• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Bir erkekten nasıl intikam alınır?

Türkü
Türkü Takip Et
Xper 5 Yaş: 40
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
En etkili intikam yöntemleri nedir sizce..Erkeklerden yanıt var mı ?
Bir erkekten nasıl intikam alınır?
Nedir Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• sinan91istanbul
    sinan91istanbul Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

abim bak sen yanlış yapıyorsun biz sadece erdekte kamptayken seninle bir resim çekindik o resim vardı bende o resmide zaten sildim sen o resimden dolayı bana taktın o resimde sadece öpüşüyorduk sen kocan felan görür diye kinlendin bana biliyorum ama o resmi ben sildim zaten 2 ay sevgili olduk 4 defa buluştuk birinde resim çekinmiştik biliyorum hatalıyım kalbini kırdım ayrılırken ama senin eski kocandan korktuğumu biliyordun mecburdum ayrılmaya çünkü eski kocanın haberi olmuş ve beni tehdit etmişti biliyorsun ayrıldıktan sonra sabaha kadar ağlamışsın öyle birden bire ayrılmamalıydım hatalıyım eşeklik ettim hayat devam ediyor sana hayatta mutluluk dilerim biliyorsun seninle çıktık beraber gezdik seviştik fakat seni hep kardeş gibi gördüm tamammı abim sen boşyere kafana taktın hem intikamlık birşey yok saçma şeyler yapma paranoya bu yaptıkların tamammı abim sen dünya ahiret bacımsın allah sahibine bağışlasın birdahada böyle internette intikam felan böyle tuhaf tuhaf arayışlar araştırma sen bayansın ve eğer kafatasının içinde beynin varsa sosyal medya telefon herşeyini değiştir eskilerini kapat yenilerinide sevgilin nişanlın eşin arkadaşların ailen hariç herkezden gizle ve evlen çoluk çocuğa karış bu sana abi tavsiyesi

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• KırmızıSaçlıLeyla
    KırmızıSaçlıLeyla Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 77%
    +1 yıl

Bir erkekten intikam almanın en iyi yolu onu delicesine kıskandırmak ve sinirlerini yıpratmaktır. Bunu yapmanın eni iyi yolu da ondan uzak kalmamak ve eğer mümkünse onunla birlikte olunan zamandan çok daha bakımlı ve güzel olunarak ve eğer yine mümkünse yakın bir arkadaşıyla birlikte olmak.

10
    15 Yorumla
    • HAKANtekaşkımGÜLÇİN
      HAKANtekaşkımGÜLÇİN
      +1 yıl

biri sosyal medyadan hakan senin kadının gülçin kızlar soruyorda bir erkekten nasıl intikan alınır diye sormuş cevap yaz demiş bu linki atmış gülçin ben hakan ERKEĞİN HAKAN aygırım diye kollarımda çırılçıplak sevişirken inlediğin hakan ne işin var burada sevgilim boşver bu sitelerde oyalanma intikam kimden alacaksın sevişirken bana söyleseydin beraber plan yapardık yoksa seni iyi d üzemiyormuydumda buralara takılıyorsun boşver sen onu bunu sen gel AYGIRININ KOLLARINA GEL YİNE KOLLARIMA YALAYIM EMEYİM V AGİ NANI YİNE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ : ) DEMEK AYGIRIM DERDİN BANADA UMRUMDA DEĞİL sen yine gir koynuma ben sana daha ne fantaziler yapacağım yarım kaldı herşey sevgilim

Yorumla
    • HAKANtekaşkımGÜLÇİN
      HAKANtekaşkımGÜLÇİN
      +1 yıl

neyse gülçinim bak sana aygırın olarak bir tavsiyede bulunayım birdaha birini hedef alan sorular sorma senin erkeğin benim ben senin hakanınım sende benim gülçinimsin birdaha sakın böyle işlere kalkışma seni ve senin gibileri istemeyeni boşverip bir an önce seni isteyen birini bulup evlenmelisin hadi bu hesabı kapatıyorum ve bu konu kapandı dua et tam olgunlaşmasamda olgunlaşmaya başladım yoksa 5 veya 10 sene önceki ben olsam uğraşırdım ama malesef bu sanaldaki son tiyatrom başka oyunlar olmayacak perde kapanıyor ve bu son mesaj intikamını gerçek hayattaki hayatınıza giren ve size fiziksel etki eden aranızda birşeyler geçen kişilerden alın ben sanal dünya insanıyım ne intikamı komikmisin ayrıca benim ruhum böyle yani bir eşe ihtiyacım yok sizlere göre benim hayatım hayat değil bana görede sizin gibilerin hayatı hayat değil evliyseniz hayatına bekarsanızda evlenmenize bakın hayat kısa boş işlerle uğraşmayın selametle

Yorumla
    • hakanguzelmıktımonu
      hakanguzelmıktımonu
      +1 yıl

@HAKANtekaşkımGÜLÇİN sikilmiş popon davasımı olur beya :)

Yorumla
    • hakanguzelmıktımonu
      hakanguzelmıktımonu
      +1 yıl

@HAKANtekaşkımGÜLÇİN gülçinin s*ikicisi benim benim gacıya bulaşmayın uzunköprülüyüm dalarım beya ben s*iktiğim hatunumu korurum beya tamammı beya

Yorumla
    • hakanguzelmıktımonu
      hakanguzelmıktımonu
      +1 yıl

22hakan 48gülçin s*ikişgen çift de tanırlar beya mahrem anılarımız aramızda sır beya intikamı boşver hakanını düşün beya aygırın değilmiyim beya : )

Yorumla
    • hakanguzelmıktımonu
      hakanguzelmıktımonu
      +1 yıl

babanda zaten biliyor bakire olmadığını zaten yaşın 32 33 kimseye karışmaz beya ne bekareti beya seks seninde hakkın beya benimle uğraşmayın bulaşmayın uzak durundilediğinizle s*ikişin savaşmayın sevişin beya intikam ne beya gidin sevişin beya benden uzak durduğunuz sürece hem gerçek hem sanal sorun yok beya hani işine bak beya sie beya : )

Yorumla
    • hakanguzelmıktımonu
      hakanguzelmıktımonu
      +1 yıl

b*i*s*i*k*t*i*r*g*i*t*b*e*y*a

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

@hakanguzelmıktımonu gülçinle olan en özel en ateşli sırlarımı melesef paylaşamam çünkü gülçinin babası memet amcaya saygım var birde biz uzunköprülüler cinsel hayatımızı ve seviştiğimiz hatunlarımızı anlatmayız herşey gülçin ile aramızda sır kalacak onun me meleri a mı ka lçası en özel yerleri ve kendimizden geçerek sevişmelerimiz sır kalacak bende uzunköprülüyüz beya : )

