- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılbir erkekten nasıl intikam alınır
onu çok sev her haliyle kabul et en büyük destekçisi ol , hiç ulaşamadığı bir hayali yaşat hayalindeki kadın ol, tam sana kendini bağlıyorken açıyorken en güvendiği insan senken de uzaklaş ve git. intikam aldıgını da bilmeyecek onun sözde bir hatası yüzünden gitmiş olacaksın. bundan daha korkunç bir ihtimal olamaz
öyle resim koymayla boy göstermeyle intikam alıyorum havalarıyla bir yere varamazsın19 Yorumla
Soran+1 yılbak canım işte benle aynı düşüncedesn ama ona yaklasamıyom buna izin vermiyo arabasına bile almıyo minübüscü yani yolcu olarkta almıyoooooo:(
- +1 yıl
aranız bu durumdaysa bu adama takılıp durma. evet fırsat varken olabilirdi ama olmamış herhangi bir şekilde zorlarsan zaten durumdan kıllanacak
en fazla bir şekilde konuşup üzüldüğünü yardım etmek istediğini söylersin, hala kaçıyorsa hiç zorlamana gerek yok
Soran+1 yılcanım aradım söledm cok üzüldüm durumuna dedim sen böbrek hastası olsan hiç düşünmeden veririm cok sevyom dedim allh razı olsun ama zorla güzellikj olmuyo sevemiyom dedi ::( kendine iyi bk hoscakal dedi. duydumki bosanıyolarmıs sordum yok öyle bsey sacmalama dedi ama saklıyo bence
- +1 yıl
bu adamdan intikam alabilecek bir konumda değilsin bence.
en iyisi sen nezaketini bozma, üstelersen daha kötü bir konuma düşeceksin
Soran+1 yılgercekten mi canım neden degilim intikam alabilecek bir konumda?
- +1 yıl
çünkü adamın sana karşı bir hissi yok artık. bu kadar zorlarsan ille bir yerde fire vericeksen çok daha gururun kırılacak
Soran+1 yılfire derken anlamadım? benim hiç aklımdan cıkmıyo ne gece ne gündüz ve minübüscüüüüüüüüü hergün kapıdan geciyo görünce daha cok içim yanıyooooooooooo
- +1 yıl
yani açık vericeksin oynadığını unutup bir yerde patlayacaksın.
senin istediğin bu adamdan intikam almak da değil aslında onu sana verelim deseler alacaksın =) yani olan olmuş başkalarına bakmayı dene, insan bir süre sonra unutuyor da cidden intikam alınacak bir durum yok burada
Soran+1 yılevt verseler alrımmmmmmmmmmmmmmmmmm valla
En İyi Cevaplar
+1 yılO şimdi pişman olsa;karısıyla boşansa,-o kadın zaten hastaymış- ölse çok mu mutlu olacaksın merak ediyorum! Aranızda ne geçtiyse geçti. İnsanları mutsuz etmekten nasıl mutlu olabilirsiniz ya. Hele ki hasta ve zararsız insanlar için. Bence bu gibi düşüncelerinden vazgeç ve kendi hayatını yaşa. Eminim çok daha iyilerini bulabileceksin.
06 Yorumla
Soran+1 yılbak canım ilk önce oku sonra cevap at karısıyla zaten bosanıyo hatta nikahında degil benlik bir durum yok karsıı hasta dye bosadı karsınıda ben hasta etmedim ya allhtan gelen bseyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kapiş?
- +1 yıl
Evlenmişler veya boşanmışlar orası önemli değil. Sonuçta sen kadının eşini kendine bağlamaya çalışıyorsun. Demek ki kadın bunu senden önce başarmış... Ayrıca o kadının ayrıldıktan sonra da uzun bir süre o şoku üzerinden atamayacağını biliyorum. Kendini onun yerine koy. Boşandığın eşinin kısa bir zaman sonra başka biriyle birlikte olması sağlıklı bir insan olan sen'i bile yıpratırken o kızcağızı ne kadar hırpalayacağını düşün. Amacın evlenmekse bile o tren bir kere kaçmış. Adam seni tercih etmemiş. Demek ki kafasında bitirmiş. Senin üstüne düşen böyle bir insanı zerre umursamamak. O seni kaçırmış zaten seni hak etmediği apaçık belli. Böyle boş bir insanı kafaya takmaya değmez. Ve yine eminim ki sen onu umursadıkça, peşine düştükçe o daha da memnun oluyordur bu durumdan.
