Bence arkadasina soylemelisin oldugu gibi tabi gozunde karaktersiz olcaksin ama opusmeden once bunu goze almissindir herhalde belkide arkadasin sevgilisinin bakislarindan felan. anlamisyir sizi deniyofdu belkide sevgilisi sana guvenmedgi icin
Seni denemis olabilir benim kocamda sevgiliyken bir arkadasim icin bu kiz sana her turlu kazik atar demisti bende safimya yok bee yapmaz o diyordum arkadasim benimkinin birtek ismini biliuodu daha hic gormemisti sonra numarasini istedi benden bende salaklik yapip verdim konismaya basladilar benim sevgilimle benim yanimda msjlasacak kadar karaktersiz cikti ve iyi bir kiz arkadas sevgilisi ona mesaj atar atmaz sana soyleyendir bunu Nlamis oldum ve sevfilim ona bana yaklasmamasini souledi var yani boyle seyler sende aynisini ysamis olanilirsin ama lafi ne kadar cevirirsem cevirim yaptigin hata ortadaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
68Cevap
Yas 26
edep , akil 4
Iyi senaryo ;) tebrik ederim
Ne senaryosu bunu ben dün yaşadım inanmıyorsan yazmana gerek yok
Himm oylemi kusura bakma bende inandim
Kız seni sevgilisine ayarlamaya çalışıyor galiba
Ne biçim arkadaşmış bu arkadaş
Görüyorum ki karakter tam oturmamis ayakta kalmış
Görüşme artık arkadasınla
Sevgilisini aldatmis gozu disarda
bu hikaye biraz fake gibi :D
Bence bu senin hayalin :) bağışla ama çok belli
Arkadaşına sogle ona ihanet etmişsin..
eğer anlattıkların gerçek ise arkadaşın kaşınmış
ilişkiye bak grup yapın bari
niyetin belli hiç devam
gel benle de öpüş bu kadar yolluysan
arkadasındakide nasıl genişlikmiş
eksikler var, geliştirmen lazım kendini
Kız izin vermiş zaten böyle olacağı belli yani
Ver coşkuyu gitsin bişey olmaz.. Zikmesinde
Ufak atın da civcivler de kahvaltı edebilsin.
Iyi senaryo 👍👏
öyle masaj yaptırısa arkadasın olacagı budur
Suç sende değil ki arkadaşın bayağı xxxxl çıkmış..
Ne guzel yapmısın devam et boyle...
fantazi geldi bana bu
kötü
Yaw he he.
arkadaşın g*vat mı
Seni pis şıllık..
Troll.
aferin sana
3lüye gider bu iş
Yazık olmuş :s
Güzel hikaye. :)
Onlardan uzaklaş
şaşırmadım
serin hikaye
devam et
yazık yazık
Bence arkadasina soylemelisin oldugu gibi tabi gozunde karaktersiz olcaksin ama opusmeden once bunu goze almissindir herhalde belkide arkadasin sevgilisinin bakislarindan felan. anlamisyir sizi deniyofdu belkide sevgilisi sana guvenmedgi icin
Seni denemis olabilir benim kocamda sevgiliyken bir arkadasim icin bu kiz sana her turlu kazik atar demisti bende safimya yok bee yapmaz o diyordum arkadasim benimkinin birtek ismini biliuodu daha hic gormemisti sonra numarasini istedi benden bende salaklik yapip verdim konismaya basladilar benim sevgilimle benim yanimda msjlasacak kadar karaktersiz cikti ve iyi bir kiz arkadas sevgilisi ona mesaj atar atmaz sana soyleyendir bunu Nlamis oldum ve sevfilim ona bana yaklasmamasini souledi var yani boyle seyler sende aynisini ysamis olanilirsin ama lafi ne kadar cevirirsem cevirim yaptigin hata ortadaa
Woww
Bence takma bu kadar
devam et bence?
kavat arkadas