AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Para bir çok kapıyı açıyor. yeterki kullanmayı bil. Parasız adam gereksiz adam değildir. Sadece paralı olmaya vakti olmamistir
para önemli değildir diyenleri, parasız kalınca bulamazsın.
parasız kalınca anlarsın, paranın "tanrıdan sonra en güçlü şey olduğunu"
Birakin bu parasiz olsada olur ayaklarini kizlar.
Bir erkek parasini gerekirse tastan cikartir parasiz insan gereksiz insan degil fakat rahat ve umursamaz adamlar gereksizdir.
Bu programı baya izlemiştim. Çok komik bölümleri var cidden :D
Atatürk bile sırtını dönüyorsa gerisini sen hesap et
Bu video Atatürk'ün anısına hakarettir. Manevi değerleri alay konusu yapmak terbiyesizliktir.
Ataturk dokunulmaz degil kocum anladin mi..
Paran varsa adamsın paran yoksa madamsın bu devırde kardes :)
Paran Varsa Dostun Çok, Paran Yoksa Issız Sokaklar Yolun
Muhtacına muhtaç etmeyenine, en ince telinden hürmetler..
Dünya artık öyle bir hale geldi ki insanlığın gözünde özet şu;
Parasız adam=Gereksiz adam.
malesef kı oyle paran yoksa konusma fırsatı bıle vermıyolar
Dönmem diyen hiç kimseye inanma dönmicek bir canlı varsa oda köpek galiba yemek vermesen de başının dibinden ayrılmaz
ulu önder atatürk bile allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun para büyüdükçe yüzü gülüyor örnek 5 lira 200 lira
Kapitalist sistemde para sosyalist sistemde insan degerledir... sosyalist olmayan atatürkün sırtını dönmesine niye şaşırdınız
Bu doruyu hic okumadim gormek istemediğim uçun yorum yapiyorum
Paran yoksa herkes sırtını döner :D para herşey demek ,
Para maalesef günümüzde şeytanın en büyük silahı olmuş
Beş liradaki atatürkle içiyoz adam ağlayacak gibi ikiyüzlükle düğünde halay çekiyoz
Parasız adam şerefsiz adamdır. Aynaya bakınca bile suratıma tüküresim geliyor şerefsiz diye.
para önemli ama parası olupta gereksiz olan insanlarda var.
Tamam oyle ama bu gibi seylerde Ataturku kullanmayin
Paran varsa kralsın bu hayatta yoksa öl hemen kurtul bu yalancı dünyadan
Paranın bir önemi yoktur
Önemli olan miktarıdır 😅😅😅
parasız adama Atatürk değil akp yüzünü döner
Siyasetini git başka yerde yap şu güzelim ortamı bulandırma
istediğim yerde istediğimi yaparım seni ilgilendirmez yürü ayakkabı kutusu
Döner.
Parasız kaldığında sırtını dönmeyecek tek kişi "Allah'tır".
Allah ama afrikada acliktan ölen Milyonlarca bebeklere ve cocuklara sanirim sirtini dönmüs :)
@DanTheMan şimdide sınav dünyası allahta onları öyle sınıyor deyip geçerler :D
Devir para devri. Bu devirde parasız olmak gerçekten kötü.
Bu soruya 5000 defa gorunce sonunda cevap verdirtmeyi basarttirtiniz tebrikler
Bence parasiz adam gereksiz adamdir paran yoksa sende yoksun demektir
Döner tabii ki. Para için osmanlı devletini satan birisi
Parası olanlar tercih eden kızların hali hüsran dikkat etmek gerekir bence
parasız değil çalışmayan erkeğe sırtımı dönerim
biz de calismayan avrada
Bu adam kim ya aşık oldum
Malesef evli
Adı ne peki
enes kaya adı elin oğlunun orjinal versiyonu olan kore programında katılımcı ayrıca korede oyunculuk yapıyor.
bir yerde paran olduğu kadar adamsın demişti biri hakikaten öyle ama
bu soruya Atatürkü karıstırman yakışıksız
saçmalama videoyu seyret sonra yorum yaz.. seyretmeden espiriyi almadan ithamda bulunma..
seyrettim izlemediğimi nerden biiyrsun ama Atatürkü orda konu malzemesi yapan da senin de bunu paylasmanda yakışıksız
ayrıca senınle aynı fikiirde olmayan kişilere karsı daha saygılı yaklasımda bulunmanı tavsiye ederim hoş değil ^saçmalama^vs yazman.. yazık
"Bile" kelimesi soruda sana bişeyler ayıktırmadımı? maddiyata asla bakmayan milli ve manevi değerlerin her zaman savunucusu olan biri insanına enson yüz cevirecek kişi olarak bildiğimiz atatürkün bile parasız fakire sırt döndüğü dönemmi sorusu sana saçma bir tepki verdirdi.. atatürkü şu an kime karşı savunuyosun farkında bile değilsin onun ilke ve inkilaplarıyla gurur duyan her dönemde ve çağda ışıgıyla aydınlanmayı ilke edinmiş birine karşı.. "bile kelimesini, n altınımı çizerek yazsaydım da senin gibi üsütn körü okuyanlar böyle saçmalamasaydı.. kusura bakma saçmalıyorsun yazıyorum çümkü saçmaladığın için..
bana yazmakla uğrasıcağına biraz aydınlanmaya çalış :) polamik yaratmak ve çatıcak yer arıyorsan kardeşim kapı çok burdan sana ekmek çıkmaz :)
sen varya sen.. polemikçi seni.. cansın sen can.. aldın benden küsküyü ayıktın değilmi olaya? bu paraları tasarlayanlar kimler? onada ayıktınmı?
hee evlat hee
afferin demekki neymiş. soruyu ve soranı anlamalı neye dikkat çekmeye çalıştığına yoğunlaşmalı.. karpuzun kabuğuna değil özüne ortasındaki kırmızı yerine hedef alınmalı kabuğunu bırak eşşekler yesin saçma sapan görüşler yazsınlar. sen işin özüyle beslen..
edep diyorum ama anlamıcağını biliyorum
hı hııı ""edep yahuuu" de istiyorsan. neyse saçmaladığın ve rezil olduğun yeter sana.. bidahaki günün sorusunda buluşmak üzere cicim.. bidahakine soruyu iyi anla biraz beyin çalıştır. Atatürkçü birisine karşıda saçma sapan atatürk koruyuculuğu yapmaya çalışma.. atamızın kemiğini sızlatma. saygılar sevgiler bye..
evet evet çok rezill odum... hadi rahatla içinde ki tüm özgüven eksikliğini burada haykırdın ;)
"adamlığın madamlığın kadarmış" sözünde madamlık utanılacak bişeyse bir eksiklikse eger sen madamsın o zaman sana çok yazık.. aptal olmaktansa madam olmak daha hayırlı diye düşünüyorum sendne beni güldürdün ama yeter bak başka insanlara teşekkür falan yazacam.. bişey almıyacaksan oyalama devam et şekerim.. bak sırada bekleyen müşteriler var :D. hadi daha fazla iş hakarete kaçmasın.. kadınsın sen saçma bişey yazarsın gücüme gider bende öfkeyle daha agaır bişey yazarım bir bayanın altından kalkamıyacağı şeyler ikimizde üzülürüz.. senin madam lafına yine sineye çektik edep dedinya.. bizde edepte bir avut taştaşlarda bir avuç. gerekirse alttan alır kalp kırmayız madam oluruz gerekirse kalp kırar laf sokar adamda oluruz ama biz yine edebi elden bırakmıyalım sen daha fazla panikleyip hakaret etme başka ihsan istemez.
Atatürk kimlere sırtını dönmediki
dönememiş hıyanet edene merhamet etmiş. isyan çıkaranların hepsi öldürülmemiş, çoğu farklı yerlere sürülmüş. o adam kökünüzü vaktiyle kurutsaydı şimdiye senin gibi artıklar böyle konuşamazdı...
Osmanliya ihanet etmis Islama ihanet etmis Turkiye toprak ve petrollerini bogazlari peskes cekmis asil sen Musliman olsan ve icinde vatan sevgisi olsa boyle konusamazdin..
Evet döner et döner Tavık döner insan döner:D
ataturkle ne alakası var?
Sırtını dönenin... m.
Cok guzel yaa :)) linkini atar misin :))
Güzel geyik yapmışlar.
hausha:D komikmiş ama :D
Bu video gerçek bir cevap zaten :D
Enes Kaya harika adam ya
Malesef var öyle yapanlarda.
o parasız adamda gitsin çalışsın bir zahmet
Çalışıp çok para kazanamıyorsa? Örnek verelim asgari ücret alıyor
etrafındaki kişilere baglı usta
Parasız adama Tayip sırtını döner
Atatürk bile derken:///
Paran yok mu hiç birşeyin yok demek
İnce espirikli güzel :))
napolyon ne demiş para para paraaaa...
Napolyon arap arap arap demiş herkes para para para anlamş :)
çalışkan olsun çalışır kazanır;)
Okul okumamışsa çok da ilerleyemez insan
Evet 50 liradan aşağısı bakmıyor.
Parası olmayan kim bakıyor ki?
Lidyalıların kabahati
parasıza zaten adam demiyolar. sıkıntı yok
parasız kalmadın galiba kardeş
şu an paradan daha onemli sorunlarim var :/
Hamile misin yoksa.
Allah butun kapıları acmıs bıze hemde bedava
Yapacak bişi yok hacıi