim 18 den kucuk diye o aldi ve ne yapti bilmiyorum.Hicbir zaman kantinden yemek yedigimi hatirlamiyorum hep derslerde bayilacak gibi olurdum eve gidince evde yerdim yemegimi.Sizce hakli miyim nefret etmekte ?
Babamdan nefret ediyorum haklimiyim sizce?