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

gülçin ben hakan erkeğin hakan ne işin var burda kimden intikam alacaksın sen benimle düştün kalktın benimle oynaştın yattın ne arıyorsun buralarda versa bir sorun bana sor numaramı biliyorsun ben hakan hakan tanımadnmı sonu 32 li hattında kayıtlı hakan tanıdıysan ara nişan dönemi olanları düzeltelim evlenelim ben seninim sende benimsin bunu biliyorsun baldız gözde ye selam annene baban mehmete selam buralarda intikam alma soruları sorma aç telefon konuş benle ben senin aygırınım beya erkeğin oldum sende istiyordun ikimizde isteyerek yaşadık merak erme yaşadığımız mahremimiz sırrımız olarak kalacak ama çok zevkli çok ateşliydin sexy hatunum ben senin aygırınım sende benim kısrağımsın gel şu işi busefer başaralım evlenelim hergece her an her türlü rahat rahat seks yapalım tadı damağımda kaldı kız : )

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

arkadaşım 2de1 face hesabıma senin sevgilin fethiyeli gülçin kızlar soruyorda bir erkekten nasıl intikam alınır diye soruyor onun 2011 den beri sevgilisi sensin gitte cevap yaz hakan diye bana bu sorunun linkini atıp durmayın beya zaten nişan durumlarından beri morallerimiz bozuk belki ara düzelip evleneceğiz dahada ara açmaya çalışmayın gülçin ile sevişmelerimiz kimseyi ilgilendirmez 2011 den beri beraberiz o kadar zaman sevişmeden zaten duramazdık yaşadıklarımız gülçinim ile aramızda sır ve kimseyi ilgilendirmez tamammı beya

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

s*iktinmi diyede birdaha sormayın TABİKİ S*İKTİM uzunköprülüyüm üstüne birde beşiktaşlıyım çatır çatır s*ikişiyorduk kimene beya

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

gülçin antalya lara da çalştığını fethiyeli olduğunu söyleyip bana facede soruyorlar kaç kere s. iktin a. mını m. emelerini emdin yaladınmı g. ötten s. iktinmi s. ikini yalattınmı d. ölünü yutturdunmu gibi sorular soruyorlar ama merak etme hiçbirini cevaplamıyorum herşey aramızda sır beya :=)

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

gülçin sanada facede hakanla kaç defa s. ikiştiniz gibi sorular gelirse s. ikiştiğimizi sayısını felan neler yaptığımızı nerelerde yaptığımızı sakın söyleme buralarda böyle soruda sorma ağzını sıkı tut kısrağımsın beya aygırınım beya : = )

Yorumla
    • hakan_ımmmmsex
      hakan_ımmmmsex
      +1 yıl

YETER BEYA : ) YAZMAYIN FEYS HESABIMA SENİN GACI İNTİKAM ALACAKMIŞ CEVAP YAZ DİYE ANLADIK BEYA ANLADIK, TAMAM ZATEN ODA PİŞMAN OLMUŞTUR BİRDAHA SANALA TAKILMAZ SORU FELANDA SORMAZ ONUN ADINA BEN ÖZÜR DİLİYORUM ANLADIM TAMAM BENİM SEVGİLİMDİ NİŞANDA PATLADIK FAKAT FEYSİME BOŞUNA HAKAN SENİN GACI DİYE YAZIP DURMAYIN MAZİ BEYA KARŞILIKLI SEVDİK SEVGİLİ OLDUK GEZDİK EĞLENDİK KAYNAŞTIK SEVİŞTİK AMA MAZİ BEYA BEN GELECEĞE BAKARIM MAZİMDE SEVİŞTİĞİM GACILAR ARASINA KARIŞMIŞ BİR GACI İÇİN FEYSİME YAZIP DURMAYIN ZATEN BU SİTEYE BU SORUYA KESİN BAKIP KONTROL EDİYORDUR BEN BURDAN ONA SESLENEYİM GÜLÇİN BİRDAHA SENİNLE BENİM GİBİ TEMASI OLMAYAN YATMAYAN SEVİŞMEYEN BİR ERKEKTEN İNTİKAM ALMAK İÇİN SORU SORMA KENDİ HAYATINA BAK SANALADA TAKILMA YOLUN AÇIK OLSUN TAMAMMI BEYA BU SON MESAJIM ODA ARTIK MESAJI ANLAMIŞTIR BAŞINI NEDEN AĞRITSIN BİRDAHA ONU İSTEMEYEN BİR ERKEĞE BULAŞMAZ VE ONU İSTEYEN BİR ERKEKLE HAYATINI BİRLEŞTİRİR DÜNYANIN İSTEDİĞİ YERİNDE MUTLU MESUT YAŞAR AMA ŞU İNTİKAM SORUSUNUN HEDEFİNDEKİ ERKEĞE SAKIN BİR DAHA BULAŞMASIN BU KONU ŞİMDİ BURDA KAPANIYOR BİRDAHAKİNE BAŞI AĞRIR İŞİN SIRRI ŞU O ERKEKTEN NE KADAR UZAK DURUR SANALDA BİLE ANMAYI BIRAK İĞMA BİLE ETMEZSEN O KADAR MUTLU MESUT YAŞARSIN KONU KAPANMIŞ MESAJ SAHİBİNE ULAŞMIŞ VE BU İŞ BİTMİŞTİR ÇOK ÖPÜYORUM SELAMETLE BOL PARA BOL MUTLULUK BOL GEZMELİ BOL SAĞLIKLI VE NEŞELİ HAYAT DİLİYORUM BİLİYORSUN SAVAŞMAM SEVİŞİRİM KİN ÖFKE İNTİKAM VEYA ARKADAN HANÇERLEME GİBİ KAHPELİK ADAMI DEĞİLİM BU YÜZDEN ŞANSLISIN AMA ARTIK KONUYU KAPATIN BİRDAHA BİR ÖMÜR AÇACAK HAREKETLER YAPMAYIN KORKTUĞUMDAN DEĞİL KARAKTERİMDEN DOLAYI KADINLARA GÜVENMEM MUTLU OLMAK İÇİN BİRİNE İHTİYAÇ DUYMUYORUM llH BENİ EŞSİZ YARATMIŞ : ) KONU KAPANDI NOKTA.

Yorumla
    • hakan_ımmmmsex
      hakan_ımmmmsex
      +1 yıl

BENDE NO İNTİKAM NO KİN NO BENCİLLİK NO KISKANÇLIK NO FESATLIK BENDE VAR İNSANLIK BENDE VAR BAŞKA KAFA BENİM KAFA SİZE UYMAZ BENİM YOLUM TEK VE UZUN SİZLERE KENDİ HAYATINIZDA PARTNERLERİNİZLE MUTLULUKLAR SELAMETLE : ) SİE

Yorumla
  • meraklı
    meraklı Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 32%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.

bugün okuduğum yazı belki faydası olur:)

1- İnternetteki blog'unuza "Eski sevgilimin çöpünde bulduğum inanılmaz şeyler" başlıklı bir yazı yazın.

2- Aniden en yakın arkadaşının kapısında belirin. Üzerinizde de sadece bir trençkot olsun.

3- Evine gidip tüm eşyalarınızı toplayın. Ama size ait olmayanları da yanınıza alın.

4- Yeni sevgilisiyle bir restoranda yemek yerken restoranı arayın ve bir garsondan onların masasına gidip şu cümleyi kurmasını isteyin: "Çocuklarınız dışarıda daha ne kadar bekleyeceklerini bilmek istiyorlar."

5- Her zaman olduğunuzdan daha bakımlı ve çok daha seksi olun.

6- Evinin önündeki çimenlerin üzerine gaz yağıyla isimlerinizi yazın ve eve geldiğinde bir kibrit çakın.

7- Facebook profilini ele geçirin ve ilgi alanlarını nefret ettiği şeylerle değiştirin.

8- Arabasına üzerinde "küçük penisli" yazan bir yazı yapıştırın.

9- Hamile bir arkadaşınızdan sizin yerinize eczaneden aldığınız hamilelik testini uygulamasını isteyin ve o çubuğu üzerinde "Hiçbir şey için teşekkür ederim" yazılı bir notla kapısına bırakın.

10- Ona laf arasında hep denemek istediği fantezileri gerçekleştirdiğinizi söyleyin.

3
    1 Yorumla
    • Garthe
      Garthe
      +1 yıl

Hangi türden bir or*spu böyle şeylerin düşüncesini kurabilir merak ediyorum.

Yorumla
  • Mutluyumyaa
    Mutluyumyaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Hayatımda cogunlukla uzun ilişkilerim oldu 1 yıllık sevgilim 12 yıllık arkadaşımla bastıgım için bitti,3 yıllık sevgilim de 5 yıllık arkadaşımla bastıgım için bitti. şimdilerdeyse 3 aylık çıktığım aldatıyormus beni bunu ögrendim. Ama susmayı tercih ettim herseferinde sustum çünkü karakteri olsa bunu yapmaz, ağır konussam yüzü kızarmaz niye kendimi çükültim ki dedim..
    Biz bizi sevmeyenlerle uğraşıcağımıza yakınımızda olanları fark edemeyenlerdeniz kızlar bence bırakın onlar o karakterle kalsın biz düşmeyelim..
    ha neden burdasın dersenız uydum aslında bıanda ama düşündüm de ne gerek varrr :)

0
    1 Yorumla
    • Gizemlikız2747
      Gizemlikız2747
      +1 yıl

Ben de senin gibi düşünüyorum

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

23

Cevap

42

Cevap

• evlievineköylüköyüne
    evlievineköylüköyüne Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

sen niğdeli mine ya da eskişehirli gonca değilsin buna emin oldum bu ya domuz suratlı şişko çilli gururun becerdiği kıskanç fesat haset tipsiz korkak iftiracı gözde yaratığı ya da ortalık kaşarı hakan denen trakyalının si*k*ti*ği bozuk patlak cılız çirkin gülçin süprüntüsü biri çirkef kinci evli diğeride sinsi kinci nişanlıydı evlenmiş olabilir bu yüzden tadını kaçırmayacağım nişanlı ve evlilerle işim olmaz zaten arkadaşlarıda sevmiyor bunları nişan düğün neçağırmışlar nede davetlerine gitmişler tanıdıklarımın etrafındanda uzaklaştırdığım için rahatım beni ve tanıdıklarımı vede arkadaşlarını bizim hakımızda konuşarak rahatsız etmeyin bizle ilgili tek kelime konuşmayın yanlarından gittiğiniz anda bana söylüyorlar tek tek konuştuklarınızı boklu gözde os*uruklu gülçin ga*vat gurur ga*vat hakan işte siz busunuz buralarada birdaha intikam mintikam peşinde sorular sormayın gidin o leş bedeninizi ve ruhunuzu iğrendik sizden kokuşmuş pislikler nah size erkeklerinin şifreleride onlarda girip kontrol ediyorlar bakıyorlar akıllarınca tuzak kuruyorlar siz kimsiniz be boklu os*uruklu kokuşmuş kanlı g*ötlü leş kan*cıkları bekleyin bekleyin belki biri kemik atar mesaj kutularınıza : )

0
    2 Yorumla
    • evlievineköylüköyüne
      evlievineköylüköyüne
      +1 yıl

benden uzak durun hakkımda bile konuşmayın hemde hiç bir zamanda gözüme görünmeyin KALLEŞ pislikler

Yorumla
    • evlievineköylüköyüne
      evlievineköylüköyüne
      +1 yıl

!!! zahmet olacak ama bir zahmet si*ktir git!!!

Yorumla
  • teoman1975
    teoman1975 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 51
    +1 yıl

nasil bir erkekse bir bayani kendisinden intikam aldiracak seviyeye getirmis helal olsun oyle zor bir erkek olmayi isterdim ama zor erkeklerin herseylerini gizledigini iliskilerini paralarini hatta yasadiklari yerleri bile gizlediklerini duymustum sorsak kiz arkadaslari yoktur paralari yoktur yalanda mastir yapmis saman altindan su yuruten genelde asosyal ortada gorunmeyen tiplerdir boyleleri sadece kendini sever bu tur erkekler genelde korkaktir encokta evlenmekten korkarlar paralarini bankaya bile yatirmaz saklarlar cogunun psikolojik sorunlari vardir karsi cinsi obje olarak gorurler ilgiden kacarlar sevilmek onlari bogar tipki kartal gibidirler yalniz ucarlar yalnizda olurler boyle zor erkeklerden intikam alinmaz ne guzelligi nede kendine verilen zararlari umursamazlar cunku kacarlar yaklastikca daha uzaga dahada uzaga bir varmisken bir yokmus olup kaybolur giderler bence sende zor bir erkege denk gelmissin

11
    11 Yorumla
    • Aldatilmisbiri
      Aldatilmisbiri
      +1 yıl

Resmen tanıtmışsınız 👏👏

Yorumla
    • bilgeoholsun
      bilgeoholsun
      +1 yıl

@Aldatilmisbiri bence tam tanitamamis oylelerinin kalin en az 24cm penisi olur uzak durmakta fayda var biz en iyisi bamya gibi seyi olan eslerimiz ve sevgililerimizle mutluluk ariyalim ayrica oyleleri hersitede olabilir dostuyla dusup kalkiyorlardir belkide cokta seyinde olmayabilirix yani biz en iyisi nezarete ve hapse bile girmemis nonos erkeklerimize bakalim gercek erkekler bize gore degil en iyisi oylelerini rahatsiz etmeyelim belkide dostuyla degisik pozisyon deniyorlardir cok umurlarinda oldugu icin yorumum boyle

Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

teoman1975 karilara sabirliyim el kaldirmam alttan alirim ama saplardan nefret ederim birtane bile konustugum erkek yok bana bak bu yorumun beni rahatsiz etti bu yorumu kaldir yok psikolojikmis yok asosyalmis yok su yurutenmis yok paramizi yattiklarimizi gizlermisiz yok korkakmisiz yok kacarmisiz ben 1 defa hapse girdim yine girerim 27 defada nezarete dusmus adamim hepsi kari kiz meseleleri su anda bile 7 tane davam var birdunyada dusmanim yiyorsa sen gec yerime ordan yorum yapmak kolay 500den fazla kisiyle yatmis biri evlenemez toktok bu adam karilara tok zaten yaslandim yalanda master yapmak ne agzim gevsek degildir hicbir bayani hicbirsekilde asla satmam gitsinler onlar kalles ruhlarina kardeşim erkek bulsunlar ben sapina kadar erkegim benim gibileri yanlis tanitma ayrica asosyal degiliz cok bayan dostumuz var saplarla isimiz yok farkimiz bu sil su yorumunu cok bilmislik yapma

Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

marmarise gelde dostumla beni yatakta performansimi izle oyle alkis tutun nebicim kafa bu sizinkisi yuruyun gidin basimdan

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

abi ben sinan konu kapandı teoaman teşekkürler abi erdekten tanıyorum bu bayanı konu kapandı destekleriniz için teşekkür ederim

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi metin abi konu kapandı abi birdaha bu konuya mesaj yazmayın

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi metin abi konu kapandı

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi konu kapandı metin abi

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@Aldatilmisbiri senin hergece farklı bir erkekle si kişmen gerekiyor başka türlü ateşin sönmez si kiş durmadan si kiş sen

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

bu turku karısının der di s i k i ş m e k bu si kiş mek için yaratılmış her gece farklı bir erkekle yatağa girmesi lazım yanıyor bu daha fazla kendini frenlerse sekssizlikten delirir bir an önce si kiş me si lazım

Yorumla
    • HAKAN22sexGÜLÇİN48
      HAKAN22sexGÜLÇİN48
      +1 yıl

@Aldatilmisbiri öyle beya resmen tanıtmış ben HAKAN UZUNKÖPRÜLÜYÜM TANIŞALIMMI FETHİYELİ GÜLÇİNİ S İKMEKTEN BIKTIM MERAKIMI ALDIM SENİ YENİ KISRAĞIM YAPAYIMMI AYGIRIN OLAYIMMI HEM SENİ S. İKERKEN FETHİYELİ GÜLÇİNLE OLAN seks ANILARIMIZIDA ANLATIRIM İSTERSEN ONUNLA YAŞADIĞIMIZ S. İKİŞMELERİ SENİNLEDE YAŞARIZ NE DERSİN BEYA

Yorumla
  • tommybitch
    tommybitch Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 38%
    +1 yıl

zayıflar üzülür,
    güçlüler intikam alır,
    zekiler umursamaz bile.

bu sözü daha önce duymamışsan bile şimdi öğrenmiş oldun. zamanını ve enerjini harcamana değecek biri olsa intikam alma hayalleri kurmana sebep olmazdı inan bana. yapılacak en doğru şey umursamamak ve kendi haline bırakıp başına en kötüsünün gelmesini ummak.

7
    0 Yorumla
  • HAKANtekaşkımGÜLÇİN
    HAKANtekaşkımGÜLÇİN Takip Et
    Xper 2 Yaş: 44
    +1 yıl

biri sosyal medyadan hakan senin kadının gülçin kızlar soruyorda bir erkekten nasıl intikan alınır diye sormuş cevap yaz demiş bu linki atmış gülçin ben hakan ERKEĞİN HAKAN aygırım diye kollarımda çırılçıplak sevişirken inlediğin hakan ne işin var burada sevgilim boşver bu sitelerde oyalanma intikam kimden alacaksın sevişirken bana söyleseydin beraber plan yapardık yoksa seni iyi d üzemiyormuydumda buralara takılıyorsun boşver sen onu bunu sen gel AYGIRININ KOLLARINA GEL YİNE KOLLARIMA YALAYIM EMEYİM V AGİ NANI YİNE ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ : ) DEMEK AYGIRIM DERDİN BANADA UMRUMDA DEĞİL sen yine gir koynuma ben sana daha ne fantaziler yapacağım yarım kaldı herşey sevgilim

0
    0 Yorumla
  • cinalinincinayşesi
    cinalinincinayşesi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

evet bu erkekler yok mu ah bu erkekler ama benim erkeğim hepsinden azgın uslanmaz vurdumduymaz biri bende benim cinalimden çok çekiyorum elalemin karılarına kızlarına nişanlı evli karılarına şeyini göstermiş cinalimin pe**ni**si**ni görmeyen kalmamış : ( ehüehüehühüüüüü birde bu siteye takılıyormuş utanmadan ahlaksız herif ne çekiyorum bir bilsen intikam olarak benbuna haftada 20 kere veriyodum artık 19a düşürdüm :) kızıyorum ediyorum uslanmıştır diyorum aradan zaman geçmiyor cin alim yine eski davranışlarına dönüyor şeyini gösterir bak uzak durun buralarada takılıyor sizede gösterir sonra :)

1
    0 Yorumla
  • veyasadece
    veyasadece Takip Et
    Xper 2 Yaş: 109
    +1 yıl

paralarımı yurt dışına oğlumun annesine gönderdim evlilik dışı bir ilişki sonucu baba olmuştum boyum kadar oğlum var : ) evimide burdaki dostumun üstüne yaptım sağlık güvencem var para ihtiyacımı dostum sağlıyor ama sorsalar paran var mı yok evin var mı yok oğlun var mı yok ispatlasınlar : ) bu yazıyı bir astronotun pe nisine yazdığı mektuptan alıntı yaptım son paragrafta yazar şöyle diyor kardeşi gördü ablası gördü kardeşi anne babasınada göstermiş onlarda gördü bu şiiri sonra çilli kardeşi polis jandarma savcıyada göstermiş astronot son paragrafta ohoooğoooooo görenler bundan sonra görmeyenlere anlatsın ben yoruldum hayat gelme üstüme deyip noktayı koymuş ve astronot pe nisine bir daha fermuardan dışarı kafanı çıkarmayacaksın diye kızıp bu romanın kapağını kapatıp uykuya dalmış çok duygusal bir alıntıydı : (

0
    1 Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

muzaffer abi ben sinan abi ben hallettim konu kapandı birdha abu konuya mesaj yazma abi

Yorumla
  • Hasretim1234
    Hasretim1234 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

Arkadaşlar merhaba yeniyim ben sizlere bir soru sormak istiyorum 3 yıl nişanlı kaldım ama bu aralarda dayak şiddet hepsi vardı küfür derseniz hat safadaydi dayanamiyordum kaç sefer ayrıldım ama burakma di ben onun herseyini çektim sevgiyle nefreti karistirmisim aptal gibi 3 ay ilk defa ayrı kaldık ne aradım ne sordum heryerden engeledim oda bitirdi artık galiba içim okadar çok yanıyorki sadece intikam hırsı var ama nasıl yapıcam nasıl edicem bir aramamla gelebilecek birisi fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekürler..

0
    0 Yorumla
  • Vlkn123
    Vlkn123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 36%
    +1 yıl

Bu acıyı tadan bir kişi olarak :D takmıyo gibi görün yeni arkadaşlıklar yeni çevreler kur sosyal yaşamını genişlet sanki "Hayat seninlede iyiydi şimdi daha iyi" der gibi yaşa Facebook Twitter gibi sosyal ağlarda mutluymuş gibi davran emin ol pişman olacaktır ;)

1
    2 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

Tşk ederim:) uygulamaya çalışacağım:)

Yorumla
    • Vlkn123
      Vlkn123
      +1 yıl

Rica ederm ama şunuda unutmaki Bugün sen ona yaparsan yarın senin başına gelebilir süründürecek kadar acı çektirme sonu kötü oluyo gerçekten :))) En iyisi Allah büyüktür deip geçmek ;))

Yorumla
  • bulaşıksüngeri
    bulaşıksüngeri Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

eğer erkeğin egoist biriyse ve hala beraber olmanıza rağmen intikam almak istiyorsan kesinllikle onu görmezden gelmelisin.
    biliyorum biz kadınlar için bu biraz zor çünkü mesajımıza cevap gelmeyince hangimiz çıldırmayıp ard ardına mesajlar atmıyor ki. Belkide bu yüzden internet sitelerinde kendimize çözüm arıyoruz

4
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

gözde gülçin ve annesini aynı yatakta düzer babasına gülçinin güzel kardeşim erkeğine ve güzel kardeşim gurura pembe tanga giydirip başucumda zil takıp oynatırım onagöre : ) intikam alacaksanız kancık köpek gibi şikayet edip durmyın erkeklerinizide alın biryerde buluşalım ben tek geleceğim merak etmeyin silahla gelmem sadece 22 cm yarrrrrrrrrrrrağam hepinize yeter siz iyii bilirsiniz benim yarraaaaağımı : )

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

durmadan a*m s*kiyorum g*t s*ikiyorum dost hayatı yaşıyorum insana benzemeyen çilli bir şişkoyla vede onun bilge ve ebruların cırcır gö*t gülçin diye aralarında lakap taktığı cılız çirkin ablası gülçin ile uğraşacak vaktim yok benimle uğraşanlarda zaten 22cm aletimi kıskandıkları için uğraşıyor altıma yatıp aletimi görünce altımdan kaçan fethiyeli bazı kızlar aklıma geldi yiyemeyeceğiniz y*arraaağan altına yatmaya çalışmayın sonra ciyak ciyak çığırıp kaçarsınız sizde onagöre gidin efendi efendi kocanızla sevgilinizle nişanlınızla herneyini varsa onunla idare edin mutlu olun zırt pırt şikayet edip konsantrasyonumu bozmayın ben 1000 kadınla ilişkiye girme takıntımın izinden gidiyorum daha yatacağım çok kadın var oyalamayın beni anlıyorum hapse girmemi istiorsunuz tamam girerim ama bir şartla gururun bacısı hoşuma gitti birde annenizin kalçasını hayal ettim onuda arzuladım zamanında yani diyorumki hapse girerim önemli değil ama çıktığımda görümcenizi ve annenizi 2 gece s*ikerim : )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

merak etmeyin gözde ve gülçini s*ikmem çünkü hayatımda onlar kadar mide bulandırıcı tipi olan ve berbat bir fiziğe sahip olanını görmedim onları s*ikeceğime annelerini s*ikerim daha iyi zaten gözde s*ikimi zaten göstermiş annesine anneside ne yarraaak varmış be alide demiştir içinden altımda ne inler ama aliiiiiiim erkeğim azgınboğam ah demiyorum bak ooooooh diyorum içime boşal erkeğim ya da ağzıma boşal d ölünü yutmak istiyorum böyle inler anneleri belki ama şu sıralar epey cinsel hayatım aktif çok meşgulüm belki ilerleyen zamanlarda annelerini ayartır yatağa atarım : )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

( :çok seviyorsunuz değil mi bayılıyorsunuz benim için: )

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

senin babanın lakabı papaz memet miş ve anneni epeyce adam becermiş parkta ya da plajda deli igibi dolanırmış tek başına kafasını alır gidermiş balıkçı var bir tane onunla konuşmuştuk anana çakmış ve daha pekçok kişinin çaktığını söyledi yani gözde ve gülçin hep o*raspu hemde o*rospu çocuğu babalarıda zavallı resmen ren geyiğine dönmüş gözde zaten güdük hödük bir koca ile evli bekarken bekaretini kaybeden bir kaşardı ablasınıda sikmeyen kalmamış özellikle hakan denen biri ohooooooooooğooooooooooo hemde ne görüntüler vardır herifin elinde gülçinle aganigi naganigi : ) annelerine çekmişler ya bunların sülalesi genelde böyle allahtan tanıdıklarımın etrafından uzaklaştırdım irtibatlarını tamamen kestirdim ben erkeğim olmadı yarrrrrrrrrrrrrraaaağı çıkarır fethiye meydanında dolaşırım umrumda olmaz ama bunlar namuslu geçinen sinsi namussuzlar birde annesi müslüman geçiniyor : ) intikammış s*iktirin fah*işeler g*avatlar sürüsü sizi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ORRRRRRRRRRR ROOOOOOOOOOOOOSSSSS PUUUUUUUUUUUUUUU ÇOCUKLARI
      SİE : )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

demek böyle sitelerde nasıl intikam alınır diye bana bıçak biliyorsunuz toka bile yapmadığım muhabbet bile etmediğim yüz yüze gelmediğim götü b*oklulara bak sen s*ikiştikleri erkeklere gıkları çıkmaz yüzyüzesohbet bile etmedikleri kişiye bıçak bilerler ŞERREFSİZ KANI BOZUK SÜTÜ BOZUK İFTİRACI NAĞMERT KALLEŞLER allah sizleri ıslah etsin benden uzak allaha yakın olun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

eğer gözde ya da gülçin yaratıkları değilde bu hesap mine ya da gonca sizden birine aitse benden intikam almanız saçma çünkü mine eğer sensen ben evlenmem demiştim sana evlilik konusunu birdaha açarsan bırakır giderim demiştim evlenmek seninde hakkın ve ben evlenmeyeceğim için ayrılmak zorundaydım kusura bakma ayrıca tel kullanmıyorum tel numaranıda unuttum eğer sen gonca isen eski kocan öğrenmişti bende tehdit ettiği için ayrıldım ve yüzüstü bırakıp gitmiş gibi oldum biliyorum fakat mecburdum böyle intikam planları yapmayın çok gereksiz zaten bir dünya düşmanım var paranoyak oldum yemin ediyorum ne araba ne ev ne para hiç birşeyi üstüme alamıyorum sürekli dostlarımın evinde bir orda bir başka yerde kalıyorum benim peşimi bırakın kafam allakbullak oldu

Yorumla
    • KARŞIYAKALI_TOLGA18
      KARŞIYAKALI_TOLGA18
      +1 yıl

abi virüs gibisin her sitedesin senin olmadığın bir siteye daha denk gelmedim gizli profile dönmüşsün ajanmısın nesin ne tuhaf adamsın bu mesajları kokoin kafaylamı esrar kafaylamı içkili kafaylamı yazıyorsun bilmiyorum ama senin kafadan bizde istiyoruz malum azeri sitesindeyiz uğrarsan seviniriz gencotayfabakü saygılar

Yorumla
  • merttoni
    merttoni Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

Asiri guzelleseceksin ve yeni cevre yeni iliski bulacaksin. Bunlar aslinda intikam cesidi de sayilmaz. Intikam icin yasama devamli kendini gelistir, degistir. Bunlari yaparsan ve ileride seni gorurse hedefine ulasmis olursun zaten :)

3
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

mantıklı :)

Yorumla
  • EshRaA
    EshRaA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

bence en etkili intikam yolu onu önemsemediğinizi hissettirmektir.

egoları birazcık yüksek olan bir erkek buna çıldırır ki tecrübeyle sabittir:)

7
    1 Yorumla
    • kbrnzr
      kbrnzr
      +1 yıl

"Unutmak en iyi intikamdır."

Yorumla
  • 64tekinoğlu
    64tekinoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl

intkam hoş bişey değil... tavsiye etmem.. onun sana her ne yapmışsa kötülüğü ile baş başa bırak...ama bir yerde karşılaştığında... hiç oral olmadan, gale almadan görmemezlikten gelirsen... işte en iyi ceza o olur...

0
    4 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

hmm teşekkürkürler bunu tuttum:)

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

tuttuuğun için ben teşekkür ederim :)

Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

:) rica

Yorumla
    • 64tekinoğlu
      64tekinoğlu
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • Aliko80
    Aliko80 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 45 , eic 37%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=vgFCkXUWT2Q
    1
    2 Yorumla
    • Aliko80
      Aliko80
      +1 yıl

cin ali artık yaşlandı size vasiyetim savaşmayın sevişin bye

Yorumla
    • cinalinincinayşesi
      cinalinincinayşesi
      +1 yıl

ahlaksız herif ne çektim ben senden yinemi pe*ni*si*ni gösteriorsun elalemin karılarına kızlarına yeter görmeyen kalmadı zaten tuuuuuuuuuh sana çık çabuk bu siteden kapat hesabını ben sana kadınlık görevimi yapmıyomuyumda çapkınlıktan vazgeçemedin birtürlü senin kadar ahlaksız uslanmaz yalancı biri yoktur bu dünyada yazık saçımı süpürge ettim sen beni üzüp duruyorsun : ( ehüüü hüüüüüüüüüüüü hüü : (

Yorumla
  • sabrinaa666
    sabrinaa666 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Bence sahte bir hesap acip kendine aşik et sonundada popona tekmeyi koy. ya da uygunsuz fotograflarini isteyip onun adindan sahte hesap acip sosyal medyalarda paylas rezil et. numarasinida bacım diye duvarlara yaz ))
    eger becere bilirsen sosyal hesaplarinin sifresini kirip tum tanidiklarina o uygunsuz fotograflari atda daha bir rezil olsun))

1
    7 Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

istedigini yapsin adamin p enisi buyukse neden rezil olsun adam gururla goster der herkeze hatta anne babasi kardesi sulaleside gorurse daha iyi olur alem erkek gordu diye dusunur sabrina666 :-D

Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

bence sen adamin ciplak uygunsuz resimleri varsa dunyaya goster de adamin nami yurur :-D

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi metin abi ben sinan bu erdekten eski bayan arkadaşım intikam almak istediği konu komik birkonu zaten konu kapandı sizde birdaha mesaj yazmayın

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi metin abi konu kapandı birdaha mesaj yazmayın bu konuya

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

birdaha bu konuya mesaj yazmayın ben sinan konu kapandı desteğiniz için teşekkür ederim

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi konu kapandı birdaha bu konuya mesaj yazmayın ben sinan

Yorumla
  • Yrnbyz
    Yrnbyz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Eğer onunla konuşuyorsan onunla ilgilen sürekli ara sürekli yaz cevap vermeyince merak et sor tatlı tatlı ilgilen onunla daha sonrada aniden hiç umursama o kim köpekmiş gibi davran eminim ki çok zoruna gidecektir birden bire noldu diye sorgulayıp durur kendince ve bunu kendine yediremez.😂😂👍

2
    0 Yorumla
  • KARŞIYAKALI_TOLGA18
    KARŞIYAKALI_TOLGA18 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

abi virüs gibisin her sitedesin senin olmadığın bir siteye daha denk gelmedim gizli profile dönmüşsün ajanmısın nesin ne tuhaf adamsın bu mesajları kokoin kafaylamı esrar kafaylamı içkili kafaylamı yazıyorsun bilmiyorum ama senin kafadan bizde istiyoruz malum azeri sitesindeyiz uğrarsan seviniriz gencotayfabakü saygılar

0
    2 Yorumla
    • KARŞIYAKALI_TOLGA18
      KARŞIYAKALI_TOLGA18
      +1 yıl

bu sitedende gitmiş nerde bu adam birilerine saydırmış saydırmış gitmiş tam düzkontakkafa:=)

Yorumla
    • KARŞIYAKALI_TOLGA18
      KARŞIYAKALI_TOLGA18
      +1 yıl

ali abi yemin ediyorum yaşlandın ama hala 10 yaşındaki çocuk gibi davranıyorsun bu kafayla gidersen ölümün bir kadının elinden olacak ne karaktersiz yalancı ahlaksız şerefsiz bir adamsın yaşın başın geçti tipinde ruhun gibi şamşeytanına döndü hala kadınları aşağılayıp hakaret ediyor psikolojilerini bozuyorsun sen insan olamazsın sen hayvansın birgün kaçtığın saklandığın yerde seni gebertirler ona göre uğraşma kadınlarımızla gözde bizim gelinimiz ne ona ne ablası gülçine bulaşma nede başka bir kadına asla bulaşma o koca aletini keser gö tü ne sokarız aşağılık kadın düşmanı ruhsuz duygusuz hissis yalancı insana benzemeyen mahluk

Yorumla
  • aligonca
    aligonca Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37 , eic 70%
    +1 yıl

sevgilim 30 yasina girdiginde yillarin intikamini yuzume dogum gunu pastasini atarak almisti oysaki ben masumdum :-(

1
    0 Yorumla
  • grixxman
    grixxman Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 42%
    +1 yıl

iletişimi kes! asla arama sorma, umursama, bildiği herseyi değştir. yalvarsada umursama..

3
    4 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

cok teşekkürkr ederim :) keşke o kdar kolay olsa :D ama dikkate alcgm :)

Yorumla
    • grixxman
      grixxman
      +1 yıl

çok kolay. sadece istemen yeterli. ben dilekleri gercekleştiren lambadan cıkan cinim :) sen dile ve gayret et. gercek olur. ;)

Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

Ahh Ahh :) inşllah gayret etmeye gayret ederimm:)

Yorumla
    • grixxman
      grixxman
      +1 yıl

basarılar :)

Yorumla
  • ozguurkibris
    ozguurkibris Takip Et
    Xper 5 Yaş: 47 , eic 40%
    +1 yıl

Bir erkegin canı en çok, terk edildiginde ve reddedildiginde acır. Aldatarak intikam almanı tavsiye etmem.

2
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

tesekkürler dıkkate alcm :)

Yorumla
  • gizemlikız234
    gizemlikız234 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

şimdik böyle sanki tesadüfmüş gibi karşılaşmalar yap onu sinir et umursama seninle konuştuğunda ona yanıt verme sonra sen onla konuş sonra yine yanıt verme kıskandır ve finish :D

0
    0 Yorumla
  • papatyacikk
    papatyacikk Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

o senin canını nasıl acıttıysa sende onunkini o yöntemle acıt :D

2
    5 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

hmm güzel fikirmş:)

Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

@asskperisi abim bak ben hataliyim cezamida cekerim benden en ufak bir zarar asla gelmez sende git yuvani kur coluk cocuga karis stres paranoya yapma sil unut sen kizsin bosuna uzuyorsun kendini cok gereksiz takiyorsun kafana hicbirsey yok hicbirsey yasamadik sen bir resme taktin biliyorum ne o resim sendin nede bende 1 tane bile resim var kuran ekmek carpsin yok sen o zaman yazdiklarima bakma resmen esekmisim anliyorum agladin psikolojin bozuldu ama ben sogu diye yaptim ben serefsiz degilim git rahat rahat uyu ve sunu unutma ben kotubiri degilim korkularin yersiz gecmis icin ozur diliyorum hayatinda esin cocuklarin ve ailenle huzurlu mutlu saglikli yasa oldumu abim kal saglicakla

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi metin abi desteğin için teşekkür ederim ben sinan konu kapandı desteğiniz için teşekkür ederim birdaha konuya mesaj yazmanıza gerek kalmadı bu bayan eski sevgilimdi eski kocası tehdit etti diye ayrılmıştım benim İstanbul blog sayfamda oflinesin sürekli diğer üyeler soruyor : ) metin yine hapsemi girdi diyorlar hapiste değilsen bloğuma birara uğra saygılar

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@asskperisi senin hergece farklı erkekle si kişmen gerekiyor senin ilacın bu başka türlü ateşin sönmez

Yorumla
    • Sualin
      Sualin
      +1 yıl

Kesinlikle kısasa kisas

Yorumla
  • 12458
    12458 Takip Et
    +1 yıl

başkasını bulursan intikam almış olmazsın onun gözünde hiç bir değerin olmaz bunu deneme onu hiç tanımamış gibi davran

0
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

Tşkler:) Uygulamaya çalışacağım:)

Yorumla
  • queenofrain
    queenofrain Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34
    +1 yıl

Bence onu cümle aleme rezil et. Kuşunun kalkmadığını bunun için farklı arayışlara girdiğini anlat bütün yakın çevresine. insan içine çıkacak yüzü kalmasın ;)

3
    0 Yorumla
  • LaLkiLaL
    LaLkiLaL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 45
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Ne gerek var onu yok say yeter

3
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

bk bu güzelmişş:) inşllh ypabilrim:(

Yorumla
  • dumox
    dumox Takip Et
    +1 yıl

kanser beni en sonunda yendi olmek uzere olsamda bu dunyadan gitmenin huzuru icindeyim sessiz sakin kimsenin olmadigi bir yer hep hayalimdi hayalimi gerceklestiren Allaha cok sukur cok heyecanliyim sonsuzluk beni bekliyor

1
    0 Yorumla
  • siygavi
    siygavi Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

s. ikisemedikleri elde edemedikleri bir erkekse kudurmuslardir bu yuzden mi intikam alacaksin adam senin gibilerini neyapsin siz gidin yumusak bir erkek bulun avucunuza alabileceginiz evcilik oynayin sizin gibilere s. iken mustahak ayrica sie :-D

1
    2 Yorumla
    • veyasadece
      veyasadece
      +1 yıl

aynen adama sahip olamamışlar sevgilileri kocaları olsa bile hayat boyu akılları adamın pe nisinde kalmış olacak ama adam gösterip vermeyen cinsten herhalde : )

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

muzaffer abi bidaha bu konuya mesaj yazma abi konu kapandı

Yorumla
  • darkpassenger
    darkpassenger Takip Et
    +1 yıl

Yeni erkek arkadaşla görülme etkilidir.

Yeni erkek arkadaşla nişanlanma daha etkilidir.

Yeni erkek arkadaşa nikahı basma zirve yaptırır acıda :)

2
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

güzelmişş:) henüz o kdar zrveye hazr degilim:)

Yorumla
  • yumili
    yumili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

intikam alırsan intikam aldırırsın avala bak intikam alacak kadar seviyo beni en güzeli unut bundan iyisi yok:)

0
    0 Yorumla
  • sebastiyanalonso
    sebastiyanalonso Takip Et
    Xper 2 Yaş: 50
    +1 yıl

intikam soğuk yenen bir yemektir deneme allah versin belasını merak etme er veya geç

0
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

tskkrler:)

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Gormezden gel :)) inan bana en cok bu koyar gecenlerde eski sevgilimle karsilastim o benim agzima bakiyordu konusmak icin gormezden geldim simdi bir arkadasima benim halimi hatrimi sormus haha

2
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

haha:)) teşekkür ederm:)) bu iyi fikir uygulamaya çalışacam canım:))

Yorumla
  • caylakcaykovski
    caylakcaykovski Takip Et
    Xper 5 Yaş: 50
    +1 yıl

İntikam çift taraflıdır. Yapanda yapılanda yaralanır.

0
    3 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

o yptı smdı sıra bende!

Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

@asskperisi ne yapti s. iktimi :-D bence s. ikse intikam almaz plaket verirdiniz

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi konu kapandı metin abi bu konuya birdaha mesaj yazmayın

Yorumla
  • dark_blue
    dark_blue Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

konu ne önce söyle ona göre değerlendirme yapılır ;)

0
    0 Yorumla
  • Kapıkolu
    Kapıkolu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 42
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=VgSMxY6asoE
    0
    0 Yorumla
  • 1life1love
    1life1love Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Saçma ... hiç bir getirisi yok boş ver uğraşmaya değmez

0
    2 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

hklisn ama intikam almadanda bırkmak istemiyorumm...

Yorumla
    • 1life1love
      1life1love
      +1 yıl

İntikam alırken hiç suçu olmayan birisini üzebilir kırabilirsin. Buna değer mi ?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

sevişerek en yanındakileriyle hemde grup yap ona whatshapp tan video gönder nasıl ama :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

ona neler kaybettiğini ve kaybettiği şeyleri kimin tercih ettiğini gösteririm.

1
    0 Yorumla
  • elize
    elize Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41
    +1 yıl

bence kılını bile kıpırdatma o zaten layığını bulur zamanını harcamana değmez bile

0
    0 Yorumla
  • bbbetüşşş
    bbbetüşşş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Onun çevresinden birisiyle birlikte ol,, becerebilirsen arkadaşını ayart.. hayatı boyunca unutamaz bu kazzıgı

0
    0 Yorumla
  • 26gül26
    26gül26 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110
    +1 yıl

Erkekler neden kizlardan intikam alirlar sevdikleri icinmi yoksa kendisinden vazgecirmek icin mi?

0
    2 Yorumla
    • siygavi
      siygavi
      +1 yıl

erkek intikam almaz 26gul26 erkek bir nedenle hadi ordan git demek istemedigi icin kendinden sogutan hareketler yapar bundan firsatcilik yaparsaniz simarir kendinizi bir bok sanip gotunuz kalkarsa irtibati keser gotunuzle basbasa kalirsiniz :-) bknz:got gibi kalmak :-D

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@siygavi metin abi ben sinan bu bayan erdekten bir bayan arkadaşım ayrıldık bu yüzden bana kızgın konu kapandı bir daha mesaj yazmayın bu konuya abi

Yorumla
  • SusamSokağıSakini
    SusamSokağıSakini Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 74%
    +1 yıl

mutluymuş gibi gözükmek en iyi intikam

1
    0 Yorumla
  • Esmer_Yarim
    Esmer_Yarim Takip Et
    +1 yıl

sen adresi ver gelir ben döverim

4
    2 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

tşekkürler:) döwmekle adam olacagını snmıyorum:)

Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

saolasın:)

Yorumla
  • maydonoz
    maydonoz Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 37%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Sessizce sanki hiç olmamış gibi çekip gidersen.

1
    0 Yorumla
  • hakanguzelmıktımonu
    hakanguzelmıktımonu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

alırsınız intikamınızı alışınız kuvvetli beya : )

0
    0 Yorumla
  • Bkzgeek
    Bkzgeek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

hiç birşey yapmıyarak

1
    0 Yorumla
  • MehmetKOSMEN
    MehmetKOSMEN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

hangi konuda intikam alıcan?

0
    0 Yorumla
  • ßRAdLєy_
    ßRAdLєy_ Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Sanaldan kendine aşık et. Sonra engelle.

1
    0 Yorumla
  • Bartinli74
    Bartinli74 Takip Et
    +1 yıl

ne bu inikam almak izteye ona degmez bosver

0
    2 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

Yaptıklarını yanına bırakmak olmaz ama!

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@asskperisi senin * ın ya rak delisi olmuş sen si kiş si kiş durmadan si kiş

Yorumla
  • scrooll
    scrooll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

hem cinslerimi satmamımı ıstıyorsun aslaa!

0
    0 Yorumla
  • sorsorbanasorsor
    sorsorbanasorsor Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

tekmeyi vur g*tüne :D

0
    3 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

teşekkürler:) Ama İntikam almak istiyorm ben:)

Yorumla
    • sorsorbanasorsor
      sorsorbanasorsor
      +1 yıl

tm işte en güzel intikam :D

Yorumla
    • sinan91istanbul
      sinan91istanbul
      +1 yıl

@asskperisi si kiş durmadan si kiş farklı erkeklerin altına yat durmadan hergece farklı bir s i k ile si kiş

Yorumla
  • nöron
    nöron Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

canını acıtamazsın :D öyle bir durum yok

0
    4 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

wardır:) snırım sz kendinizi öyle kndırıyosunz:)

Yorumla
    • nöron
      nöron
      +1 yıl

yok benden daha önce alınmaya çalıştı :D umrumda olmadı

Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

Hmm olabilir:) yürek meselesi:)

Yorumla
    • nöron
      nöron
      +1 yıl

evet senin gibi yüreğim olmasın yoksa ne kindar biri olurdum.

Yorumla
  • salinta
    salinta Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

bacak arasına tekme atmak..

0
    1 Yorumla
    • sevdalinka78
      sevdalinka78
      +1 yıl

hahahaha:)))

Yorumla
  • kbrnzr
    kbrnzr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

"Unutmak en iyi intikamdır."

1
    0 Yorumla
  • Erkeklercevapliyor
    Erkeklercevapliyor Takip Et
    +1 yıl

bıcakla onu temiz iş :=) bol sans.

0
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

saol :) zor biraz:)

Yorumla
  • one_minute87
    one_minute87 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

en yakın arkadaşıyla onu aldatarak

0
    0 Yorumla
  • Hakanlayattımcanım
    Hakanlayattımcanım Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

: ) kih kih kih :)))))))))))))))))))

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

kasıklara bi tekme. tamamdır.

1
    0 Yorumla
  • neoist2
    neoist2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

neden niye niçünnn

0
    1 Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

öyle grekio:)

Yorumla
  • tolgahan38
    tolgahan38 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

feministmisin sen?

0
    3 Yorumla
    • neoist2
      neoist2
      +1 yıl

sadist bence:)

Yorumla
    • asskperisi
      asskperisi
      +1 yıl

boş boş yorum yapmasan?

Yorumla
    • tolgahan38
      tolgahan38
      +1 yıl

:)

Yorumla
  • recycle
    recycle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42
    +1 yıl

sessiz kalmak!

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (5)
Devamını Gör(50)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir erkekten nasıl intikam alınır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkekten nasıl intikam alınır? 22 cevap verildi
Bir erkekten nasıl intikam alınır? 20 cevap verildi
Nasıl intikam alınır bir erkekten? 52 cevap verildi
Bir erkekten intikam nasıl alınır? 11 cevap verildi
Bir erkekten nasıl sağlam intikam alınır? 9 cevap verildi
Aldatan erkekten intikam nasıl alınır? 25 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü eldivenler kullanır mısınız?
  • Japonya'da kadınlara özel üniversite açıldı. Türkiye'de de olmasını ister miydiniz?
  • Yenilen taraf aşık mı olur?
  • Sitede hangi üyeye kalpli kurabiye yaparsın?
  • Böyle bir düğün davetiyesi görseniz ne düşünürsünüz, herald gibi grup mu sanırsınız?
  • Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü: Vincenzo İtaliano! Sizce İtalyan teknik direktör Beşiktaş'ta başarılı olabilir mi?
  • Gune anlamli ve agilli bir soz birakarak mi baslayalim?
  • Eşinize/Sevgilinize sık sık hediye alır mısınız?
  • Uzun boy kadınlara yakışıyor mu?
  • Sence insanlar en çok sağlığını mı ihmal ediyor, psikolojisini mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