21 yasindayim. Iyi bir unide iyi bolum okuyorum. Annemin yuzunden hic arkadasim yok. Kucuklugumden beri bu boyle. Arkadas ediniyorum anneme anlatiyorum veya tanistiriyorum diyelim. Annem hemen yok ailesi bize uygun degil yok konusmasi guzel degil sacma bahanelerle arkadasim olmasini engelliyor. Ayni sekilde erkek arkadasim olmasini da. Uni1deyken biri oldu hayatimda. Ilk sevgilimdi. Cocuk baya da seviyodu bende onu. Anneme anlattim kadin hemen bana ayrilicaksin seni zibidilerle iliskin olsun diye mi yetistirdim ben sonra memleketini begenmedi cocugun bin turlu laf etti mecburen ayrildim anlatamadim tabiki annem boyle dedi diye.
Annemin cok yakin bir arkadasi var cok dindar bir kadin mesela onun kizi var bakiyorum o kadinin kizi bile sevgilisiyle sarmas dolas geziyo sokaklarda internette fotograflari yayinlayabiliyo rahatca. Bense her konuda bastirilmis bir hayat yasiyorum. Arkadasim yok sevgilim yok. Asosyalim kisacasi. Ne yapabilirim bu konuda?
Annemin cok yakin bir arkadasi var cok dindar bir kadin mesela onun kizi var bakiyorum o kadinin kizi bile sevgilisiyle sarmas dolas geziyo sokaklarda internette fotograflari yayinlayabiliyo rahatca. Bense her konuda bastirilmis bir hayat yasiyorum. Arkadasim yok sevgilim yok. Asosyalim kisacasi. Ne yapabilirim bu konuda?
En İyi Cevaplar