Selesi düşük modeller seçersen daha rahat edersin. Eğer teknik biliyorum dersen sorun olmaz, bilmiyorsan özellikle kırmızı ışıkta epey sorun yaşarsın. Düşe kalka öğrenirsin fakat biraz maliyetli olur /
😂 Sen Iste Hersey mümkün kız) motor seven kızların hikayelerde olduğunu saniyordum)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evet motor sürebilirsiniz. Denge probleminiz yoksa rahat rahat sürersiniz, eğer varsa da pratik yaptıkça alışarak öğrenirsiniz. Kimse öğrenemez diye bir şey yok.
@xnsksjnd Hanfendi, doğru teknikleri öğrendiği zaman çok problem değil. Her hafta 24 kişi sokuyorum sınavlara ve ehliyet almalarına vesile oluyorum. Ayrıca ileri sürüş eğitmenlik sertifikam da var ve aktif olarak eğitimde veriyorum, size cevap vererek vakit kaybetmek istemediğim için haklısınız dedim ama uzatma derdindesiniz.
Sizin iyi bir eğitim alıp yapamıyor olmanız başkalarının da başarısız olacağı anlamına gelmez. Ayrıca sizde iyi bir eğitimle öğrenebilirsiniz. İyi akşamlar.
Jxndjfj ben hic motor egitimi almadim ki denemedim de.. ama 155boy da rahat suremez. Sinava girsin ok. Gercek trafik ile sinav trafigi ortami ayni degil sonucta. he istesem max 1 gunde ogrenir baya da iyi surerim ama useniyorum :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Motor kullanabilirsiniz
Merhaba
scother kullanabilirsin
gidipde goldvin sürecek halin yok sanırım
Ben ortası düz olanlardan istiyorum scoter hoşuma gitmiyor
Cg den bahsediyorsun ne güzel pembiş pembiş bi motor alıp sürsen olmuyo mu apaçiler gibi o ne öyle
Daha önce elektrik bisiklet kullandım ama menzili az oldugu için motora geçmek istiyorum
Selesi düşük modeller seçersen daha rahat edersin. Eğer teknik biliyorum dersen sorun olmaz, bilmiyorsan özellikle kırmızı ışıkta epey sorun yaşarsın. Düşe kalka öğrenirsin fakat biraz maliyetli olur /
4 cm uzunum senden çok sıkıntı oluyo motor özellikle yuksek olunca ışıklarda falan duramiyosun aşırı gerici bişey
Ne kullanıyon?
Bajaj Pulsar rs 200
Yarış yapmak isteyen var mı? ↗
burada da soru sordum bakabilirsin
Daha küçük motor var mı?
Ara bul bebiko
Sen ancak bunu kullanabilirsin.
Her türlü kullanırsın motor güç ve boy değil denge işidir.. yıllarca motor kullandım...
Önerdiğin motor var mı?
İşıklarda falan durmak zor oluyor diye biliyorum ayaklar yere değmediği için
Yamaha r25 fazla yüksek değil hafifte bence çok güzel kullanırsın
Çenin ayakların yere değmiyor muuuuuuu 155 misin çennnn
😅😅😅
Ben de 154 um hdhdhdu
Senin ayaklarin yere değiyoda ne oluyo
Ahaha bebde160
Kesge 1.70 olsam
Motor seni gezdirir üstünde de durmak istediğinde ayakların yere değermi bilemedim
Kullanabilirsin tabi niye kullanmayasin ama büyük motorlari kullanman zor
Boyla alakası yok, ama kullanmamani tavsiye ederim fazla hiz iyi değildir küçük bir uyarı 😀
77 cm ortalama sele yüksekliği var süspansiyonlaro düşürüp kullanabilirsin ama tehlikeli olacak
😂 Sen Iste Hersey mümkün kız) motor seven kızların hikayelerde olduğunu saniyordum)
Evet motor sürebilirsiniz. Denge probleminiz yoksa rahat rahat sürersiniz, eğer varsa da pratik yaptıkça alışarak öğrenirsiniz. Kimse öğrenemez diye bir şey yok.
Bu arada sürüş eğitmeniyim.
Kesin oylesindir sjjxnd
@xnsksjnd haklısın.
Degilsin demek ki. Egitmen olan insan tavsiye etmez motoru o boyda birine. Ben 165im ben kullanmiyom.
@xnsksjnd Hanfendi, doğru teknikleri öğrendiği zaman çok problem değil. Her hafta 24 kişi sokuyorum sınavlara ve ehliyet almalarına vesile oluyorum. Ayrıca ileri sürüş eğitmenlik sertifikam da var ve aktif olarak eğitimde veriyorum, size cevap vererek vakit kaybetmek istemediğim için haklısınız dedim ama uzatma derdindesiniz.
Sizin iyi bir eğitim alıp yapamıyor olmanız başkalarının da başarısız olacağı anlamına gelmez. Ayrıca sizde iyi bir eğitimle öğrenebilirsiniz.
İyi akşamlar.
Jxndjfj ben hic motor egitimi almadim ki denemedim de.. ama 155boy da rahat suremez. Sinava girsin ok. Gercek trafik ile sinav trafigi ortami ayni degil sonucta. he istesem max 1 gunde ogrenir baya da iyi surerim ama useniyorum :d
@xnsksjnd tamam senin dediğin gibi olsun :)
Ewt oyle xjjxn
Hayranim 155 lik minyonlara. Istersen herseyi yapabilirsin prenses
Arabanin pedalina zar zor yetisiyonuz motora mi yetisecen
Bir şey sorcam bu kadar kısa kalmayı nasıl becerdin genetik mi sadece merakımdan soruyorum
Yok ya istedim öyle oldu her keş 1.70 falan ol diyodu ama ben istemedim o ne zurafa gibi
Bencede uzun güzel değil de nasıl oldu anlamadım
Kısa kalmak isteyince otomatik kısa mı kaldın?
seni yaratan başkasıyla dalga geçmen için boy vermiş ona vermemiş sonra ateistler allah/tanrı yok dediği zaman müslüman kesiliyorsunuz
@crazzy42 ne alaka niye dalga geçeyim boyuyla
Allah ne alaka Max ateistsin işte
Bu arada ateist misin
Senle de böyle konuşmamam lazımdi çok özür dilerim dinin nolursa olsun senin tercihin karışmaya hakkım yok
deistim ben masal kitaplarıyla ilgilenmiyorum
@crazzy42 tm ilgilenme karışan yok👍
niye kitabına biat edip inanmayanın boynunu kırmıyorsun?
@crazzy42 çünkü allah değilim tanrı değilim sadece biriyim karışmaya hakkım mı var ayrıca müslüman olup olmamasından çok kalbi önemli benim için
sen allaha karşı mı geliyorsun? allah inanmayanın boynunu kır diyor sen hala ben allah değilim diyorsun
Kullanırsın düşe düşe var benim bir arkadaşta kız seviyor bunu. Bencede minyona gidiyor dev motor
Işklarda falan dura biliyormu?
Duramıyor çaktırmadan geçiyor yandan yandan 😂
Kullanırsın canım
Ne tür motor?
Bebek motoru
Annen kiz kardeşin ondanmı kullaniyor
Onlar motor kullanmıyorlar ben de BMW hastasıyım :)
Küçük motorlardan kullanırsın sende
Hayır, motor seni kullanır..
Küçük motor kullanırsın
Hayir. Atom karinca gibi gezersin jxjsj
Istedigin motor icin de boyun yetmez zaten dussen ezilirsin hafif degil onlar.
3 tekerli kullanabilirsin
Kullanabilirsin ben izin verdim
Akülü araba kullan sen
A. m. i. na bile korsun
Durduğunda sıkıntı olur
Önerdiğin bir motor var mı?
Hayır
At bile kullanabilirsin ne motoru:)
Bacakların yetişmez
Ne alaka tabiki kullanabilirsin
Ayağım yere değmez diye
Ne tür motor önerirsn bildigin bir marka var mı?
Yok maalesef, fakat kullanabiliyorsan ehliyetin varsa kullana bilirsin boyla bi ilgisi yok
Hayır
Evet
niye kullanamayasın
Kullanabilirsin canım başka soru
Kendine güveniyosan sür
Bence eğer ayakların yetişiyora kullan
Motor seni kullanır
Çok büyük bir motor olmadıktan sonra neden olmasın
Kullanırsın
Kullanırsın
Motor seni sürer
Motor seni kullanır