Soran+1 yılcanım ya evet oda dedi seni sevmiyom ama peşimden kos hosuma gidiyo dedi. kız konusuna gelince görücü evlendi :(
- +1 yıl
Amaan canım sana erkek mi yok salla gitsin :)
Soran+1 yılkolay yaaaaa
- +1 yıl
Kolaylaştır ;)
boş konuşuyorsun bir erkekten hiç bir sekilde intikam alamazsın alayım derken erkek seni perişan eder erkekle uğraşmaya kalkma kız basına. hem evlenmiş adam yuva yıkanın yuvası olmaz. karısını seven kendini bilen şerefli namuslu erkekte karım hasta diye boşanmaya kalkmaz. elinle ayağınla oynama.
02 Yorumla
Soran+1 yılhiç kmse beni anlamıyo yaaaaaa nye :(
+1 yıl* ayı kapanı taktır küçük olan lardan amındaki kılarlada gizle kapanı çocuk seni tam sikerken kapan kapansın adamın siki kopsun sende intikamını al ( manyakmısınız egoğist misiniz delimsiniz deplek misiniz nesiniz * hayatına devam et gitsin niye intikam almak istiyon bunun neyi intikamlık bide? )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
İşte, ''ne olursa olsun da o mutlu olsun, benim önemim yok'' dürtüsüyle sevmediğin için evlenmedi o adam seninle..
Ama sende bunu anlayacak kafa yok..
Anca böyle denyo erkekler gibi parayla-arabayla karakter kazanmaya çalışırsın..
Hoş, intikam almana da gerek yok zaten, durumu ortada adamın.
Köpeklerin duası da kabul oluyormuş artık; vay be..10 Yorumla
+1 yılhiç bir şekilde pişman olmaz sevmiyen adam sevmiyordur. hiç bir şekilde etkileyemezsin boşuna uğraşma unut derim. sana adam mı yok aç gözünü bir sürü yakışıklı tatlı cocuklar var etrafında. evlenmiş gitmiş napıcaksın başkasının koynuna giren adamı senin olsun tek olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılannemde aynısını dyo baskasının koynuna grmiş napcan dyo
Soran+1 yıl:(((
- +1 yıl
aynen annen doğru sölüyor tabi fazla el deymemiş adam bul şimdi allah bilir çoluk çocuğuda olur iyice kötü kadın imajı çizersin uzak dur bence
Soran+1 yılyok karsı böbrek hastası bdaha hiç olmıcakmıs cocugu öldü zaten karnında doktor bdaha olmz demiş oda bosucak karısını
- +1 yıl
hee boşanacaklar yani. bence ilk önce seni sevseydi senlen evlenirdi. hadi diyelim beraber oldunuz sana aşık olmasını pek sanmıyorum mutlu olmazsın gene başka adam bul derim çok mu cekici biri onu istiyorsun anlamadım
Soran+1 yılherkes cok igrenc tipsiz dyo urfalı sen daha güzelsn dyo ama ben onu istiyommmmmmmmmmmmmm
- +1 yıl
ayyy değişik bir karakterin var. bence çaresi yok mutlu olmazsın ilerde sana sölüyeyim. başka kapıda ara sevdiğini hem napıcaksın diyelim senle yatağa girerken o kadını hayal eder ne bilim seni öperken o kadın gelir ne kadar kötü bir şey değil mi yapma bence
Soran+1 yılhe ya benleyken baska kadını düşünsün gözünü kapasın hayal etsn bak o gözü actınmı karsısında ne görüyooo
- +1 yıl
sanki sen hayal ettiğini nerden bileceksin yahu kafasının içindemisin eder meder. ben olsam güvenmem. yazık o kadına da kah olur. zaten çocuğu ölmüş. belki oda senden intikam aır evliliğinden bir bok anlamazsın rahat olmazsın bence. ben olsam adama yol vermiştim çoktan zaten sen beddua mı etmişsin ne bak allah cocuk vermemiş ölemi
Biraz biraz çevresinde ol kendine iyi bak kıyafet ve makyajını tam yap. Saygın kişilerle (erkek veya bayan) muhabbet et. Asla göz göze gelme ve konu eskilerden açılırsa. Konuyu değiştirirsin. ya da bir arkadaşı sorarsa bunlar geçmişte kaldı dersin. Birazda ikili oyna ne sevdiğini belli et nede intikam almak istediğini. Daha sonra kıvam geldiğinde. Hep kaç fazla takmamaya bak çünkü kız erkek farketmez bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum kaçan kovalanır.
01 Yorumla
Soran+1 yılcok haklısın canım araba ları cok sever o sportk özellikle benimkide spor araba belki bu yüzden de yaklasırsa iyi fırsat olur bana
https://vocaroo.com/i/s0csEzwjg2b6
dediklerimi yaparsan karısını boşar senin peşinden koşar04 Yorumla
Soran+1 yılone yaa
Soran+1 yılsesin cok güzellll :) neyse konuya gelelimmmmmm zaten karsından bosanıyooooooooo ama beni sevmez heralde yaa hiç sevmedi 3 sene kostum ama sevmediiiiiiiii
+1 yılBence kendi hayatını yaşamaya bak artık.. çocuk zaten ne karakterde biri olduğunu göstermiş.. ne gerek var böyle seviyesiz biriyle zamanını harcamaya?
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım ben artık kendmden korkmaya basladım bana bunları yaptıgı halde nasıl oluyoda hala sevebiliyommmmmmmm :(
- +1 yıl
Bence sevmiyorsun. sadece o senin egona zarar verdiği için aynısını onun egosuna yapıp çekip gitmek istiyorsun bence :) ki buda boşuna zaman kaybetme olacaktır. yaşadın acını çektin tecrübeler kazandın ama bitti öyle düşünmeye çalış. sırf çocuğu olmayacak diye hasta eşini terk edecek demişsin. zaten ne karakterde biri olduğunu göstermedi mi? böyle bir adamı sevmeyi geçtim hayatında ister misin?
Soran+1 yılama canım cocuk su konuda haklı eger sonradan cıkan bsey olsa tamma ama bile bile hastalıklı kızı cocuga kaklamıslar ve akrabası kim olsa zoruna gderrr
Hic mi olum yok! bu ne hirs boyle... kork biraz.. kendine gel... dunya senin olsa ne olur.. olmeyecek misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılölmicem
Teninde baskasinin kokusunu tasiyan bir insanla asla isin olmasin kapat o konuyu gitsin. Sen zaten isteesen bir erkek bulursun. Sorunun konusunu guzel yazmissin. Kisilik karakter.. bu satten sonra o insandan uzak durman yakisir.
03 Yorumla
Soran+1 yılama aklımdan hiç çıkmıyo ne gece ne gündüzzzzzzzzzz
- +1 yıl
Guzel seyleri dusunuyosun onun icin aklindan cikmiyor. Kotu yonde hic dusundunmu. şu an koynunda kim var. Kim yemek yapiyor. Kim elbisesini yikiyor. Fusa kiminle giriyor. Sabah kiminle uyaniyor. Bunlari dusundukten sonrada bisey hissedersen senin migdende bir sorun var demekki
Soran+1 yılzoruma gidiyo aglıyom onları düşününceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
+1 yıldeğiş evrim geçir güçlen umursamaz ol yeni flörtlerin olsun ve seninle burun burun olacağı durumları olsun artık komşusu mu olursun işyerine yakın mı olursun bişeyler yap o zaman döner
ben bu soruya benzer bir soru daha görmüştüm o sen miydin03 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir sorudu canıım?
- +1 yıl
sevdiğim adam evlendi karısı hasta falan filan
Soran+1 yılha evet bendm canımm
+1 yılşöyle bişey var karşısına çıkıp peşinden koşturtacaksın eline ne geçecek ayrıca karısının ne suçu var ha bu durum yüzünden karısını ortada bırakıp boşanır ondan sonra beni bul bak intikam nası alınıyo köpek gibi nasıl sürünüyo peşinden anlatırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılşu an karısı annesinin evinde zaten nikahındad degil sadece mahkeme kaldı bosandılar yani bitti artık eger böle bsey olmasa bende yapmazdım bosanıyolar dye yapıyom
- +1 yıl
bana yaz o zaman çünkü nasıl biridir anlatman lazım ona göre taktik verecem :D
Soran+1 yıltamam
+1 yılcanım allah vermiş baksana boşanıyor diyorsun bırak boşansın ondan sonra sor bak sana acayip taktik vereceğim söz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılşimdi ver frzetki bosandı
Vallahi bir kadın gece sevgilisinin organını kesmişti o kadar psikopat deilsen ilginç bir yöntem :DDDD
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya naptın okadrda degil
Soran+1 yılehehhehehehhehe :D
Evlenmiş adam pişman olmaz. mutluysa evlilikte mutsuzsa zaten pismansid etrafındaki kadınlara bakar yani senin birşey yapmama gerek yok
06 Yorumla
Soran+1 yılcocuk 9 aylık evli karsıı böbrek hastası bdaha cocugu olmıcakmıs bosancaklarms
Soran+1 yılöyle yaparım ozamanda ben istemicem onuuuuuuuu
Soran+1 yılöyle deme amaaa benimde canım yandııııııııııııııı :((((
tav etmeyi düşünüyorsan olduğun şekilde etkile. boşanacak diyorsun ileriyi düşün yalancı çıkma. yok sırf intikam diyorsan seni seçse neler daha iyi olurdu düşünmesini sağlayacak şeyler yap
011 Yorumla
Soran+1 yılhiç sevediki nasıl olcak imkansız gbi artıkkkkkkkkkkkk
Soran+1 yılnefret ediyoooooooooooooooo tiksiniyoooooooo cıkma karsıma mutlu olmamı istiyosan seni görmek istemiyom diyoooooooooooo
Soran+1 yılbaska erkeklemi kulanıım yani anlamadımmmmmm
Soran+1 yılne kıskanması ya sevmiyo beni insan sevmedigini kıskanmaski hatta baskasını bulsam peşimi braktı dye biyerlerine kına yakarrrrrrrrr
Soran+1 yılbeni sevsn beraber yasayalım buda olabilir ama beni istemesede mutlu olmasınnnnnnn benden baska kadınlaaaaaaaaaaa :(
Soran+1 yılplan ne olabilirki mesela? yani
adamı al ipe bağla sonra ipte aliminyumdan olsun ipide kamyona bağla öyle işte.
00 YorumlaAltında cabrio supra var ve sen hala? Gaz pedalına yazık anasını satayım...
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani anlamadım ne olmus supra varsa canım :)))
Araban hayırlı olsun.. Sadece yapacağın güzel giyinmen, güzel görünmen başka da birşey yapma..
015 Yorumla
Soran+1 yılsaol canım ama kendimi nasıl belli ettiririm ona
Soran+1 yılgelirmi peşime ki görse bir kere :) yoksa tınlamzda arastrmaz mı beni?
- +1 yıl
Yapacağını yap geri kalanını düşünme.. Çünkü seni güzel görmek bir erkek için kaçınılmazdır.. Sen daha iyi bilirsin.. Her güzel giyinen ve bir yerleri açık olan bir bayanın, yüz güzelliği ne olursa olsun mutlaka erkek bakar değilmi? Hatta o bayan, erkeğe göz kırpsa ve sevişelim dese erkek hemen kabul eder.. O yüzden kendini rahat hisset.. Seni o şekilde harika görmesi yeterli.. Mutlaka içinden kudurur nasıl ettim de bıraktım bunu yanıp tutuşur.. Görüntüsü davranışı belli etmese bile.. İçindeki gururu incinsin yeterli :)
Soran+1 yılama bana ya kasar gözüyle bakarsa oda var ama erkekler genelde le degilmi?
- +1 yıl
Ne olarak bakarsa baksın, sonuçta o erkek kuduracak, için içini yiyecek nasıl ettim de bu kızdan ayrıldım bıraktım diye.. Söylediğin söz insandan insana göre değişir.. Bazıları görüp tamam bu kaşardır, mutlaka istediği kişiyle seks yapar der.. Bazıları vardır.. Çok güzel kız harika giyinmiş, bunun sevgilisi eşi çok şanslı dersin olumlu bakarsın..
Soran+1 yılanladım saolun
Soran+1 yılimkansız benimiçin artık ama coook saolunnnnnnnnn
Soran+1 yılay ne diyon sen ben kıyamam ki ona ya öyle deme allah korusun :(
Soran+1 yılben bakarım ama yneeeeeeeeee :)
Soran+1 yılöyle
+1 yılZaten çocuk karısı ile sinaniyor yapma bir şey.
Kötü söz ve düşünce döner dolaşır sahibini bulur ;)
Yoluna git ahbap!08 Yorumla
Soran+1 yılben beddua ettm benim yüzümden pişmanım :(
- +1 yıl
Dinle beni sen yokuna git. Hayatın çok daha güzel ve mutlu olacak o zaman.
Araba, iş tamam hoş ve olgun bir adam bul kendine ve yeni oyun yeni şans de ;)
Soran+1 yılaklım onda amaaaaaaa
- +1 yıl
Bedduan sana döndüğü için :) şaşırmadım! ;)
Soran+1 yılnerden biliyon bedduanın ban-a döndügünü
- +1 yıl
3 yıl geçmiş halen aklında ve acı cekiyorsun.
Bu ödül mü sanıyorsun?
Soran+1 yılneyse i aksamlar
- +1 yıl
Iyi akşamlar.
Rahat bırak milletin hayatını karıştırma evli barklı adam.
10 YorumlaEn iyi intikam hiçbir şey yapmamaktır.
Üstelik evlenmiş adama tekrar kendini hatırlatmak ne demek?
Saçmalamayın be.10 Yorumla
+1 yılGözünün içine bak ve gül. Bu ona koymazsa erkek değildir zaten.
16 Yorumla
Soran+1 yılhe bakıp pis pis sırıtsam gebertr beniiiiii
- +1 yıl
Olay o zaten bacım.
Soran+1 yılneyani ebeni dövsün amacınmı bu
- +1 yıl
Hayır. Sen ona bunu yapınca kudurucaktır zaten. Hem sinirinden hem kıskançlığından. Sen ne istiyorsun ona karar ver önce.
Soran+1 yılbenim olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
- +1 yıl
Allah kolaylık versin ablacım. ((=
Sen durup. durup ayni soruyu soruyorsun. bir unutamadin basina is alacaksin
03 Yorumla
Soran+1 yılilk defa soruyommmmmm
Soran+1 yılet bakam?
yazık günah ya adamın aklını mı çeliceksin boşancaklarını duydun diye
05 Yorumla
Soran+1 yıle zaten bosancak bendemi oluyo suc yaaaaaaaaa
Soran+1 yılallah korusun ya beni okadar cani görme ölüp ölmemesi beni ilgilendrmiyo zaten bosadııııııııııı
Boş ver bunlarla uğraşma bak zaten cezsını allah vermiş sen kendi hayatına bak
00 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşı ile sevgili ol :-) intikamın en kötüsü
02 Yorumla
Soran+1 yılıııııııııııııy hepsi cirkinnnnn
- +1 yıl
Suna bak kimseyi de beğenmiyor uyuz ya : (
+1 yılbosver ugrasma zaten hasta olmus onla ugrasıyo Allaha havale et
04 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın sanırım ama içimde yara kaldı bensevdm eller aldıııııııııııııııııııııııııııııı
- +1 yıl
çarşambayı sel aldı bir yar sevdim el aldı
Soran+1 yılaynen :(
- +1 yıl
bir kız sevdim gül gibi yaktı beni kül gibi :(
ALLAHından bulsun daha ne uzatıyosun sen kendı hayatını yasamaya bak ))
00 Yorumla
+1 yılBir erkek ya da bir bayandan intikam almanin en etkili yolu onu umursamamaktir ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffedersin de hiçbir şey yapamazsın evlenmiş gitmiş. seni istemek zorunda da değil. sen de seviyeni düşürme derim
032 Yorumla
Soran+1 yılya anlıyorum sizi ama sadece pişman olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de bir şey yapamazsın diyorum. evlenmiş sonuçta seni daha istemez ki. yani keşke ayrılmasaydım diye bir şey icinden gecmez çünkü başkasını evlenecek kadar sevmiş. sen de böyle yaparsan iyi ki ayrılmışım der daha kötü olur. senin durumunu da anlıyorum ama bu yaptığın tamamen gereksizlik boş vermekten başka çaren yok
Soran+1 yılbiz cıkmadık hiç ve karısıylada görücü usulü evlendi 9 ay oldu ama bosanıyolarrrr
Cevap sahibi+1 yılE seni terk etmemis ihanet etmemis n3 intikamı istiyorsun adamın suçu da yok. sen duygularını zamanında açıklamalıydın. suçlu sensin k. bakma
Soran+1 yılacıkladım beni dövdü sevdm dye tekme tokat istemiyom dedi :( böle bsey yapma hakkı varmıydı? zoruma gtti
Cevap sahibi+1 yılSen seviyorum diye dövdü mü? Tam anlayamadım durumu yaş farkı ya da başka bir engel var mıydı
Soran+1 yılyoktu ben 19 o 23 tipim degilsin dedi kendisi bendn daha çirkin ben asında çirkin bir bayan degilim ama nye böle dedi anlamadım arkadaslarının hepsi teklif etti hos bayan dye ama o begenmedi dur gizlilikten cıkayım bak
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılcıktım bak kapatcam hadiiii
Cevap sahibi+1 yılValla seni dövmesini anlayamadım. belki ters bir anına denk gelmişsindir. senin yapman gereken sabır ve sağduyu sahibi olmak
Soran+1 yılevli artık bu satten sonra :(
Soran+1 yılckmu cirkinim ki:(
Cevap sahibi+1 yılYa bir afet degilsin ama çirkinsin de diyemem. en azından bana teklif etsen sana vurmazdım. sen sevilmeye değer bir hanımsın
Soran+1 yılo öyle degildi ama :(
Cevap sahibi+1 yılMesajla konuşsak olmaz mı orta yerde olmuyor
Soran+1 yıltamma olurrr ama nasıl atcam sana mesaj gizlisin
Cevap sahibi+1 yılSen cik giZlilikten hemen geiyorum
Soran+1 yılben cıkamma ikinciyeeeeeeeeee sen cıkk
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
Soran+1 yıle foton nye yok?
Cevap sahibi+1 yılFoto koymadığım için ayrıca fotomu napcan ki
Cevap sahibi+1 yılkız?
Soran+1 yılne?
Cevap sahibi+1 yılE mesaj atmadın. adını da bilmiyorum kız dedim ondan :)
Soran+1 yılbosver adımı foton yok ondan atmadım :)
Cevap sahibi+1 yılNapcan fotoyu. hem senin de yoktu foton ama ben attım :)
Soran+1 yılbenim var nasıl yok baktın ya
Cevap sahibi+1 yılTamam bir mesaj attır o zaman. ben sevdim senin muhabbetini :)
Soran+1 yılhmmmm saol
Cevap sahibi+1 yılMesaj atıo muyum o zaman
Soran+1 yılatttttttt
Cevap sahibi+1 yılGizli kulanıcıdan çık :)
+1 yılİntikam uğruna kimsenin hayatıyla oynama.. yazık etme kimseye.. haa boşansın sonra uğraş.. çık karşısına ama verme gönlünü tekrar ;-)
00 YorumlaJilet gibi bir erkek arkadaş bul ama bu sana dönersede hiç oralı olma,
00 Yorumlabiraz olsun kabullenmeyi bilin, evlendi diyosun hala neyin peşindesin
01 Yorumla
Soran+1 yılcevap verme zorunda degilsin canım iyi gnlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
+1 yılbence unut evli barklı adamın aklına fitne fesat sokma.
23 Yorumla
Soran+1 yılsanane cnaım sannae? sen misin karssıda konusyon
- +1 yıl
niye soruyorsun o zaman * malı
- +1 yıl
her yorum kendi istediğin gibi olacak değil. saygı duymalısın. artık evlenmiş bir adamdan sana ne hayır gelir? onca erkek var etrafta ona mı takıldın
+1 yılzamanında fakir ama gururlu bir kızdım simdi zengin biri olarak çıktım karşına de :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence bu durumlarda en iyi ders efendiliktir onu utandıracaktır
00 Yorumla
+1 yılMutlu olduğunu göster onsuzda yapabildiğini :)
01 Yorumla
Soran+1 yılcocugun cokta si. kinde sanki benim mutlu olup olmamam beni sik. lemiyo ki
+1 yılYaz özelime bir fikrim var.
03 Yorumla
Soran+1 yılburdan söleeeeeeee
- +1 yıl
ya da boşver adamın yuvasını yıkmaya değmez anlatırım ama değmez dediğim gibi boşver.
Soran+1 yılsiz bilirsiniz saoun ynede
+1 yılSeviyesine inme derim.
04 Yorumla
Soran+1 yılama canım zamannda cok cektim hele o evlendigi gece kabustu :( hala aklımda pişman olsun istiyommmmmmmmmmm
- +1 yıl
Evli adama yapma bunu be güzelim, yazıktır.
Etme bulma dünyası. Senin kocandan da bu şekilde intikam almaya çalışan olur.
Soran+1 yılya karsını bıraksın demiyom ki zaten onunla cıkmam ben canım sadece beni görsğn bir kere pişman olsun dyom bu kadarcık
- +1 yıl
İşte yapma.
Bırak hakkın kalsın onda. İnan bu daha etkili yöntem.
+1 yılYanlış anlamıyorum dimi? Evli bir erkeği mutlu yuvasından etmek istiyorsun doğrumu anladım?
04 Yorumla
Soran+1 yılhyr sadece pişman olsun ne mutlu yuvası bosanıyooooooooooooooo
- +1 yıl
O zaman en basit ama en acılı yolu kullan.
bir erkek bulup kıskansıdırıyorsun onu gözüne sokar gibi değil ama sanki tesadüf eseri karşısına çıkar gibi. Ha aynı şehirde değilsen facede o elemanla samimi fotoğraflarını koy ve onu ekle mesela
Soran+1 yılyokya bizim üst tarafta oturuyo minübüscü hergün kapıdan geciyo
- +1 yıl
Canının seni istemesini sağlam ve kıskandır. Birazda soğuk davran. Her zaman çalışır
çocuğa üzüldüm eşine daha çok üzüldüm sana hiç üzülmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılbende senin bu durumuna üzülüyorummm
+1 yıltırnak aralarına kürdan sok.
00 Yorumla
+1 yılparalı ders vere bilirim.)
00 Yorumla
+1 yılEn iyi intikam onu unutmaktır.
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım haklısın sanırım saol ama bana yaptıkları peki canımı cok yaktı hergece aglıyodummmmmm :'(
- +1 yıl
Çok üzüldüm ama yapacak bişey yok.
Soran+1 yılöyle evtt
:D:d:D:D:D:D
00 Yorumla
+1 yılevli adam ya bırak
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhasta kadına acı
01 Yorumla
Soran+1 yılbanane bile bile kendini kakalamasydı cocuga ozamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Beteradam'la takıl.
00 YorumlaBoşver dalgana bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılStraponla becer onu
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası