+1 yılVampirler senin dizilerde, filmlerde izlediğin tarzda insanlar değildir onlar efsane eğer bunu açıkladığım öğrenilirse konseyim tarafından öldürülebilirim fakat anon bir isimle söylüyorum bende vampirim vampirler haçlardan ve sarımsaklarda korkmazlar. vampirlerde ölebilirler. vampirler de normal yemek yiyebilirler ama güçlerini kan almadıkları için tam toplayamazlar. köpek dişlerii diğer insanlara göre daha büyüktür ama küçük olanları da var. vampirler güneş ışığını sevmezler ama katlanılabilir. çok dedikodu yaparlar. hayatları kötdür. ama nedense azimleri çoktur. Hayvan kanı içmekten nefret ederler ama yinede mecbur olduklarında veya çok açlarsa hayır diyemeyecekleri bişeydir. büyülerin çok saçma olduğuna inansalarda yapmaktan zevk alırlar. onlar için bu bir eğlencedir. insanları hor görürler ama bazılarının kalpleri iyidir. kırmızı en sevdikleri renk değildir mavi veya sarı gibi diğer renkleride severler. Karşı cinsle olmaktan mutluluk duyarlar ama vampir bir erkek insan veya vampir farketmez bir kadınla aynı evde kalmaktan hoşlanmaz annesi veya kardeşi olsa bile. herkesin genelde yanlış bildiği şeyleri yazmaya çalıştım fakat korkma biz vampirler filmlerdeki gibi katil değiliz yanlış aşılıyorlar herkese...
1223 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin osjsjfjdj (Cidden ciddi misin?)
- +1 yıl
Sen ciddi misin bak lütfen cevap ver bunu herşeyden çok istiyorum lanetlenmek umurumda değil sadece cidden bunu nasıl yaptın? Ben inanmıyorum bak bu şakaysa komik değil. Ama şaka değilse bolur ya nasıl yaptığını söyle ya da gelip beni ısır lütfen. hayattan tek istediğim bu.
- +1 yıl
Ya lütfen cevap ver ben bir vampir olmayı çok istiyorum herşeyden çok inan bana nolur bak beni ısır ne istersen yao ben size inanıyorum lütfen
- +1 yıl
Nasıl oldun vampir?
- +1 yıl
İyi de bunları bilmen seni vampir yapmaz kanıtı var mı konsey amcaları öp yerime
- +1 yıl
Sen vampirmisin nasil oldunnn
- +1 yıl
lütfen wampirleri yıllardan beri araştırıyorum en çok istediğim şeylerden biri yıllardan beri lütfen benimle iletişime geç hic bişey umrumda değil sadece herşeyi goze almis durumdayim
- +1 yıl
@Gizemli_xxx insanları ısırmak yasak ama eğer bir vampir ayaklanması başlatılırsa mecbur kalınacak ve hepiniz öleceksiniz
- +1 yıl
@Gizemli_xxx vampir kendin olamazsın vampir ztn bir hastalıktır bir virüs gibi iğne ile ve bu na da VC17 virüsü yank vampir kendi isteğinle olamazsin yani
- +1 yıl
@Gizemli_xxx merhaba haylan aktif bir kullanıcıysan sana bunun bilgiderini verebilirim ama ölme riski de var ve basit değil bana ulaş bir şekilde sana anlatim gizliden
- +1 yıl
@Gizemli_xxx Öncelikle vampirler ölü değildir. VC17 virüsünün vücuttaki sindirim, sinir ve kas hücreleri üzerinde gerçekleştirdiği mutasyondan ortaya çıkmış bir hastalıktır vampirlik.
VC17 virüsünün oluşum zamanı milattan önceki yıllara dayanıyor, özellikle ortaçağ da Avrupa'da yaygınlaşan bu virüs, halk tarafından hastalıklı kişinin şeytan ele geçirmiş gibi görülmesine sebep olmuş ve abartılı vampir efsaneleri ortaya çıkmıştır.
Toplumda yanlış bilinen vampir özelliklerinden bazıları ve doğruları şunlardır:
- Vampirler güneş ışığına çıkabilir, güneş ışığına sadece alerjik boyutta duyarlılıkları vardır. Güneş ışığının vampir genli birine yapabileceği en büyük zarar nefes darlığı olacaktır.
- Sarımsak veya gümüşün vampirler üzerine herhangi bir etkisi yoktur.
- Pentagram ve diğer pagan işaretlerinden hoşlanmazlar. Pentagram bilindiği gibi bir pagan işaretidir ve kilise tarafından pagan dinine saldırı amacı ile pagan sembollerine şeytanı anlamlar yüklenmiştir. Vampirizm doğaya karşıt bir durum olduğundan, vampirler pentagramı asla kullanmazlar.
- Köpek dişleri dikkat çekici uzunlukta değildir.
- Ölümsüz değildirler, maksimum ömürleri 600 yıl, ortalama ise 150 yıldır.
- Temel besin kaynakları kandır ama yemekte yiyebilirler. Kan ihtiyaçlarını genellikle hayvanlardan temin ederler ayrıca hayvansal kanda yeterince şeker bulunmadığı için gerekli şeker miktarı için bolca tatlı içerikli besin tüketirler.
Şimdi de doğru bilinen vampir özelliklerine bakalım:
- Karanlıkta görme yetileri insanlara oranla çok daha fazladır.
- 5 duyu organları oldukça hassastır. Çok iyi koku alabilir, çok kısık sesleri bile duyabilir ve çok uzakları görebilirler.
- Saf kan olanları altıncı hisse sahiptir. Buradaki altıncı his, karşısında bulunan insanın düşüncelerini ve duygularını hissetmektir.
- Fiziksel güçleri insanlara göre daha fazladır.
- Yaraları hızla iyileşebilir, yüksek rejenerasyona sahiptirler. - +1 yıl
@Esoo9 Öncelikle vampirler ölü değildir. VC17 virüsünün vücuttaki sindirim, sinir ve kas hücreleri üzerinde gerçekleştirdiği mutasyondan ortaya çıkmış bir hastalıktır vampirlik.
VC17 virüsünün oluşum zamanı milattan önceki yıllara dayanıyor, özellikle ortaçağ da Avrupa'da yaygınlaşan bu virüs, halk tarafından hastalıklı kişinin şeytan ele geçirmiş gibi görülmesine sebep olmuş ve abartılı vampir efsaneleri ortaya çıkmıştır.
- Vampirler güneş ışığına çıkabilir, güneş ışığına sadece alerjik boyutta duyarlılıkları vardır. Güneş ışığının vampir genli birine yapabileceği en büyük zarar nefes darlığı olacaktır.
- Pentagram ve diğer pagan işaretlerinden hoşlanmazlar. Pentagram bilindiği gibi bir pagan işaretidir ve kilise tarafından pagan dinine saldırı amacı ile pagan sembollerine şeytanı anlamlar yüklenmiştir. Vampirizm doğaya karşıt bir durum olduğundan, vampirler pentagramı asla kullanmazlar.
- Temel besin kaynakları kandır ama yemekte yiyebilirler. Kan ihtiyaçlarını genellikle hayvanlardan temin ederler ayrıca hayvansal kanda yeterince şeker bulunmadığı için gerekli şeker miktarı için bolca tatlı içerikli besin tüketirler.
- 5 duyu organları oldukça hassastır. Çok iyi koku alabilir, çok kısık sesleri bile duyabilir ve çok uzakları görebilirler.
- Saf kan olanları altıncı hisse sahiptir. Buradaki altıncı his, karşısında bulunan insanın düşüncelerini ve duygularını hissetmektir.
@ynsemreccelik09 Öncelikle vampirler ölü değildir. VC17 virüsünün vücuttaki sindirim, sinir ve kas hücreleri üzerinde gerçekleştirdiği mutasyondan ortaya çıkmış bir hastalıktır vampirlik.
Vampir isen konsey bunu anlar anonim ya da değil insanları kazıklamayı bırakın :))
- +1 yıl
the real vampire xper 2 adın her neyse büyük ihtimalle burada vampir olmak isteyen ergenlerin duygularıyla oynayan narsist bir vampir ya da insansın ben bir ergen değilim ve sana beni dönüştürmen için 10.000 dolar teklif ediyorum umarım bu yorumu görürsün eğer ki görürsen bana ulaş instagram adresim koc. kaann lütfen ulaş parayı beğenmediysen arttırabiliriz ben çok ciddiyim hatta senin kan torban olabilirim ya da herhangi bir vampir benim bu yorumumu gören farklı bi ülkedeyseniz sadece instagram adresime ulaşın ayağınıza gelirim 10.000 doları verir kan torbanız olurum yeter ki instagramdaj ulşaın
- +1 yıl
Merhaba vampirlere gerçekten çok ilgi duyuyorum vampirlere inanıyorum senin bildiğin herşeyi bende biliyorum sizler güneşte değil çoğunluk olarak geceleri yaşayan varlıklarsınız bende öyleyimdir fakat vampir değil insanım sana şunu söyleyeyim insan olmama rağmen insan kanlarını emme gibi bir istekde bulunuyorum yani ben değil bunu beynim ve vücudum istiyor ve kendimi zor bir şekilde durduruyorum gerçekten çok çekici geliyor ayrıca canım kan çektiği zaman genelde yanımda bir insan olur ve onun boynunu ısırmak isterim tam kanı çekmelik gibi düşünürüm ayrıca yaşım küçük olmasına rağmen yaşıtlarımdan güçlü ve olgunum okul hayatımda başarılıyımdır çok uzun bir süredir vampirlere araştırım fakat hiç vampir tanığım olmadı yaşım küçük ama iletişime geçelim gerçek bir vampir olup olmadığını çok iyi anlarım o yüzden gerçek bir vampirlere benle iletişime geç henüz yaşım küçük ama ergenlik zamanındaki ama bu beni etkilemiyor ve hep güçlüyüm akrabalarımın yüzyıllarının vampir olma ihtimali var vampirsen bana bir şekilde ulaş ama ailemle vampire dönsudukten sonra konuşacağım gerçek bir vampirsen beni bulursun
- +1 yıl
Yazım hatalarım için üzgünüm biraz hızlı yazarım ama bu sefer çok hızlı yazdım
- 1 yıl
Gel beni ısır o zaman 😂😂😂 vampir olmak istiyorum 😁
- 3 ay
@Esoo9 aga bende istiyorum ya ben sokakta yarasa arıyorum bulamıyorum ısırsa rahatlıcam
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini yarasaya ısırt.
02 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim. Gel bizim evde var bir tane. Apartman boşluğunda besliyoruz. Seni de atarız oraya, tamamdır.
bir kere mummuş falan filan onlar büyü. Yani haram. Sana bir Öner'im var.
İnsan bedeni beynine bağlıdır. Yani sen nasıl davranırsan o olursun.
Bir kaç gün kana susadığı düşün, saldırgan olduğunu düşün, gün ışığının seni YÖK ettiğini düşün ve öyle davran. Artık beynini inandırabildiniz zaman bunları istemsizce yaparsın. Birde bolca dua et, biliyosanda namaz kıl, Kur'an oku. Bol şanslar50 Yorumla
Gel ben bir ısırayım seni, kan kaybından ölürsün, olur biter. Ne bu yaaa şaka mısın? Yok böyle bir olay. Dizilerle bu kadar içli dışlı olmayın arkadaş. Biraz gerçek hayata dönün.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
HERKESE SELAMLAR LUTFENN Benide vampir yapin lutfennnnnnnnnn ruyamda vampir oluyorum aqa :D Cookkk guzel duyguu harikaaa otesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ucuyorum flnnn cook guzelll size bi sey anlatiyimi google yazin MARSHALL LEE Bu cocugun asiriiii hayraniyimmmmmmmmmmmmmm adam efsoo aqa uyuyunca bile bu adami dusunub uyuyorum ki belkiiii ruyamda vampir olurum Ve ALLAH Kuran Carpsin Hemin Gun RUYAMDA VAMPIR GIBI BIR SEY OLDUM VEEE VAMPIRLER GIBI UCDUM )) Oglummmmmmmmmmm harikaaa bir hissssssssssssssssssssssssssss Nolur bakin gercekden soyluyorum aranizda vampir olan varsa bana ulaşsin Youtube kanalim falan var ordan bana ulaşin YOUTUBE KANANALIM: AZE LOW CLUB Azerbaycanda kaliyorum berde seheri nizami sokaki: ev 24 LUTFENNN YARDIM EDIN NOLURR
21 Yorumla- 11 ay
vampir diye bir şey yok canım ama şöyle ki bazı insanlar kendinin vampir olduğunu düşünüp vampir gibi davrana biliyor ve birde porfiria diye bir hastalık var bu hastalık birazcık vampirliğe benziyor ama sadece bir hastalık
ya yok vampirmis yok şuymuş yok büyümüş tamam KURANI KERİMDE büyüden bahsediliyor ve ayni zamanda lanetleniyorsun dinden cikiyorsun bunlara inananların bilinç altını s... izlediğiniz herşey birer bilim kurgu yanıltmaca yok yarasa ısıracak bir kere yarasa seni ısırırsa tedavi olman gerekiyor olmazsan eşşek cennetine bilet çıkartırsın emin ol yok boyle olacak hadi hepsini geçtim o izlediğiniz filmlerden de mi birsey anlamadiniz şeytanla pazarlik yapiyorsun soyle bir durup baktım da harbiden mumla arasan bulamazsin bu gençleri
00 Yorumla
+1 yılOha çocukluğumdan beri hayalim vampir olmak en sonunda bir tane benim gibi düşünen insan evladı çıkdı kendimde şüpe ediyordum sen bütün şüpelerimi söktün attın. Adamsın :D
42 Yorumla- +1 yıl
Ya yok zombi ne ya :D Vampirler hızlı, dişleri sivri ve yaşlanmıyorlar sırf bu yüzden isdiyorum :D Bide yüzüme pudra çok yakışır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir arkadaş daha bahsediyordu. hatta sanırım trakyada veya balkanlarda bir vampir varmış strigon diye çağrılan türden strigonlar almanların 2. dünya savaşı sırasında toplama kamplarındaki bazı esirlermiş ve amerikaya karşı bir koz olarak bulunduruluyormuş. şu anda bile amerikada güç ve sağlık için strigon olan iş adamları varmış. strigon olarak gün ışığına çıkamıyormuşsun ama bu film vampirleri gibi kan içmene de gerek yokmuş
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılStrigolarda hiyerarşi de bulunuyormuş anladığım kadarıyla. kimsenin bilmediği bazılarının ise gerçek olmadığını düşündüğü efendi diye hitap edilen bu ilk strigo, dünyadaki strigolara bazı görevler veriyormuş. mesela x kişisini strigo yap gibi. bu kişiler efendinin isteğini yerine getirirse belli bir yerden sonra efendi ile bizzat kan bağına benzer bir bağ kuruyormuş. ayrıca bu sayede gün ışığına bile çıkabilenler var olduğunu söylemişti arkadaşım. gizli olma sebebimi anlıyorsun umarım.
Cevap sahibi+1 yılO kadar yardım ettik eig gidip trole vermişsin
- +1 yıl
Gizli uye ozelden yaz bana veya instegram hesabın varsa adını yaz buraya senle konuşalım
- +1 yıl
E peki bu strgon a nasıl ulaşabiliriz
- +1 yıl
Strigolara pardon
- +1 yıl
Bende olmak istiyorum yardımcı olurmusunnn
Büyü falan yapmaya kalkışmayın öyle sandığınız gibi olmaz. VC17 falan da zor iş şimdi. İlk baş vampir olduğunuza inanmamız lazım hep ben bir vampirim diye düşünüceksiniz aynaya baktığınızda ne kadar güzel dişlerin var falan diyip olmasada öyle davranın sonrada beyninizi ikna ettiğiniz zaman bir vampir gibi davranacaksınız bilinç altınız artık bir vampir gibi olacak bence deneyin derim ama fazlaca malca davranmayın ;)
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen sana katılıyorum ve bende aynı şeyi yaptım işe yaradı tüm vampir özellikleri bende var
+1 yılal oku buradan
www.frmtr.com/.../...zm-hastaligi-vc17-virusu.html12 Yorumla- +1 yıl
;) aynen
Arkadaşlar öncelikle sonradan vampir olamazsınız bu doğuştan gelen bir hastalık ben vampirim ve önermiyorum tamam diğer insanlardan 3 4 kat güçlü olabiliriz ama çok soğuk bi yapıya sahibiz insanlardan hoşlanmayız aşık olmayız genelde hep yalnızız filmlerde gördüğünüz gibi değil vampir olmak iyi yönleri var ama kötü yönleri daha çok 😑
01 Yorumla
+1 yılARKADAŞLAR VAMPİRLER BÖYLE BİRİ DEĞİLLER HERKES YANLIŞ TANITMIŞ KONUŞTUĞUM 2 3 KİŞİ VAR EĞER GERÇEKTEN DE OLMAK İSTEYEN OLURSA VE ARALARINDAKİ VAMPİR OLDUKLARINI BELİRTEN KOD ADINI SORMAK İSTERSENİZ İNSTAGRAM ADRESİM :@xmusaozerx ETRAFINIZDAKİ İNSANLAR BELKİDE BU TÜR İNSANLARDIR TEKBİRLİ OLMAK İÇİN YAZABİLİRSİNİZ İNSTAGRAMDAN
00 Yorumla
+1 yılHerkese Merhaba, Bayadır Araştırıyorum Ve SU Vc17 yi öldüren en büyük şey ve benimde size bir sorum olacak. ilk 1-2 gün nasıl anlaşılabilir çünkü vampire dönüşürken su içmemek lazım ama durduk yere zannedip su içmezsen ölme şansın var. ne yapmak gerekir? bilen kişiler varsa yanıtlayın lütfen...
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten vampire donustugunu anlarsin soluk renkte olursun ve birazda acir
+1 yılRafalh, vampirlik çok zordur filmlerdeki gibi değil saatte 100 150 km hızla koşamazsın, çok yükseğe zıplayamazsın, insan yakalayıp kanını ememezsin idam ederler. TM kasların daha güçlü çalışır ama tutupta bir insanı metrelerce fırlatamazsın, kan görünce dayanabilirsin. Ayrıca vampir olmak imkansız gibi bişey. Hadi oldun diyelim insan kadar güzel yaşayamazsın ve pişman olursun bu işin geri dönüşü yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Bak diyorum ki bende hayvan kanı içme özelliğine razıyım abi hetkesten farklı olmak istiyorum ne olursa olsun biri gelip ısırsa çıtımı çıkarmıcam yemin ederim ya
- +1 yıl
Sen vampirmisin nolur vampir oluyim yeter hayvan hatta fare kani bike icerimmm😶😶🧛♀️🧛♀️
- +1 yıl
@Gizemli_xxx takip eder misin bir sorum olacak bu konu hakkında
Kanks bence öyle birinin yapmasına gerek yok kan içmeye başla devir 2. duple vampir kıvamına gelirsen eger kan yok dersen gel benden cek :D tövbe yaaa
02 Yorumla
+1 yılbende kuzene the walking dead izlettim. 7 yaşında ortalıkta ''ben aylağım layyn'' diye dolanmaya başladıydı :P mallık bizim ailede genetik heralde.
09 Yorumla- +1 yıl
gel gel. pedere söylicem şimdi nüfusa alsın :P
- +1 yıl
@kizzz79 www.fullfilmhdizle.net/...ltyazi-hd-full-dizi.html bu işe yarar mı?
- +1 yıl
- +1 yıl
hadi bakalım ALLAHU AKBARR :D haahh
- +1 yıl
Beni de vampir yapar mısın 😢
Vampirlik bir hastalıktır. Hemde kötü bir hastalıktır.
Vampirliği dizilerde ki filmlerde ki gibi zannetmeyin.15 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle öyle..
- +1 yıl
- +1 yıl
Çok biliyosun ya gel hafi ısır hastalıklı olmak istiyorum ben kan emmek istiyorum hastalık umurumda değil
Harbi ibretlik paylaşım
https://s11.postimg.org/ogmkmn4oz/anigif.gif04 Yorumla2 sene önce bir hastalıktan dolayı bu virüse yakalandım sürekli kan içmek istiyorum dişlerim sivrildi insanlardan uzak hayat sürüyorum kolay değil wampir olmak ama hislerin çok gerçekçi
24 Yorumla- +1 yıl
Ciddi misin bak nolur yalvarırım bbana o virüsten getir hayattan başka bişey istemiyorum sadece vampir olmayı o kadar çok istiyorum ki. Isı beni lanetlenmek umurumda degil ya da virüsü getir lütfen
- 11 ay
@Gizemli_xxx ucunda ölüm olsa bile razı mısın
+1 yılHer gece ayin yapan bir grup vardi onlara katil. Haberlerde gormustum
03 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum arastir google den
Aslında bir rivayete göre vampir olmak için atalarından birinin o soydan olması gerekiyor yani ısırmakta çare değil :/
00 YorumlaBende istiyom arkadaslar falan vampir dıyo zaten :)
02 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Film izleyip izleyip geliyorlar şuraya saçma sapan.
Git domuzu em vampir olursun.13 Yorumla- 11 ay
parazitler vücudunu sararsa görürüm seni
Bende vampir olmak istiyorum vampirlere duyulur... 🧛🏻♀️ 🧛🏻♂️
13 Yorumla- +1 yıl
ARKADAŞLAR VAMPİRLER BÖYLE BİRİ DEĞİLLER HERKES YANLIŞ TANITMIŞ KONUŞTUĞUM 2 3 KİŞİ VAR EĞER GERÇEKTEN DE OLMAK İSTEYEN OLURSA VE ARALARINDAKİ VAMPİR OLDUKLARINI BELİRTEN KOD ADINI SORMAK İSTERSENİZ İNSTAGRAM ADRESİM :@xmusaozerx ETRAFINIZDAKİ İNSANLAR BELKİDE BU TÜR İNSANLARDIR TEKBİRLİ OLMAK İÇİN YAZABİLİRSİNİZ İNSTAGRAMDAN
- +1 yıl
@xmusaozerx sen vampirmisin ve vampirsen nolur soyle nasil vampir oldunnnnnnb🧛♀️
- +1 yıl
@xmusaozerx istek attım yazamıyorum yazsana bi
+1 yılOff ya bende vampir olmak istiyorum yılardır araştırıyorum elimde olu vampirler ve aptal bir buyden başka birşey yok bir vampir olmanın bir yolu varsa lutfen bana soyleyin 😮
18 Yorumla- +1 yıl
bir kac hafta oldu niye
- +1 yıl
Halla vampir olmak istiyormusun?
- +1 yıl
Ve o sen dedigini anlamadım yolu vamış ta ne
- +1 yıl
@55Yunus55 ama garantisi yok ya olersem gercek bir vampir olsada donuşturse keşke beni ama nerde anca ruyamda gorurum ben vampir olmayı
- +1 yıl
Gercekten bir yolu var mı soylermisin bana peki
Ayrik vadide elf uretimi vampire satiyorlar. Git bir konus derim.
13 Yorumla
+1 yılArkadaslar vampir varsa biri beni vamoir yapsin allahas kina birsey soracagim vampirlerin kotuleri var mı insan arasina nasil cikiyorlar nasil fark edilmiyorlar bir vampir cevaplasin nasip vamoir olcaz
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce git Kızılay'a kan ver. Biraz kana susa ardından da git birini ısır
11 Yorumla
+1 yılSakin ol ve birdaha the vampire diaries izleme evlatt
01 Yorumla
+1 yılBende vampir olmak istiyorum. Nasıl olabilirim bilmiyorum. Bi kitap okudum cidden çok güzeldi vampirlerle ilgili bi an heves etti. Vampir olmayacağımı düşündükçe üzülüyorum 😖
00 Yorumla
+1 yılHayal gücün çok kuvvetli. Buralarda harcanıyorsun bil.^^
00 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Akıl akıl gel s***** takıl bu ney la kızılaydan git kan al milleti ısırıpta nabıcan hacı
00 YorumlaBirini ısır ve kanını em galiba Twilight'ı çok izledim sen? :)
00 Yorumlaolm vampir olucan sonra guneste , parliycan falan i*ne isi hic girme derim
00 Yorumla
+1 yılİnan bana bende senin gibi çok istiyorum ama maalesefki vampir diye bişey yok ama vampir olsaydık hayatı iyi yaşarmıydık bileniyorum
00 Yorumla11 ay güncelleme yazmışsın cidden oldunmu bak şaka değil olduysan söyle ve bana nasıl olacağımı göster lütfen
00 Yorumla
+1 yılvampir ilgili konusmak istiyen kizlarrr bekliyorumm
01 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar
Vampirlerle ilgili konuşmak istiyorum. Gizemli kasaba diye bir kitap okudum ve gerçekten vampir olmayı çok istiyorum. Ama vampir naxıl olunur ya da vampir olunca ne olur bilmiyorum acaba cevabımı biliyorsan cevaplayabilir misiniz lütfen.
Arkadaşlar gerçekten vampir olmak isteyen varsa bana ulaşsın
Sakinesariarslan2001@gmail. com01 Yorumla- +1 yıl
İstiyoruğm *-*
+1 yılNasıl vampir olabilirim lütfen yardım edin hayatımı adadım.
03 Yorumla- +1 yıl
Kesek bilsek kardess vamoirlerr nerdesin bee bunlarda hic yardim etmiyooiii🧛♀️
- +1 yıl
Vampir olsun mu olduysan beni de yapar mısın lütfen
Tek temiz ve sağlam yolu empati meditasyonu bir araştır derim 😉
00 YorumlaVampir oldum demişsin nasıl oldun merak ediyorum? Ciddiyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok olmak istiyorum senelerdir araştırıyorum ama hiç-bir şey bulamıyorum saçma şeylerden başka...
Anlatsan keşke ama bunun gizli kalması lazım dimi10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa lütfen cevap verin. Vampir oldunuz mu olduysanız nasıl oldunuz. şimdi nasıl hissediyorsunuz ve BEN NASIL VAMPİR OLABİLİRİM.<
04 Yorumla- +1 yıl
ARKADAŞLAR VAMPİRLER BÖYLE BİRİ DEĞİLLER HERKES YANLIŞ TANITMIŞ KONUŞTUĞUM 2 3 KİŞİ VAR EĞER GERÇEKTEN DE OLMAK İSTEYEN OLURSA VE ARALARINDAKİ VAMPİR OLDUKLARINI BELİRTEN KOD ADINI SORMAK İSTERSENİZ İNSTAGRAM ADRESİM :@xmusaozerx ETRAFINIZDAKİ İNSANLAR BELKİDE BU TÜR İNSANLARDIR TEKBİRLİ OLMAK İÇİN YAZABİLİRSİNİZ İNSTAGRAMDAN
- +1 yıl
@xmusaozerx ne olursa olsun lanetlensem de herşeyimi kaybetsem annem babam ölse bile herşeye okum beni vampir yapın lan
- +1 yıl
@Gizemli_xxx salak mısın ya annene babana babana yazık ya kaybetsemde umrumda değil diyorsun inş vampir götünden ısırırda bir boka benzersin adi herif
- +1 yıl
@damlaılmaz annemle babamı tanıyo musun? bence yargılamadan aynı işkenceleri sana yapsalar nasıl olur düşün? ne hakla konuşuyon ya inş yaşadıklarımı yaşarsın sen yaşasaydın görürdün o kadar nefret ediyorum ki evt ve bu konuda laf sana düşmez bu evden gitmek için son 1 yılım kaldı ondan sonra eve çıkıcam buna katlanmak ne kadar zor biliyomusun annenin babanın sana sövmesi ben biliyorum ama şükret senin iyi bir annem baban var benim şüküredicek pek bişeyim yok ama şu halime de şükürler olsun yani balkonda o soğukta sabaha kadar ayakta bekleseydin saatlerce ne demek istediğimi anlardın tabi siz şanslısınız anneniz babanız sizi seviyo benimkileri tanısan
+1 yılSendemi foxtaki vampir avcisini izliyorsun😃😂
03 Yorumla- +1 yıl
Evet vampir Avcısı Abraham Lincoln
+1 yılvampir olduğuna göre beni ısırmanın tam vaktiiii
00 YorumlaTwilight mi izledin ne?
14 Yorumla
+1 yılGel seni bir isirayim.
03 Yorumla- +1 yıl
Yok morfin vurucam hissetmeyeceksin
Bende zombi oluyum kapışırız.
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHey güzel Allahım biraz akıl :D
11 Yorumla
+1 yılBu aralar herkes vampir olmak istiyor:D yeni moda
02 Yorumla- +1 yıl
Aslına bakarsan moda umurumda değil ne gerekiyosa yapmaya hazırım ben biri gelip ısırsa ölür mü sanki yemin ederim hayatımdaki hetkes olsün vampir olayım daha iyi
Sen çok yanlış gelmişsin 😂
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinsan heyecan ariyor tabi
fazla film izleme01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim pazardaki Arap Faik vampirmiş. bir görüşürüm
01 Yorumla
+1 yılben de istiyorum bulursan haber et
07 Yorumla- +1 yıl
tamam ama öldürme dönüstür
- +1 yıl
kendini tutamazsa evet
- +1 yıl
Vampir olmadan konusma :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen vampirim adres ver geliyim hallederiz
34 Yorumla- +1 yıl
Benide ısır ne istersen yaparım gerekirse para bile veririm lütfen beni vampir yaparmisin
- +1 yıl
@Vampirolmamlazım ARKADAŞLAR VAMPİRLER BÖYLE BİRİ DEĞİLLER HERKES YANLIŞ TANITMIŞ KONUŞTUĞUM 2 3 KİŞİ VAR EĞER GERÇEKTEN DE OLMAK İSTEYEN OLURSA VE ARALARINDAKİ VAMPİR OLDUKLARINI BELİRTEN KOD ADINI SORMAK İSTERSENİZ İNSTAGRAM ADRESİM :@xmusaozerx ETRAFINIZDAKİ İNSANLAR BELKİDE BU TÜR İNSANLARDIR TEKBİRLİ OLMAK İÇİN YAZABİLİRSİNİZ İNSTAGRAMDAN
bir vampir bulalım sana
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyükçe bişey alıp üstüne otur olursu belki
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D manyak mk
Blade mi izledin drakula mi kardes
00 Yorumla
+1 yılAl bunu da alalalal
12 YorumlaVampiri bırak kumpir ye :)
01 Yorumla
+1 yılSüper soru.
01 Yorumla