+1 yılulen nekadar angut beyınlı varsa hepsını toplamışsın!
cidden yazık l*n Türkiye'deki zeka sevıyesı okadar düşük ki burdada bunun ispatlarını görmek inan üzdü beni, akp nın neden bukadar oy aldığı belli..!:)
ulen aptallar ordusu..! sızın kafanız mı güzel uyuşturucumu kullanıyorsunuz?
paranın üzerine resımlerı basanların kurnazlığını (6sıfırın atılmasından sonra oynanan AKP oyunları) siz gidin bu devleti Devlet yapan, SİZİN GİBİ EMBESİLLERİ gelişip, okuyup, çağ atlatsın dıye uğraşan bir adama mal edin?
ULAN SİZDE BEYIN OLSA GERÇEKLERİ İDRAK EDER, SORGULAR, MAL GİBİ NE KITAPLARA TAPARSINIZ NEDE BOŞ İNANÇLARA!
hadi tapıyorsunuz barı inançlarınızı kullandırtmayın böyle sahtekar tarkatçılara yem olmayın!
dünyadaki bu din saçmalıkları bitmediği sürece sizin gibi akıldan yoksun insanlar taş devrinde kalmaya dewam edeceklerdir..!
mıllet uzaya çıktı, yenı dünyalar keşfediyor, sizlerse oturun din için adam kesin l*n sizin OLMAMIŞ OLGUNLAŞAMAMIŞ BEYNINIZI Sİ Kİ YİM..!114 Yorumla- +1 yıl
eywallah dostum... kimilerinin gözlerini açmaya çalışıyorum, Türkiye'de oynanan oyunların farkında olsunlar dıye!
zaten beyınlerı olsa ılkonce ınandıkları saçmalıkları sorgularlardı.. tanrı adına can alıp can vermek yerıne Tanrı'yı anlamaya çalışırlardı! bu şerefsizler yüzünden Tanri'nın varlığından şüphe edıyor ınsanlar , böyle saçmalıklara inanmak yerine bir yaratıcı'dan soğuyorlar, bır yaratıcı bukadarmı saçma düşünür bukadar mı tutarsızdır bukadarmı egoist diye düşünüyor insanlar.. oysa insan saçmalıklarından başka bırşey olmadığını idrak etseler ortada ne din kalırdı ne de ateist..!
ateistsin farkındayım ve sızler daha yakın gelıyorsunuz bana lakın elinizde sağlam bır kanıt olmadığı halde bır yaratıcı'yı yok saymakta en az dıncıler kadar körü körüne bağımlılıktır oluşturduğunuz düşüncelere! ateistleri bırzamanlar çok fazla savunan stephen Hawking bile bir yaratıcı olduğu gerçeğini kabullenmiştir, lütfen daha detaylı düşünün rica edıyorum! @serdar95 - +1 yıl
Stephen Hawking ispanyol gazetesinde verdiği röpörtajda kitaplarında The Mind Of God neden geçtiği ve tanrının varlığından bahsettiğini ve kendisinin bir tanrının varlığına inanmadığı ayrıca tanrının olması halinde bile bilimin tanrıyı gereksiz kıldığını söylemiştir. Röpörtajını hem video hem yazılı olarak vermiştir.
www.viralglobalnews.com/.../
Bir tanrının varlığını savunmanın , bir zeusun varlığını savunmaktan farksız olduğunu düşünüyorum. - +1 yıl
arkadaşım o senin söyledin argümanlar çok önceydı ve bırçok kişi onun argümanlarını çürüttü mantıken!
ayrıca enson bir yaratıcı kavramı olduğunu itiraf eden bir video çıktı ortaya görmedin mi?
ki bunu türk bir muhabire itiraf etmiş izledim! bugüne kadar itiraf edememesinin sebepleriyse insanları yanılttıklarını düşünmelerinden ve düşüncelerindeki tutarsızlığın dıkkat çekmesınden çekindiği için ilerde oluşabilecek birçok spekülasyon ile bilime bakış açılarının kötü lanse edilmesinden çekindikleri içindir. biliyorsun şuana kadar bır yaratıcı konusunda öyle desteksiz şeylerle yola çıktı ki ateistliği öyle kucakladı ki şimdi bir anda böyle bir düşünce ortaya atması onun kimliğini zedeleyebılır..!
karadelikler vs. bunlar konusundaki argümanlarından bahsetmıyorum, onlar bılımsel konular olduğu için olabılme ıhtımali yüksek ve hatta bana göre bir nevi yaklaşmış gibi görünüyor lakin bilimle bır yaratıcıya ulaşma fikrindeki abeslik kabul edılemez! bilim bır yaratıcının yokluğunu ispatlayamaz! - +1 yıl
geri olan kim belli. ne sormuşlar ne anlatmış. paran var mı senin kazanabiliomusun. paran olmadığı zaman hiçmi skıntı çekmiyorsun. belliki videoyu izlememiş bile mal. direk yazmış. sen ancak küfür ederek milleti uyandırmya calısırsın. acaba senin yolundan gidecek nereye varır. ben sana söyliim. "senin bacını, onun beynini, bunun inancını... fak fak fak" :D bumudur yani düşündüğün nesil. sen olgunlaşmış ama çürümüş bir beyinsin bence korsan
- +1 yıl
@squire denen cibiliyetsiz şahsiyet! ilkönce söyledıgın kelımelere dıkkat edeceksın koçum!!! kafamı attırma!!! beni kendınle karıştırma kımsenın anasına bacısına laf edecek kadar küçülmedim!(bu senin içindekileri yansıtan cümlelerle benim ağzımdan çıkıyormuş gibi konuşarak sadece ot beyınlılerı doldurabılırsın zekı adam senın gıbılerın nasıl düşünce yapıları olduğunu bılır) ikincisi izlemediğimi nerden çıkardın cidden merak edıyorum? neye göre yaptın bu yorumu?
sende azıcık zeka seviyesi yüksek olsaydı emın ol bu vıdeo dan yürüyerek burada ne tür bır sıyasetin peşinde olduklarını anlardın! akp zıhnıyetının yorumlarını iyice okumamışsın bırde bana gelmış vıdeoyu ızlememış dıyorsun, hem izledim hem okudum burdakı yorumların cogunu!
burdakı amaç çekılen sıkıntılara dıkkat çekmek olsaydı senin dediklerini haklı bulabılırdım ki zaten böyle bır yorum yapmaz güler geçerdim!
28yaşındasın lakın bazı şeyleri göremeyecek kadar cahilsin! utanıyorum senın yaşındakı bırının bu söyledıgı laflardan! - +1 yıl
yok aslanım @squire ! yaratıcının varlığına inanmak için ise boş ve yaratıcıyı küçültecek inançlarada ihtiyacım yok! onu görmek için bır kitabada ihtiyacım yok gönül gözüm var!
veee burdaki siyaset cambazlığını dine bağlamandaki sebebide merak edıyorum, neden sordun bu soruyu? ki yukarda yazdım zaten inanmadığımı (yaratıcıya ınanıyorum bunu karıştırma) amacın nedır? - +1 yıl
Allah ölmeden önce senide doğru yola sokar inşallah. Tövbe etme vakti bulursun. Bu yaşa gelmişin yazık. dine çeviren sensin. konu para ihtiyacı, sen inananlara küfür etmişsin. inanmadığın için seni kim kestide inanana iftira ediyorsun. millet uzaya çıktı sende çık ben çıkmak istemiyorum.
- +1 yıl
@squire bak güzel arkadaşım seni eğer kırdıysam kusrumu mazur gör lakin dinler insan uydurmasıdır! hatta özellıkle üstüne basa basa söylüyorum "yaratıcıyı küçültmekten başka işe yaramıyor"..! bıraz mantıklı ol dostum, yaratıcı seni buraya gönderdi ve senden kendi için zaman harcamanımı ıstıyor?(namaz vs inançların getirdikleri birsürü düşünce biçimi çok zaman kaybına yol açıyor) zaten senin sonsuz varlığının en küçük bır kesiti olan küçücük ömründen neden zamanını çalsın? okadar egoist mi bu yaratıcı ki kendi için senin şu "kısacık" ömrünün zamanını çalsın?
ki insan uydurması olmasının en belırgın sebeplerinden biride haremler (kendı zevkleri), kıtaplarda uyuşmaz çelişkili sözler ve en buyuk özelliğide yaratıcıyı insanımsı duygulara büründürüp onu insanlaştırma çabaları vede koskoca evreni, zamanı, herşeyi yaratabılen yaratıcının kendini anlatabılmesı için bir insana ihtiyaç duyması..! sence bunlar mantıklı mı? eskiden putlara tapıyorlardı sonrada kıtaplara tapmaya başladılar!(ikiside aynı) - +1 yıl
@karAYip-korsanı çoğu şeyi sana yanlış anlatmışlar. zaten vardın ruhun vardı fakat adaleti olabilmesi için bunca insanın bir sınava tabi olması gerekliydi. bu yüzden sana nefs verildi. insana büründün. gözlerde bazı perdeler kapandıki diğer boyutları göremez oldun. bunları hatırlamıyor olman çok normal. kim ana rahmindeki durumunu hatırluyorki? sen eğer ruhen ona inanıyorsan her nerede doğarsan doğ bir şekilde islamı seçiyor ve ona inanıyorsun. ama onu inkar eden yahut içinde zaten bu duruma isyan eden islamın göbeğinde doğsa ona herseyi anlatsalar o yinede inkar eden olmuştur. şimdi diyorsun ki neden insana ihtiyac duydu. Eğerki kendini alelade gösterseydi, sana mucizeleri her daim gösterseydi sen ister istemez iman edecektin. cünkü onun kudreti karşısında hiçbir güc karşı duramaz. dolayısıyla sana bir sınav süresi verdi. sana yol göstericileri senden olanla yani insan olarak gönderdi. kitap kac bin sene önce gönderilmiş olursa olsun her 100 senede bir dünyaya alimler doğmakta
- +1 yıl
sana yol göstermeye anlamadığın şeyleri anlatmakla yükümlü insanlar var. burada önemli olan adalet. diyeceksinki nerde adalet insanlar krallar gibi yaşarken diğerleri ölüyor. bende sana yaşamın dünyada sınırlı olmadığını söyleyeceğim. sonsuz hayat ölümden sonra. orada herkesin yeri belli olsun diye bu sınavı veriyoruz. umarım sende iman eder bu sınavda en azından sonsuz cehennem azabından kurtulursun.
- +1 yıl
ikiside aynı çünkü putlara tapmalarının sebepleri bir yaratıcıya inanmalarıydı ve putlar yaratıcının sembolüydü insanlar için.. şimdiyse kitaplar yaratıcının sözleri olduğu düşünülen sembollerden ibaret!
yani yine yaptığınız aslında bir puta tapmaktan farksız! çünkü yaratıcı okadar aciz bır varlık degıl ki kendini ifade etmek için yarattığı bır varlığa ihtiyaç duysun? ki bunun gerçekliğini ilerde sorgulayacaklarını bılıyordu yaratıcı degılmı? geleceği gören yaratıcı neden evrensel ve tek bir kitap indiripte ve onu sihirle koruyupta bizi şüpheye düşürmeden insanları birleştirmek yerine kıtaplar göndererek insanları dinlere ayrıştırdı? insan ayrımımı yapıyor, adaletsizmi? ki koskoca zamanın yaratıcısı mantıksız cümleler mi kuruyor ki insanlar bunda mantıksız sözler bulabılıyor? gerçekten bir yaratıcının kıtabı olsaydı içinde tek bir noktada dahi mantıksız şeyler bulamazlardı!
ki hani sihirli ya da bizim bılemeyecegımiz gızemlı bır güçle koruması lazımdı, sonuçta insanları tanıyor! - +1 yıl
yahu arkadaşım bıraz daha buyuk düşünmeye çalış! geniş açıyla bak olaylara!
KOSKOCA EVRENİN, ZAMANIN, HERŞEYİN YARATICISI.. HERŞEYİ BİLEN EN ALİM VARLIK Kİ GELECEĞİ GÖREBILEN, AKLIMIZIN ALMAYACAĞI KADAR VASIFLARI OLAN BİZİ BİZDEN İYİ TANIYAN VARLIK BİZE NEDEN SINASIN? BİZİ, DÜŞÜNCELERİMİZİ, YARIN NE YAPACAĞIMIZI KISACASI "GELECEĞİ" BİLMİYOR MU? SİZİN şu an BU YAPTIĞINIZ YARATICININ O "İNANILMAZ, ANLAŞILMAZ, AKLIN ALMAYACAĞI" DERECEDEKİ ÖZELLİKLERİNİ YOKEDİP YARATICIYI KÜÇÜLTMEK DEĞİL Mİ? !
UMARIM ŞİMDİ ANLAŞILMIŞIMDIR.. BIRAZ MANTIĞINIZI GENİŞLETEBILIRSENIZ, DAHA NET VE SUBJECTIF DÜŞÜNEBILIRSENIZ YARATICI'YI ANLAYABILIRSINIZ..!
ayrıca bana kımse anlatmadı ben araştırarak bu sonuçları elde ettım..! benım ailem dine inanan bir aile.. cevremdede dinci çok fazla. ki ben dincileri bile şaşırtmış bır ınsanım!
neyse efenim aslında bu konulardan konuşmaktan çok yoruldum, ne desem anlaşılmıyorum çünkü siz bir kitap üzerinden mantık yürütüyorsunuz bense geniş bir çerçeveden (BİGPİCTURE) mantık yürütüyorum!
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet Sırtini dönerler
ben hem zengin hem fakir hayatini yaşamış biriyim
durumlarimiz varken herkes bizimle ahbapdi
ne zaman iflas ettik herşeyimizi kaybettik
kaybettigimiz icin herkes sırtini döndü
En yakin arkadasimdan bile darbe gordum alaya aldi beni. cebimde 1 lira olmadigi günler oldu
Yolda beni goren eski tanidiklarima selam veriyordum yüzlerini ceviriyorlardi.
şuanda başka yerde calistigimi soyluyorum ve buenunun ucuyla bakmaya devam ediyolar =)))
ama bilmiyorlar mekan sahibi biiri oldugumi =)
Yaşayan biri olarak söylüyorum paraniz yoksa herkes sırtini döner =)
Dinlediginiz için teşekur ederim71 Yorumla
Zübeyde Hanım Mustafa’sına (Atatürk’e) şöyle bir telgraf çeker ‘’Paramız bitti oğlum Mustafa" Bu telgrafı okuyan Salih Bozok Atatürk’ün yüzüne bakarak; ‘’Elimizdeki mevcut paradan gönderelim mi?" Atatürk bu soru karşısında; ‘’Hayır elimizdeki para millete aittir, milli mücadele parasıdır ve bu maksatla harcanacaktır’’ Diyerek annesine şöyle bir telgraf çeker; ‘’Evdeki halıları ve kilimleri satın’’ Telgrafı alan Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanımda aynen öyle yapmıştır. O büyük devlet adamı, devletin malını har vurup harman savurmadı.
1710 Yorumla- +1 yıl
helal bacım
- +1 yıl
Helal 👏👏
- +1 yıl
Eig olmalı. helal bacım
- +1 yıl
Hergun yüzlük raki içmesini biliyordu o ayri konu
+1 yılAtatürk bile değil ilk o döner bu videyoya göre :)
Güzel vidyoymuş iyi geyik yapmışlar :))
Ben dönmem ama :)
O değilde İnönü daha mı karizmatik çıkmış paralarda genel olarak demiyorum sadece bu resim için
iblog.milliyet.com.tr/.../380911-3-4-d8386.jpg39 Yorumla- +1 yıl
Soruda Atatürk bile demendeki ince espiriye de alkış :))
- +1 yıl
ya sağolasın belkide kaç kişiye "bile" kısmına dikkat edin diye açık açık yazdım.. bizim oralarda bir söz vardır lafın tamamı deliye söylenir diye.. herşeyide bilal oğlana anlatır gibi ben anlatırsam ne anlamı kaldı espirinin.
- +1 yıl
Boşver anlamayana davul zurna az :)
Espiri zeka işidir herkes anlamaz onları da cahillikleriyle kabul et :) - +1 yıl
evet ne yazıkki anlıyana sivrisinek saz, anlamayana devlet filarmoni orkestrası az.. ne yorumlar ne hakaretler var aşağılarda akıllara zarar :D
- +1 yıl
Herkes kalitesi kadar konuşurmuş boşver alıştık bunlara biz sende zamanla alışırsın :)
- +1 yıl
valla 3 senedir ilk gün gibi heyecan yaşıyorum bu görüşlerin karşısında :D
- +1 yıl
@matircom ne alaka sana ne oluyor
- +1 yıl
@matircom varsa bir fikrin beynin birşeyler üretiyorsa sorunun altına görüş yaz. görüşlerin altına hakaret yazma. birisi beyni olan canlıların yapacağı bir iş deiğeri tek sinir hücreli omurgasız ların bile yapmıyacağı bir adilik..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
110Cevap
+1 yılöncelikle atatürkü bu işe karıstıranların beynini s*keym. parasız adam gereksiz adam falan degildir... demekki toplum sadece kadına piskolojik baskı kurmuyormus kadın olsan suc erkek olsan suc LGB olsan suc kısaca bu ülkede insan olmak suc hayvan olsanda bişey değişmiyor gerçi :D ne olucaz l*n biz.. :D
10 Yorumla
+1 yılTamam belki para gerekli ama parayla herşey satın alınamaz her kapı açılmaz Mesela parayla şeref satın alamazsın güven dostluk akıl satın alamazsın :) Ben ne insanlar gördüm kendisi zengin ama kalbi zengin olmayan ama bu demek degil ki her zengin olan kötüdür her fakir olan iyidir :)
02 Yorumla- +1 yıl
Tabiki her insan fakir olamaz fakirlik zor zenaat...
- +1 yıl
damdaki kemancı filminden bir replikte derki. fakirlik utanılacak birşey değildir ama gurur duyulacakta birşey değildir.
Atamız hoşgörülü bir insandı. İnsana insan olduğu için değer verirdi. Bu para mevzusunu ise eminim biraz araştırırsan sebebini anlarsın. Ayrıca parasız nice kişi gördüm gönlü okyanus. Paralı nice insan tanıdım insan demeye bin şahit. Onun için asla ama asla insanları paralarına , kıyafetlerine göre yargılamayın. Eğer çalmıyorsa çırpmıyorsa emeğiyle kazanıyorsa ister 1 lira kazansın ister 1 milyar kazansın önemli olan gönül zenginliği.
10 Yorumlaevet. kapılar kapanır tüm hayatı boyunca alt kuvarlarda yaşar hiç istedigi gibi yaşayamaz yaşatamaz ezik olur bazen istedigini alamaz bazen istedigi yere gidemez. hastalanınca devlet hastanesinde sıra bekler , doktor bile azarlayabilir. ama zenginsen doktorlar seferber olur hanım olursn bey olursun vs vs... daha çok örnek var. para önemli malesef.
10 YorumlaBak bakalım sırtını dönmüş mü? Belki Atatürk'e laf atmak istemedin ama bu iş böyle olmaz kardeşim... Bilmem anlata bildim mi?
https://www.youtube.com/watch?v=13O7TrFP2mE40 Yorumla
+1 yılBana göre insanlığı belli politikalara sadece paraya tapar hale getirmekti niyetleri ve bunu adım adım çok güzel başardılar bence halen paranın satın alamayacağı bir çok şey var her defasında hayal kırıklığı yaşamda duygular kutsaldır bnim için samimiyeti güveni masum bir tebessümü bile en basiti para satın alamaz gücü yetmez ancak maske taktırır insanlara ;)
00 YorumlaParanın açamayacağı kapı neredeyse yok. Para varsa, fakirken ölümümüze neden olacak birçok hastalıktan bile kurtulabiliyoruz.
Bayer’in CEO’sundan şok açıklama geldi: Marijn Dekkers 67 bin dolarlık kanser ilacı için “ Biz bu ilacı fakirler için değil zenginler için yaptık dedi.
Kaynak: www.milliyet.com.tr/.../default.htm00 YorumlaSeven insan her zorluğun altından sevdiği insanla beraber kalkar. Ben maddiyata çok önem veren bir insandım sevgilimin durumu iyi bir sıkıntı yok ama durumu kötü olsa bile sevgim büyükse bunu ne değiştirir? Beraber çiğköfte yemek veya lüks bir restoranda yemek neyi değiştirir? Sonuçta yaptığınız şeylerde beraber eğlenip zevk almanız gerek gerisi önemli değil.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı. aklını çalıştırırsan para seni bulur etrafda girişimcilik kursları var git ordan adam akıllı bilgi al sonrada azcık yaratıcılıkla böyle şeylere fon ayıran kurumlar var onlardan yararlanarak işini kur sonrada yolunu bul kardeşim akıl yoksa para yok para yoksa atatürk bile bakmaz ama herşeyin başı akıl :D
00 Yorumla
+1 yılArkasını dönen Atatürk değil aslında. Eğer öyle olsaydı 5 krş olmayan bir ülkeyi kurtarmak için uğraşmaz bütün parasını bir milletin tarihi gelişsin diye bağışlamazdı. Arkasını dönen bizleriz. Arkasını dönen sistem.
40 YorumlaUzun süre çalışmadım sayısız kız arkadaşım oldu. Ulan çok iyi bir işte çalışıyorum şuanda kimse yok hayatımda. Demek ki parayla alakası yok. Kızları etkilemekten bahsedersek eğer önce tip ve farklı gizemli bir görüntün olması gerekiyor. Bunların yetmediği durumda para devreye girebilir ;)
00 Yorumlaburada bazilari baslamis gene Din iman girmeye bende sadece onlari kizdirmak icin bu Cevapi veriyorum.
Allahta sanirim fakirlerin suratina bilem bakmiyor, Afrikada Milyonlarca acliktan ölen bebeklere ve cocuklara bakarsak :D01 Yorumla- +1 yıl
Yahu zaten parasızın yüzüne kimse bakmıyor diyerek Sosyal bir olaydan bahsettik nasıl bir mallıkki Allah bakar yazıyorlar anlamış değilim.. soru parasız adama allah bakarmı değilki parası olmayan insanın toplum içerisinde acizliği.. hatta komik bir videoda koydum videoda geçen atatürk bile yüzüme bakmıyor parasız olunca muhabbeti var.. videoyu seyretmeden salakça atatürkü durup dururken espiriyi anlamadan savunmaya kalkan çakma atatürkçülermi dersin.. allah bakar diyet şakirtlermi dersin hertürlü facia geldi sorunun başına.. bune ya görüşten çok görüşlerin altına yorum var soruda :D
Tüm dünyaları Maddiyat olanların öngörüşü bu. Atatürk bunu görse kızardı halkıma para ile mi değer veriyorumda bunu yapmışsınız derdi.
50 YorumlaAtatürk'ü karıştırmayın bir sorunuza da.. Gidin Arap tanrısına tapın sonrada Atatürk'ü ilahlaştırıyorsunuz deyin.. Bizim kimseyi ilahlaştırdığımız yok fakat Atatürk'ün dünyaca ünlü bir lider olduğu gerçeği de değişmeyecek.
00 Yorumla
+1 yılbunu izlemiştim ben çok komik yaa :) ama eğer derdin parasız adam luzumsuz adam mı diye sormaksa bu videoyu koyman tüm yorum ciddiyetimi aldı götürdü :)
00 YorumlaEvet parası olmayana atatürk bile sırtını dönerdi. Parası olmayana sırtını dönmeyecekler; Allah, Peygamberlerimiz ve ailemiz.
12 Yorumlaparasız adam toplumda gereksiz adam olarak adlandırılır. hiç bir yerde elini cebine atmayan beleş gecinen parası olunca bitmesin diye harcamayan birisi olarak adlandırılır bizzat yasadım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılTüm kapılar değil zira RABB'imin kapısı hep açık, vurmasını bil ve sabret
40 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılbu videoyu defalarca izlerim. abnormal summit programından.
bize de elin oğlu diye geçti. baya komik. her ülkenin temsilcisi ggeliyor.
korede oluyor. her hafta konu seçiliyor ve konuşuluyor ülkelerde nasıl diye baya komik. izlemeni tavsiye ederim00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, parasız insana herkes sırtını dönmez.
Dönse bile "Bize Allah yeter !"42 Yorumla- +1 yıl
Vay anasini satayim, su yorumdan bunu anladiysan nasil bir kin var içinde acaba
mustafa kemal atatürk gibi bir kahramanı espriler için kullanma bence
20 YorumlaNe demis sair; ßenim en iyi dostum ickim sigaram onlarda terkederdi olmasa param~
15 Yorumla- +1 yıl
tanju okan değilmi :d
- +1 yıl
beniöm favorim öyle sarhoş olsamki birdaha ayılmasam :D nasıl bir sarhoşluk hali diliyorsa adam ancak sahte rakı içerse komaya girer bir daha ayılamaz..
- +1 yıl
o zaman canım sana dario moreno diyorum https://www.youtube.com/watch?v=vZ89Nl6jUYI
:) Bu videoyu izlemiştim. Güzel. Parasız değil de tembel adama kimse bakmaz. çalışkan adam parasız kalmaz.
00 Yorumlaya koymayın şu enes kaya`yı ya. sinir oluyorum bu adama
09 Yorumla- +1 yıl
evet bazen saçmalıyor. onu dinlerken ben bikle şaşırıyorum türkiye böyle biyermi diye..
- +1 yıl
aldatıyor diye çok haber çıktı.. bilemeyiz günahı boynuna..
- +1 yıl
bence kötü reklam yapıyor. yanlış tanıtıyor. bşizi arap ülkesi sanıyorlar..
- +1 yıl
ne yazıkki öyle..
- +1 yıl
@PipiPO armut!! burada ırka bişeymi diyen oldu? nerenden algılıyorsun? kültürel olarak öyle yanlış tanıtılıyor arap ülkesiymiş gibi.. ayrıca hee arapları sevmesem begenmesem sana ne? diyelimki ırkçıyım yinede sana ne.. 250 gramlık kafa tasındaki et parçasıyla anlamadan dinlemeden itamda bulunma.. cahilişko demişsin.. seninle beyinlerimizi savaştırmak isterdim ama görüyorumki silahsızsın abisi.. silahın olmadığı için daha fazlada yüklenemiyorum.. bikaç beyin nöronuyla zaten hayatını idame ettirmeye çalışıyorsun.. 60 IQ puanınla sen fazla yol alamazsın.. git bizden uzakta cehaletini bögürerek kus..
Valla birader bence bırak Atatürkü Tayyibi insanın anası babası kardeşi sırt çeviriyor para yüzünden...
00 Yorumlabu video bence komik olmuş. Hoş gece gece güldürdü teşekkürler :)
Yok Atam dönmezdi, bende dönmem. Adamlik parayla değil. Para amaç değil araç olmali.00 Yorumla
+1 yılevet guzel bir tesaduf olabilir ama herseyin para itibar ve luks olmadigi mandira filozofu filmj cok guzel anlatiyor.
00 YorumlaTürk, övün, çalış. güven.
sözünden sen ne anladın :)08 Yorumla- +1 yıl
bizim oğlan az bekle eig yapcem len. Ata başta uyarmış çalış kazan demiş bunlar sadece övünmüşler başka bişey yok kuru kuru övündur parasız nolcekse?
- +1 yıl
yok be ya ne denizlisi hij gitmedim ben oraya. ama maden öyle selam söle bendende :D gittiğim her yerde oranbın şivesiyle konuşuyorum genelde. aydında beni muğlalı sandılar rizee trabzonlu. tekirdağında edirneli :D
- +1 yıl
cinmi yamyam la onlar :D kardeş diş geçiremiyecekleri bir kültürden geliyorum bize anasını boyar babasına satar eşşeği boyar sahibine satar derler.
- +1 yıl
onlar hikaye sen gerçek olaylara bak biz hollandayı karıştırırz kayseriliyiz :D öyle bir dertlerine düşerlerki gelip ne yiyip içiyo diye araştırmaya bile korkarlar haberi sonuna kadar oku :D rizeli gibi şehir efsanesi değil gerçek.. https://www.hurriyet.com.tr/dunya/27189765.asp
+1 yılYok öyle bir şey. Seven insan ne olursa olsun, ne durumda olursan ol yine sever. Ama toplumun gözünde kötü duruma düşebilirsin, bu da bir gerçek.
00 Yorumla
+1 yılİstanbul da parasız kalmak çok zor...
Eş, dost, akraba da yoksa limon veya simit satıp zengin olabilirsin :)00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ee atayı sadece parada arayana öyle gelmesi normal bunu yapanların parayı öyle tasarlaması daha normal
00 Yorumla
+1 yılŞakadanda olsa Atatürkü karıştırmamak gerek, paralı adamlara baksaydı ingilizlerin yanında olurdu paşam
21 Yorumla- +1 yıl
"bile" yahu "bile" yazıyor soruda.. Atatürk sırtını milletine dönmeyen adam olarak ün salmış tüm dünyaya.. sorudas bile diye bir ibare var.. Ayrıca hayırmı atatürkü niye karıştırmıyoruz.. emperyalizmin karşısında olmuş kapitalizmin tuzağından karma ekonomiyle vatandaşını korumuş bir lideri neden parasal konularda ve espirilerde kullanmayalım? burada konu zaten atatürk değil parasız adamın halk arasında gereksiz adam olarak yüzüne bakılmamasından dem vurulmuş. videoyu izlersen espiriside oradan geliyor..
atatürk sanırım bana hiç tebessümle bakmıcak ahh Atam :/
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı. Ataturk'u ne saniyorsunuz merak ediyorum ilah falan mi...
Para onemli tabi ki.26 Yorumla- +1 yıl
Dedigimi anlayamazsin demissin arkadasa da surda yazdiklarinla iq seviyenin oda sicakligindan öteye gitmediği çok belli be. Sen kendini ifade edemiyor olmayasin :))
- +1 yıl
@keepitsecret he canim he.. senin gibiler benim seviyemi olcemez, cikamazsiniz cunku.
+1 yılbiraz öyle. boşa dememişler. '' fakirin omzu soğuk olur diye''
00 YorumlaParalı olup aptal olmak ya da parasız olup zekice insanları soymak seçim senin.
00 Yorumla
+1 yılharbi eğlenmişler :D ama benim hayat felsefemde bu yok parasız adamla paralı adam benim için aynı değerde önemli olan karekter
00 Yorumla
+1 yılbizim bir nusret abi vardı. onun lafıdır;" fakirin allah cezasını versin, selam verirsin sigara ister." alıntıdır linç etmeyiniz..
00 Yorumla
+1 yılRizligida sagligida veren Allah kimse bu dunyadan az ve ya cok rizligini almadan olmaz. Ama bu dunyada bu devirde insanlarin ruhu para olmus unutmuslarki para sadece hayat sartlarini kolaylastirir.!
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Paran varsa insanlar seni tanır paran yoksa sen insanları tanırsın.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Paradan altı sıfır silindi ama GS tarihnden 6-0 lekesi hiç silinmedi.:))
00 YorumlaAtatürk bile parası olmayana yüzünü tam dönmüyorsa bu ülke bitmiştir demektir :)
00 YorumlaPara bir gerçektir. Dünya'nın en önemli gerçeği. Bu soruyu ne için sorarsan sor, gerektiği kadar paran yoksa, gerek duyulmayan insan olursun.
00 YorumlaBunu yapanlar iyi subliminal mesaj vermiş.. Helal olsu. N
00 Yorumla
+1 yılDogrusu oldukca tuhaf olmus..
Ancak ince espiriye güldüm:)
Ancak resimlerde cidden öyle yani:)00 Yorumla
+1 yılne adamlar gördüm üstünde elbisesi var içinde adam yok... ne adamlar gördüm üstünde elbisesi yok.. içinde adamlığın özü var... takma kafana herkesin bir değeri vardır onu anlayan bilir :)
00 Yorumlaparasız adamlar paralı adamlar için herhangi biri gibidir. bir kıymetleri yoktur yani
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 363 cevap paylaştı. pff eyvah şimdi kesin bu videoyu izleyip hakaret ediyorlar diyenler çkacak
10 YorumlaVarsa pulun cümle alem kulun, yoksa pulun cehennemdir yolun.
10 Yorumla
+1 yılATA sırtını dönse bunları yazamazdın insan ol önce seni koruyana sahip çık
42 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yılParayı veren düdüğü çalar demiyorlar boşuna.
Evet doğru.20 Yorumla
+1 yılVideo komik ama haklı payı var yani Atatürk'ten kasıt bir espri yapılmış ama günümüzde insanlar parası olan kişilere değer verir
00 Yorumla
+1 yılParasiz su alabilirmisin? ya da sicabilirmisin? Allahin evinde bile param yoksa altına sicarsin. Umarim yeterince acik anlatan ilk isimdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtatürk'ün bize bakıp bakmaması mesele değilde,
asıl bizim Atatürk'e bakacak yüzümüz var mı?51 Yorumla- +1 yıl
Helal
+1 yılParayla herşeyi elde edersin.
Araba, ev felan.
Ama parasız kendin bir ev yapsan daha zevkli olnaz mıydı mesela?
Para önemsiz. Önemli yapanlar sadece insandır.00 Yorumlahttps:// lh6. googleusercontent. com/proxy/OM3FLSBH9DgTTomvlTUSXroPw9dVJpKsX_5RF7Yl8hgSv4w4aG2kGgSEwE-MemQzXadq4dRkKXIjrbKv3s9jc8HEmqRwunc=w375-h393-nc
Gayet net00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılTüm kapılar kapalı değil. Bize en büyük kapı açık olacak
00 Yorumla
+1 yılpara önemli ama parası olupta gereksiz olan insanlarda var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEroğan lı paralara kadar bekle
https://i.hizliresim.com/j5Y0dj.jpg33 Yorumla- +1 yıl
Iiiiiyyyyyyyyyyyyyyyyykkkkkk
Cevap sahibi+1 yıl@Mahkum26 o kadarı ayıp olur. Bende razı gelmem. Kemalistler atam diyor sonuçta.
onu diyenler kapitalistler ve cahil insanlardır.. esas böylelerine sırt dönmek gerek
00 Yorumla- Devamını Gör (112)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat