Arkadaşım ve sevgilisiyle gezmeye çıktık ve oğlanın evinde kaldık o gece ve arkadaşım sevgilisine masaj yapmamı istedi bende kırmak istemedim yaptım arkadaşım banyoya giti duşunu alırken bende sevgilisine masaj yapıyordum oğlan komik eylenceli biri yani aklımın ucundan bile geçmedi onunla aramda bişey olacağına ama işte masajı bitirdim ve ertesi gün arkadaşımın işi vardı o gitti siz çıkın beraber canınız sıkılmasın dedi ve onunla başbaşa kaldım ve oturduk sohbet etik ve sonra yanıma uzan dedi konuşalım diye sonra orda bana sarıldı gözlerimin içine baktı ve öyle bir baktı ki neye uğradığıma şaşırdım ve yüzümü tuttu ve öpüştük pişmanım ama kendime dur diyemedim arkadaşımıda çok seviyorum yaptığım çok kötü bişey sizce ben napmalıyım böyle bir durumda????
Cevabın nedir?
kıramadım derken ne komiksin ya sen 5yaşındamısın kızım sen bence baya istemişsin bu kadar saf olmazsın çocuk sikmeye kalksada kıramadımmı diyeceksin ya çok kmiksiz cidden arkadaşındaki zaten ayrı bir rahatlık ne hale geldik ya böyle bende sizin yaşınızdayım ve ben arkadaşımın sevgilisiyle gözgöze gelmeye utanıyorum siz nesiniz böyle.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O arkadaşının sevgilisi de olsa ne rahatlık mk baştan belliymiş
22 Yorumla- +1 yıl
Baştan belli olan neymiş?
- +1 yıl
0rspu olduğun
O erkek den uzak durarak en güzel şeyi yapabilirsin mesela. Sevgilisinin arkadaşına gel yanıma uzan konuşalım diyecek? Ama arkadaşına da helal olsun yani bu kadar rahat olması hiç hoş değil.
04 Yorumla- +1 yıl
evet haklısın en iyisi uzak durmak
- +1 yıl
İnş sağol anlayışın için :)
+1 yılİşte bunlar hep seks
4.bp.blogspot.com/.../...penis+%C3%A7izgi+film.jpg00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
66Cevap
Ya bir git böyle senaryo mu olur kusura bkma da kimse sevgilime masaj yap demez iki kolu kırık olsa ayağıyla yapar yine de bir kıza masaj yaptırmaz ve git önce bir eĞlence yazmayı öğren ya eylence nedir ya ilkokulu nasıl bitirdin sen ya
30 Yorumla
+1 yılkızım kızlar kıskanç ve fesat yaratıklardır banamı anlatıyosun. hiç bir kız sevgilisine kız arkadaşının masaj yapmasını istemez ve yaptırtmaz. öyle bişey varsada kendi aralarında senin pazarlığını yapmışlardır ya da geniş ve fantazik bir çifttir. benim hiç inanasım gelmedi..!
10 Yorumla
+1 yılArkadaşların senaryoyu yazmış ve uyguluyorlar bir sonraki buluşmada da yaklaşacak sana arkadaşının sevgilisi ve bir gün hop arkadaşın çıkıp gelecek sizi o halde yakalayacak ve grup seks başlayacak. Her şey planlı yoksa kim der sevgilime masaj yaparmısın diye en yakın arkadaşı olsa ne olur?
00 YorumlaKizda yazık arkadaşı diye gönül rahatliyla birakiyor. Hos ben birakmazdim. Kiz umarim ogrenir bir güzel de döver seni. Hadi o sevgili sen arkadassin be hemde samimi. pislik misiniz be siz. Kendine erkek bulamayip elaleminkine yuruyosun.
00 Yorumla
+1 yılhayır anlamadığım olay şu, arkadaşın sevgilisine masaj yapmanı nasıl istiyo senden? :D cidden komikmiş.
07 Yorumla- +1 yıl
Ya şimdi şöyle arkadaşıma evde masaj yaptım oda sevgilisine dedi işte çok iyi masaj yaptığımı oğlan da banada yapsın dedi
- +1 yıl
oğlan bana da yapsın deyince sevgilisi de ''ona da masaj yap'' dedi yani?
Olay hala saçma geliyor mantığa yatan bir yanını göremiyorum. - +1 yıl
Ben burada başkasına dediğim gibi olanları anlatıyorum inanmıyorsan benim diyecek bişeyim yok
- +1 yıl
inanmıyorum demedim, olay mantığıma yatmıyo dedim.
adamın sevgilisine böyle bişeyi diyebilmesi, sevgilisinin de çok doğal bişey gibi sana bunu söylemesi, senin de çok normal bişeymiş gibi gidip masajı yapman. Bunları anlamıyorum. - +1 yıl
Çok haklısın gerçi ben olsam hayata izin vermezdim tabikide ama kız arkadaşlarım bazen masaj yapmamı isterler bende yaparım oda sevgilisine derken oda istedi ordan başladı zaten tuhaflık hepimizde var haklısın valla
- +1 yıl
az önce sana yaptım ya kolum çok ağrıdı diyemedin mi? Sen onu desen onlar zaten mesajı alırdı, ve evet hepiniz suçlusunuz, ama kazanan erkek oldu, hak etmişsiniz de yalan yok.
- +1 yıl
Doğru haklısın diyemedim kırmak istemedim işte
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç bir kız sevgilime masaj yap demez bir kızla sevgilisini başbaşa bırakmaz
Namuslu bir kızda yanıma yat diyenin yanına yatmaz
Hikaye berbat senaryo da berbat20 Yorumla
+1 yılŞeytana uymussun malesef :( arkadaşına anlatmalisin bence seni öpen kimleri opmuyodur
02 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşıma anlatsam ne olucak sanki suçlu yine ben olurum
- +1 yıl
Suçlu zaten sensin sen ve o burada madur olan arkadasin. Iyi bir arkadassan cikar karsisina soylersin.
+1 yılOlur böyle şeyler seçim senin arkadaşlıkmı aşk mı bence kimseye anlatma bu durumu dostunla aran bozulmasın kafanada çok takma olur böyle şeyler
00 Yorumla
+1 yılÇocuğun yanına uzan sonra pismanim de. Onu saymıyorum hadi çocuğun sevgilisindede var bituhaflik sevgilime baska birisinin masaj yapmasını isticem ha
Üç geniş insan geniş geniş takılın10 Yorumlakız arkadasın cok genıss bırakmcaktı atesle barutu yan yana sevgılıme masaj yap nedır mk yenı mı cıktı
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
Bilmiyorum işi vardı çıktı siz çıkarsınız seni gezdirsin dedi bende tamam dedim o gelene kadar bizde beraber kaldık
bildiğin film gibi bişey bu güzel trollllllllllllllllllllllllllllllllll :))
10 YorumlaBence atkadasin resmen sizi birlestiek istemis , takma kafana , sevgilisine sahip ciksaymis
00 YorumlaNasıl geniş arkadaşın varmış kendi elleriyle ortam hazırlamış size
02 Yorumla- +1 yıl
BU FOTONUUZX DEĞİŞTİREBİLİRMİSİNİZ ACABA
+1 yılSen simdi onun arkadasi mi oluyosun? Icin rahat olsun. arkadasi degilsin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sicak suyu ac basindan asagi camasir suyunu devir (:
00 YorumlaGenis takiliyo millet turkiye a. b. girmedi bir turlu ama milleti cokdan girmis.
00 Yorumlae kusuruma bakma da ya arkadaşın harbi mal. ya da mal ayağına yatıyor. bir sakso çek demediği kalmış zaten.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 936 cevap paylaştı. Ohoooooooo sende nasıl bir... muşun az karakterli ol derim ileride çocuğun falan olur mazallah oda birilerinin başına bela olmasın.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşına söyle direk itiraf et yapmışsınız bir şey bunu saklamanın anlamı yok hesabını sevgilisinden sorsun
00 YorumlaBundan sonra "siz erkekler neden böylesiniz" diye başlayan gerizekalı turnusolu soru gördüğümde, bu sorunun linkini vereceğim.
00 Yorumla
+1 yılBu durumda ikisindende uzaklaş ve arkadaşlığını kopar. Yakın arkadaşına böyle bir ihanet yaptıysan artık onun yüzünd bakma tabi azıcık yüz varsa. Taze peynir desem kaba yorum olcak demiyorum.
00 Yorumla
+1 yılSen şu dediğine inandın mı? Sen olsan arkadaşına sevgilime masaj yap der misin? Komik
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence arkadaşınnı salaklıgı bildigin senin kucagına atmıs cocugu masaj yapmanı istiyor yetmiyo siz berbaer cıkın canınız sıkılmasın diyo salakmı :D
00 YorumlaÇocuktakide hıyarlık sendeki de arkadaşında salajmış durum bu bence
00 YorumlaHayal gücün vasat. Biraz film izle kitap oku ya da kalk git çay koy.
20 YorumlaBiraz daha geliştirmelisin hayal gücünü. Çok sıradan, beğenmedim
00 Yorumla
+1 yılYaptığın çok yanlış. Arkadaşında sende tam bir gevşeksiniz kusura bakma
10 YorumlaArkadasinda ki genisligine hayranim.
Kim olursa olsun sevgilimle hic bir kizi basbasa birakmam !!02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç bir türk kızı bu kadar rahat olmazz. ben sevglimi kimseyle yalnz brakmam bide git masaj yap dicem hee canımı alman lazm :D senaryoyu yeniden yaz:D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Masaj yap et sonra da öpünce pişman ol. Haketmişsin kendi düşen ağlamaz.
06 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
- +1 yıl
Haklısın bir yandan suç bendede var ama dediğim gibi biz iyiydik yani arkadaşlık yapalım derken bokladık
- +1 yıl
Yapmam zaten evet iyi bir ders aldım
Sen gidip masaj yaparsan oda yapar sendede hatalar var seytana gel gel demissin
00 YorumlaZaten bunu arkadaşın istemiş al çocuğu elinden gitsin
10 Yorumla
+1 yılben olsaydım seni coktan becermiştim nasıl dayanmış hayret
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılla p kadar fake bir hikayeki tam erotik hikayeler gibi. sonu yok sadece. sonunda acaba ne yapabilirm eklenmiş. buna kadir bile inanmaz hahahahahahahahahahahhahahaa
00 Yorumla
+1 yıll*n hepimiz papaz efendiye döndük a mk günah çıkarmak isteyen yardırıyor buraya
00 Yorumla
+1 yılSonra bir baktın ki annen hadi kızım kalk yerinde uyu diye dürtüyo.
10 Yorumla
+1 yılBoşver be hanım ablacım şu an türkiye üzerinde manitasına arkadaşının masaj yapmasına izin vericek bir kız yok
00 Yorumla
+1 yılCahil , saf KS üyelerini keklemeye utanmıyor musun sen troll 1?
00 Yorumla@Rusasigi hacı detayi okumana gerek yok yeni üye :Dd acaba hangi mavili 😂😂
01 Yorumla
+1 yılBence Yanlış. Sonuçta arkadaşın. o mesafe mutlak hep korunmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazık arkadaşına karaktersiz arkadaş ve sevgiliye sahip
00 Yorumlayanına yat dedi yattın sebepsizce öptü ve karşı koymadın şaka mısın
02 Yorumla- +1 yıl
Biz hep güler şakalaşırız bu duruma geleceğimizi bilemedim
+1 yılo an için kendini tutamamışsın ama arkadaşını sevgiliside biraz meafeli olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılküresel ısınmayı bu yüzden destekliyorum bütün kaşarlar erisin
00 Yorumla
+1 yılal sana bı kaşarlık daha pişman olacagını bılerek nıye yaptın pekı
00 Yorumla
+1 yılbu işler hep böyle başlar sanırım üçlü seks düşünyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazını hangi itiraf sitesinden kopyala yapıştır yaptın kardeş.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO ARKADAŞINDAN DA SEVGİLİSİNDENDE UZAK DUR HER AN Bİ GURUP seks OLAYININ İÇİNDE BULABİLİRSİN KENDİNİ ZEMİNİ ARKADAŞIN İSTİYEREK HAZIRLAMIŞŞ
00 Yorumla
+1 yılBugün arkadaşının sevgilisiyle öpüşen kız yarın benimle öpüşmek ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılzaten tezgahı kuran arkadaşın
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılne kaşarlan var len gelde zikme belasını
10 Yorumla Tüm senaristler bu sitede mi anlamadım ki ben.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
u +1 yılınanan var mı buna ya
01 Yorumla- +1 yıl
ya nasıl ınanırsınız boyle yorumlara
kız arkadaşın bir garip,
sen ondan da garip...00 YorumlaBunların gerçek olduğunu düşünmüyorum
13 Yorumla- +1 yıl
burada hikaye anlatmak için yazmadım keyfin bilir
- +1 yıl
Başına gelirse senaryoyu sen yazarsın o zaman büyük konuş sen
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. bayılıyorum şu fantazilere :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Elemtere fiş kem gözlere şiş :/
10 Yorumlaoğlana söyle ar damarına sahip çıksın
00 Yorumlayapmadan önce düşünecektin
00 Yorumla
+1 yılBu nasil bir ironi? :D
02 Yorumla- +1 yıl
Komik çocuk senii :)
- Devamını Gör (42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi