34 yaşinda bekar bir bayanim ve annemle yaşiyorum. 1 yil oncesine kadar calisiyordum su anda is bulamiyorum. 2 universite bitirdigim halde. Ask hayatimda kimse yok yakin arkadaslarim evli ve cocuklu onlarla da sık sık gorusemiyoruz. Annemle iyi anlasiyoruz ama herseyi anlatamiyorum uzulmesin diye. Hicbir amacim yok gibi hissediyorum ve herseyi kafama takiyorum. Ne onerirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılKendine zaman ayir bak ne yap blkiyormusun bu cumartesi kulakligini tak temiz havaya cik kos soyle 2-3 saat dolan sonra git bir kafeye kendine en sevdigin icecegi soyle oyle birseyin yoksa guzel gorunen herseyi soyle :) en sevdigin icecegi kesfet sonra alisveris merkezine git delicesine magazlarda dolas hic birsey alma ama herseyi dene fotograf cek ;) cok begendigin birsey olursa al ama :) Sonra yetenek bul kendine benim bir arkadasim vardi benden buyuk is bulamadi simdi evde DIY isleri yapiyor keceden cantalar kupeler okadar cok satiyorki neredeyse hayatini kazandi onlardan ! Ama bundan once cumartesi gecesi arastir pazar gunu bir sanat kursuna git calgi calmak istiyorum de piano mukemmeldir :) Pazar gunlerini doldur sonra arastirma yap ve pasta kursu bul oraya katil baska biryer de de resim heykel kursuna katil internetten yaratici videolar izle ve evde keceden takilar cantalar yapmaya calis
KENDIN ICIN YASA YALNIZ OLMAK SORUN DEGIL SENI SADECE SEN ANLAYABILIRSIN BASKA KIMSE ANLAYAMAZ!!!
YALNIZ OLARAK DUNYANIN EN IYISI OLABILIRSIN!05 Yorumla
Soran+1 yılsurekli kurslara da katildim bir ay oncesine kadar ama ne icin amacim yok. Yuruyuste yapiyorum ama yine evdesin dort duvar bunalim
- +1 yıl
Gununu doldur eve gireme yani ah piano dersime yetismem gerekiyor ya da baska birseye cumlesini kurdugun anda yasama sevgisini anlarsin dedikelrimi yap asla yilma ! En mukemmel sensin senin yerinde baskasi olsa belki buraya sorma cesaretini bile gosteremez depresyona girer ve olurdu 👍 sen yasama istegini gosteriyorsun oyleyse yapabilirsin!
Soran+1 yılTsk
- +1 yıl
@AdamSmith kendi icimde nirvanaya erdim ben 😜😎
En İyi Cevaplar
+1 yılSanırım sende 10 yıl sonra ki halimi gördüm büyük ihtimal bende 10 yıl sonra senin gibi yakınıcam hiç birşey için geç değil güzel insan Allahtan ümidini kesme ona yönel ve çokça dua et insan nasibinde ne varsa onu yaşar hakkında herşeyin hayırlısı olsun insAllah üzülme lütfen
02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
+1 yılŞükrü ve tefekkür etmesini öğrenmelisin, önce buna yönel huzur sadece para değil yatlar katlar mallar mülkler değil, huzur iç huzur kalp huzuru zihin huzurudur bunları tamamlayabiliyosan huzurlusundur, ve huzur inan'ki islamda, rabbini merak et sorunları sadece bilimle fizikle kimya ile çözemezsin, sen ve diğerleri şunu istiyor örnekle anlatayım;
yolda giderken lastiğin patlıyor ve sen hiç bişey yapmadan sırtına yaslanıp radyo dinliyosun, yoldan geçen birisini görüyosun ve hey dostum yardım edermisin lastiğim patladı diyorsun, sana yardıma gelene senin için bagajı açarım değiştir diyosun, sence bu ne kadar hakkaniyetli bir yardım isteği?
doğrusu nedir sen çabalarsın krikoyu dayarsın arabanın altına, zorlarsın krikoyu ama kaldıramazsın ve yine birini görüp hey dostum yardım et diye ve yardımını alıyosun işini halledip yoluna devam ediyosun, yani demek istediğim sen birşeyler için çabala sonrasında rabbine yönel anlatmak istediğin ne varsa rabbine anlat, ancak bu şekilde bir sonuca çıkarsın.01 Yorumla
Soran+1 yılInancli biriyim zaten ama umutsuzluk icimden cikmiyor
+1 yılYaşamak için gerçekten hiçbir nedeniniz yok mu, yoksa yaşama nedenini elde edemeyeceğinizden dolayı mı yakınıyorsunuz?
Bazen yaşama nedenine ulaşamama düşüncesi de yaşama nedenin yokmuş gibi hissettiriyor. Her şeyi oluruna bırakmayı öğrendim bu yüzden. Zamanı gelince olacak olan neyse o olur.
Demem odur ki, hayatınızı en baştan itibaren gözden geçirin. Çok ufak da olsa istediğiniz bir şey varsa bu sizin yaşama sebebinizdir. O hedefe ulaştığınızda yeni bir sebep bulursunuz. Her şeyi aynı anda istemeyin (iş, evlilik vs.), sırayla en küçükten başlayarak büyüğe doğru gidin.
Ve arzuladığınız şeyi elde edememekten korkmayın. Korkarsanız yine olduğunuz yerde sayıyorsunuz. Kendimden biliyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılIyi dusun iyi olsun sozune inaniyordum ama olmuyor bir turlu biseyler eksik
- +1 yıl
Sadece iyi düşünmek önemli değil. Düşüncenize göre hareket ediyor musunuz? Bir insan gece gündüz iyi düşünür ama nerde berbat şeyler varsa onların peşinden koşar. Sizce onun iyi düşünmesi yaptığı şeyleri düzeltebilir mi? Hayata bazen reset atmak en iyisidir. Alışkanlıklardan kurtulmalı ve tamamen kendiniz olarak sıfırdan başlamalısınız.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
58Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen açıkça yazayım üniversite bitirmiş bir bayanla evlenmem.
Kütüphaneler işi kitap okusun.. kendi işini kursun.. çalışsın. .. kendini geliştirsin.. kendi ayaklarının üzerinde dursun ama üniversiteli olmasın. Bu yazdığımı, hem cinslerim, nedemek istediğimi anlar. Karşı cinstende anlayan çıkabilir sorun değil.. ha keza sen iki üniversite bitirmişsin. ümidini kırmak istemem. kendi ayarında zor bulursun.. bende iki üniversite bitirdim. Sonuç cafe işletiyorum.. yani on tanede üniversite bitirsen birşey ihtiva etmiyor. Okusaydın tıp. İşler başka olurdu. Önüne gelen işletme eğitim fakülteleri çocuk gelişim kamu yönetimi vs hepsi tırt. Ortalıkta donunu tutarak gezen bir sürü üniversiteli var. acaba niye. ALLAH kolaylık versin sana.02 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Cevap sahibi+1 yılSende sağol.
Varsa nasibinde taam tencereyle gelir ağam.
Takma kafanı.
Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir.
Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir.
Öyleyse ne hayatının hakimisin nede hayat karşısında çaresizsin.
Şems-i Tebrizi
Size nacizane önerim sabretmek ve pes etmemektir.01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılBaştan sona sıralamış durmuşsun hayatında olan tüm negatif hareketleri, halleri. İyi yönlerini gör mesela hayatın, seni güldüren, mutlu eden bir kaç şey olmalı hayatında. Annen var mesela; yalnızca annen değil, dert ortağın o senin. İş konusuna gelince, iki üniversite bitirip, ortalarda öylesine başıboş dolaştırmazlar adamı; kaparlar. Hele ki bir meslek üzerine uzmanlaştıysan. Bence içinde bulunduğun psikolojik durumdan dolayı iş aramaya üşeniyorsun ya da "aman, zaten bulamayacağım" deyip, umursamıyorsun. Derhal bir işe başlaman lazım; parçala, kovala, yırt, bul o işi. İşe başladığın ilk gün dünyana tekrar güneş doğacak; Andromeda kadar parlyacak her taraf.
01 Yorumla
Soran+1 yılIs begenmemezlikte yapmiyorun ama is yok gercekten. 1 yildir issizim is gorusmesinde niye ara verdiniz diyorlar almiyorlar ise
Yaşamak için nedenim yok da ne demek kendin için yasayacaksin allah sana lutfetmis bir can vermiş sadece bu bile sukretmeye yeter herkes evlenecek coluk çocuk olacak diye bir kaide yok başka seylerle mutlu ol kardesinin çocuğu varsa sev kendinin gibi mutsuz olmaya kendini sartlama
01 Yorumla
Soran+1 yılCabaliyorum mutlu olmayi ama artik mutlu olamiyorum. Kendime guvenimi kaybettim
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence can sıkıntısı ve işsizlikten dolayı değişik düşüncelere düşmüşsün. Sosyal olarak çevre edinmeye bak. İş konusunda da bazen " Hiç yoktan iyidir " mantığı işe yarıyor. Bir azda kısmet meselesi, sanırım 3 vakte kadar hayatında ciddi değişiklikler olacak gibi ;-)
03 Yorumla
Soran+1 yılIs konusunda hic yoktan iyidir politikasida ise yaramiyor malesef. bir uzmanligim var ve is bulamiyorum. Hersey bombos her yonden eksigim
Soran+1 yılAdanadayim insan kaynaklari uzmaniyim
Mücadeleyi bıraktığın anda ölüden farkın kalmaz. Amacını sen var edersin. Amaç sensin, yani kendi kendini var edecek sensin. Dışarı çık yeni arkadaşlıklar edinmeye çalış. İş aramayı ihmal etme tabi. Pazarlamada bize hep hayır cevabı almak için çalışın derlerdi. Hayır cevabı seni yıldırmamalı. Daha çok gençsin bir kadının hayatının en güzel yılları bence heba edilmemeli
04 Yorumla
Soran+1 yılYeni arkadasliklar icin ortam lazim. tek. basima nereye gidip tanisabilirim ki
+1 yılÇok zor bir durum. Öncelikle sabır diliyorum. Bu aşk olayları biraz nasip çok güzel ya da yakışıklı olman sorunu çözmüyor. Bugün ülkenin en güzel ve başarılı kadınları bile ne evliler ne sevgilileri var. Bu işler tamamen nasip. Gelelim iş olayına bence o sorunu çöz. Yeni sosyal aktiviteler bul kendine senin gibi bekar insanlarla beraber olabileceğin. Emin ol daha çok mutlu olacaksın.
02 Yorumla
Soran+1 yıldansmis spormus doga yuruyusleriymis hepsini denedim ama olmuyor iste
- +1 yıl
üzücü
+1 yılAsla kendini öyle düşünme, hayat her zaman güzeldir. Bazen boş gelir bazen çok doludur. Arkadaşın olmaması, sevgiliden çok aslında sorunun kaynağı. İnsanlar birşeyler paylaşmak ister konuşarak, anlatarak :) Seve seve arkadaşın olurum, özelden yazabilirsin :)
00 Yorumlahayat denen bu futbol maçında, kazanmakta kaybetmekde, üzülmekte ve gülmekte, olduğu için, sadece tek bir şeye bel bağlamak hiçte doğru değildir. elinden fazlası gelmiyorsa sadece zaman bırakın, zaten insanın kaderinde ne varsa artık inişli çıkışlı onlar önüne gelecektir. ülkemizde üniversite mezunlarına bile iş yok, demek ki bize olmasada olur :D
02 Yorumla
Soran+1 yılZamana biraktim ama hayat akip geciyor yas ilerliyor.
Tatlım durumun o kadar da kötü değil, açıkçası başlıktan dolayı soruda felfecir bir açıklama bekliyorum. bu şarkı da benden sana gelsin ;-)
https://youtu.be/woR_tdkAi5s
Bulutsuzluk Özlemi - Yaşamaya Mecbursun / #akustikhane #sesiniac:01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılKendine aktivite bul bişeyler yapmayı dene yeni yeni sanaldan da olsa arkadaş edin konuş sohbet et içini dök herşey yapılabilir böyle kendini üzerek bir yere varamazsın sonra kendin kötü duruma düşeceksin herşey nasip kısmet işi tabiki hayatın düzene girecektir elbet üzme kendini :(
02 Yorumla
Soran+1 yılZaman kaybi geliyor hersey
- +1 yıl
Bence çok yanlış düşünüyorsun neden zaman kaybı olsun ki dediklerimi uygula bak değişicek görüceksin
+1 yıl33 yaşındayım ailemin onaylamadiği bir evlilik yaptiğim için beni red ettiler 4 sene sonra evliliğimde bitti annem hala cenazeme gelmesin diyor bunlardan ötürü işi gücü bıraktım evden çıkmıyorum bankalara bir ton borcum var icra kağitlari geliyor yanlız yaşadiğim için evden çıkarıyor uyku bozuklugu çekiyorum sürekli halisülasyonlar görmeye başladım
not: yaşıyorum02 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin kendine gore agir yasadiklari. Sizin durumda tabii ki kotu. Ama benim yasadiklrimda bana agir geliyor
- +1 yıl
bende ölmek istiyorum anasını satayım dayanamıyorum artık
+1 yılkursa felan git spora git bos durma yani ve insallah en kisa sürede is bulursun o zaman hayatina renk gelir ve umarim kismetindeki kiside artik cikar )) ama hic evlenmediniz mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılHic evlenmedim. Spora dansa herseye gittim. Ama bitti hepsi. Ne dostluk kazaniyorsun ne de kalici sosyal hayat
- +1 yıl
sosyal kuruslarda felan aktif gorev al bak bakalm nasil cevren oluyor :D
+1 yıloncelikle gunaydin, sana ve senin durumda olanlara en iyi onerim sabretmemizdir. Bende senden yukluce sprunlar yasiyorum, bende iki universite bitirdim uc dil bilgisayar programlri vs. sabir. Suphesiz Allahimiz sabredenlerle beraberdir
01 Yorumla
Soran+1 yılSabrediyorum ama olmuyor bir turlu
karamsarlik insanin icine yerlesmesin bir kere bir daha söküp atamiyorsun.. hele ki bir yuva kuramadiysak iyice yerlesip darmadagin ediyor o yüzden iyi bilirim durumunu anlayabiliyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılKimseyi uzmek istemiyorsun anlatamiyorsun sikintini en kotusu de bu
Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben de aynı sizin gibi sayılırım yaşamak için nedenim yok gibi ot gibi yaşıyorum yaşama belirtim bile yok
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılOha :D Ben 17 Yasındayım Ve Hayata Küstüm Ama sen 2 Üni Bitirip 34 yasına gelmiş Hayattın Fesatlıgından bahsediyosun :D Garip :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBu zamana kadar sabrettim ama artik tukendim
Enimde hayattan cok beklentim yok ama yasiyorsak mutlaka bir amac vardir. Bu senin elinde olan birsey degil.
04 Yorumla
Soran+1 yılSimdiye kadar hep oyle dusundum ama artik umutlarim tukendi
Soran+1 yılKiyaslama degil de bazen zeki olmayan insanlarin olduklari statuyu kiskaniyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ciddiye alıyorum sorunu ve dertleşmek istersen buradayım. Yardımcı olucam.
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
+1 yılBiran once is bulmanizi oneririm cesitli kurslarda sizi dinc tutabilir. İs buldugunuz an gorucu fslanda gelecektir degerlendirin derim ve en onemlisi sabredin:)
02 Yorumla
Soran+1 yılIs bulamiyorum iste sorun orda. Yasima gore tum erkekler evli sanki
- +1 yıl
Emin olun bekarlari var. Cv birakin kpss hazirlanin
hocam sabredden muradına ermıs derler bılırsınız.. bıraz sabır sadece
05 Yorumla
Soran+1 yılSabir tasim catladi artik
Soran+1 yılHayatimdaki ilk zorluk degil aslinda. Ama artik hayatim duzene girsin istiyorum olmuyor
+1 yılSadri alışık'ın sözü hayat dikenli de olsa yaşamak lokum gibi her zaman sorular vardır ve her zaman olacaktır güzel günleri bekle
02 Yorumla
Soran+1 yılYillardir bekliyorum hayat akip geciyor
- +1 yıl
Tebrikler dibe batmaya biraz daha yaklaştın tek bir sıçrayışla yükselebilmen için en dibe batman lazım ablacım sabret Allah sabır versin
+1 yılSana yaşamak için bir sebep veremem kendin çabalayıp mutlu olduğun şeyi yapman gerek hayatla barış kendinle barış
04 Yorumla
Soran+1 yılBos durmuyorum ki 3. universiteyi okuyorum su an. Ama ne icin amac yok is yok
- +1 yıl
Boş durmamaktan kastın okul okumak mı ayriyetten gir bir işe kafan dağılsın
Soran+1 yılIs yok sorun orda
- +1 yıl
Sevgili arkadaşım herhangi bir iş vakit geçirebileceğin bir iş
+1 yılEvlenmeye bak abla es bulmaya calis oluru yok baska ben 21 yasindayim ama bendede oluyo anlattigin hissler arada evlenirsem gecicegini dusunuyorum hep evlen gecer
04 Yorumla
Soran+1 yılIstemekle olmuyor bazi seyler. Duzgun insani bulmak cok zor
- +1 yıl
O zaman maddi durumun iyiyse biraz sosyalles abla ya da kursa falan yazil
Soran+1 yılSosyal acidan cok iyi biriydim ama isten cikinca guvenimi kaybettim
- +1 yıl
Is bulursun abla illaki sabret sen
bence kendine uygun bir iş bulmalısın, bilemiyorum, para kazanmalısın
08 Yorumla
Soran+1 yılIs bulamiyorum yok mlesef
Soran+1 yılAdana
Soran+1 yılEgitimime gore is yok.
Soran+1 yılGirdim ama puanim dusuk
Yaşamak için her zaman bir umut vardır;
Umudun var ki hayattasın.11 Yorumla
Soran+1 yılUmudum var ama tukenmeye basladim.
böyle bir çöp ülke işte 2 üni bitirsende iş bulamıyomusun :D babam çıkınca içerden bizde gidicez yurtdışına yerleşicez sende uzaklaşmaya bak bence burdan burdan bir b*k olmaz çöp
10 Yorumla
+1 yılHiçbirşey:d nasıl olsada öyle ya da böyle yaşamaya devam edicen. Kendi hayatınla ilgili kararları kendin ver.
06 Yorumla
Soran+1 yılKarar mekanizmam durdu tukendim
- +1 yıl
Annene Allah tan sabır diliyorum. Kararsızlık kötü şey. 34 yaşında biri için dibe vurmuşluk.
Soran+1 yılIste bu dibe vurmusluktan cikamiyorum
- +1 yıl
Ee beklentin ne peki birisinin gelip seni kurtarmasını mı bekliyosun bu durumda
Soran+1 yılIse girip yuva kurmak istiyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Öyle her istediğin şıp diye olmaz. Öğrenemedin mi bunu. Nasibini bulana kadar devam ediceksin. Önce basit olandan başla bir iş bul. Elbet bulursun. Sonrası niyetin varsa kendiliğinden gelir.
Yasamak icin buyuk bir kac nedenin var bence
Annen icin mesela
Yaradanin sinavini gecmen icin
Hayirlisiyla mutlu bir yuva kurman icin
Su mubarek cuma gununde ins rabbim gonlune gore verir02 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş sağlığın yerinde mi noksanın var mı? Yoksa şükret haline. Bu tarz düşünceler zayıf karekterli insan düşüncesi. Ben güneydoğu gazisiyim 96 yılında 2 kolum ve bacaklarımı kaybettim birgözüm yok. Hala çabalıyorum biraz şükredin halinize
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisiniz ama her kapi yuzume kapaninca tutunacak dalim kalmiyor
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiye vereyim onu yap. İnternetten evde çalışıp para kazanabilirsin. Haber editörlüğü makale yaz tanıtım yazısı yaz. daha bir çok seçenek var. Bebek bile bakarsın bizim arkadaşın eşi instagram da iş kurdu el işi yapıyor satıyor milyoner olmuyor ama çark dönüyor. Rıskı veren Allahtır anneni üzme
İşsizlik bunalimi dır o.
Sakin ol is ara yeni insanlarla tanış ve dirayetini kaybetme umutlu olursan güzel günler yakindir. sgy...02 Yorumla
Soran+1 yıl1 yildir bulamadim is. Artik tukendim
- +1 yıl
İs bulmak biraz kısmet isi.
Koca da bulmayı bos ver kaderindeki kişi gelir bulur seni zaten hayirsizsa hic bulmaması daha iyi. Her gün pozitif ve güzel düşüncelerle beynini doldur ve insanlarla arkadaşlık edin derdini paylaş ki derdin azalsin. Çoğumuz hayatından memnun değil ama umutla yaşıyoruz sadece...
Guclu olmaya calis yasinda buyuk kendini birakma dagilirsin kadinlarin iradesi erkeklerinkinken cok cok daha guclu olla biri sart degil hayatinda ama elbet cikar guclu ol mutlu olmak icin sebep cok
02 Yorumla
Soran+1 yılSebeplerde mutlu etmiyor artik
+1 yılBenm gibi öldükten sonrasını düşün ozmn sende :D buraları insanlara bırak be
00 YorumlaSenin evlenmen lazim bu psikolojiden kurtulman için
03 Yorumla
Soran+1 yılIstiyorum ama olmuyor
Soran+1 yılEskiden oldu tabii ki ama simdi yok
+1 yılErkek arkadaş yapmalısın seni sevecek dertlerini dinleyecek üzüldüğünde başını omzuna koyacagın
08 Yorumla
Soran+1 yılYasima gore olan cogu erkek evli ve benimde oyle insanlarla isim olmaz
- +1 yıl
Sende yaşına takılma senden daha genç sevgilin olsun önemli olan yaş değil kafa yapısıdır
Soran+1 yılBende hicbir zaman kendimden kucuk erkeklere bakmamisimdir. Ama artik flort edecek yasi gectim
- +1 yıl
O zaman senin yaşlarında bekar olan erkeklere yönelmen şart illa ki bekar olanlarda vardır şimdi bana hic yok deme
Soran+1 yılEtrafimda bekar yasitim erkek yok
- +1 yıl
Gencler hiç mi ilgini cekmiyor
Soran+1 yılOlmaz diye dusunuyorum
- +1 yıl
Bence bu konuda haksızsın aradığın mutluluğu daha genç birinde bulabilirsin senin yaşıtların seni sadece sıkar bunaltır
+1 yılTakma bacım ya salla hayatın amacı yok zaten amaçsız yaşıyoruz biz yardımcı olcagım bir konu varsa söylersin derdin felan
04 Yorumla
Soran+1 yılSallayinca zaman akip geciyor.
- +1 yıl
Evlenmek mi istiyorsunuz
Soran+1 yılIs ve evlilik. Ya da birinden biri
- +1 yıl
Evleneceksen sosyal ol biraz insan icine cik ve belki seni ccok ulasilmaz goruyolardir iside bulursun dert edilcek konu degil bence
+1 yılYarın ne olacağını bilemeyiz belki hiç olmayacak dediğin birsey yarın olacak bu yüzden yarını yasamamiz lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılHep yarini bekliyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Belki olacak hayat bu yüzümüze ne zaman gulecegi belirsiz
+1 yılBende 34 yaşındayım ve iki üniversite bitirdim tek dark evlenmiş olmam hayatına biri girmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılHerkese guvenemiyorum artik disari cikmak bile istemiyorum
- +1 yıl
Böyle hayat olmaz bu mantıktan Kurtul
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden evlenme programlarına katılıp istediğin bir insanı secmiyorsun :) çoluk çocuk yaparsın. renk katar hayatına
04 Yorumla
Soran+1 yılo programlarla isim olmaz
Cevap sahibi+1 yılbu yastan sonra birz da zor bulursun kafana yatcak insanı tv ye çıkmalısın.. ne bekliyon ki artık hayttan . yalnız basına yaslanır gidersin böyle
Soran+1 yılSacmalik degil ama bana gore degil
+1 yıltakmayın üzülmeyin her şeyin bir hayırlısı vardır sabır
01 Yorumla
Soran+1 yılUzulmemek elde degil
+1 yılBekarlik gibisi yok evlenince insanin basit göğe etmiyor :p
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle degil bana gore. Bende aile kurmak bir amac icin yasamak istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 21 yasinda neler yasiyorum haline Sukret seni anliyan bir Annen var
12 Yorumla
Soran+1 yılOnun varligi beni ayakta tutuyor zaten. Ama ona bisey olursa ben naparim bilmiyorum. Umarim sende sorunlarini halledersin.
Cevap sahibi+1 yılIns herkes bir gun Mutlu olur
+1 yıltakmayın bende hiç evlenmedim hayat devam eder kısmet hayırlısı olsun
00 Yorumlagün doğmadan neler doğar umutsuzluğa kapılmayın hakkınızda hayırlısı
01 Yorumla
Soran+1 yılHep hayirlisi diyorum ama cok bunaldim
dertlerini sırlarını hayatını paylaşabileceğin birini bul senin yaslanıcak bir omuza ihtiyacın var
06 Yorumla
Soran+1 yılOyle biri yok mlesef. Hep evdeyim ve kimseyle tanisamiyorum
Soran+1 yılDisarda dertsiz tasasiz gorunen biriyim aslinda. Herseyi icimde yasiyorum anlatamiyorum
Soran+1 yılIcime kapanik degil de disarda mutluyum rolu oynayan biriyim yakin cevremi uzmemek icin
Gizli Üye(30-35)+1 yılhicbirseyi takma allah herkese bir kapi acar isterseniz dertlesebiliriz
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah iyi kapi hemen acilir
Cevap sahibi+1 yılmesaj at gizliden. cikiyim
+1 yılBence bir psikiyatri yardımı dokunabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBende dusundum ama ilac almak bagimli olmak istemiyorum
- +1 yıl
İlaç kullanma sadece konuş iyi gelir
Artık birileri girmeli hayatına.
02 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama yok ki biri
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbiraz manevi şeyler öneririm.
12 Yorumla
Soran+1 yılinancli biriyim ama caresiz kalabiliyor insan
- +1 yıl
biraz daha sarıp bence inancına. çaresiz kalmak için bir şey yok.. sen yapman gerekenleri yap ve tevekkül et. emin ol rahatlicaksin. ..
Bu aralar bende sıkılmış huzursuz ve stresliyim. dua et. içini dok.. bunalttamam
kendini. iki saniye sonrasini kimse bilemez. .
Herkesin hayatı güllük gülistanlıkmı sanıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin sorunlari var ama bu da bana agir geliyor
+1 yılAntidepresan, psikeatriste git
01 Yorumla
Soran+1 yılO ilaclari icmek istemiyorum
+1 yılkötü ya umarım düzelir abla
02 Yorumla
Soran+1 yılZor duzelir
- +1 yıl
elimden bir şey gelirse burdayım
Biraz pozitif olmayı denesene #)
12 Yorumla