Kişilik & Karakter 1.60 boy ve 48 kiloyum motor kullanabilir miyim? mehmetertm Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor öncelikle merhaba arkadaşlar ben motor almak istiyorum ama kafamda bazı soru işaretleri var size sormak istedim boyum 1.60 ve 48 kiloyum çok zayıf olduğum biliyorum yüzüme vurmanıza gerek yok :) alıcağım motor ise kuba çita 150 1.60 boy ve 48 kiloyum motor kullanabilir miyim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Diğer yarın nerede kardeş? :D Kullanma motor, hakimiyet sağlayamazsın. 1 2 Yorumla mehmetertm +1 yıl bir bukadarda yerin altında var:D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :D :D Yorumla
asdfghjkwq Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 458 cevap paylaştı. çok az 0 2 Yorumla mehmetertm +1 yıl çok az derken :) Yorumla asdfghjkwq +1 yıl kilon Yorumla
Seko1 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bunu kullanirsin ama ssport kullanamazsin 3 1 Yorumla mehmetertm +1 yıl bu motordan yukarıya çıkmıcam zaten Yorumla
igrencapacheçikoo Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl kullanırsında tek fren superman olursun uçarsın :) 2 4 Yorumla mehmetertm +1 yıl okadarda değil :D Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl l*n ben 187 boyun 90 kıloluk halımle uctum pispis konusturma beni :) Yorumla mehmetertm +1 yıl ben 1.87 olsam harley kullanırım :D Yorumla igrencapacheçikoo +1 yıl uçtum 1 hafta hastanede kaldım bıraktım motoru harley v muscle vardı Yorumla
En İyi Cevaplar