Biriyle sarhoşken konuştuğumuzda hep doğruları söylermiş. Doğru mu sizce? Sizde de öyle mi oluyor sarhoşken?
Evet, doğru.
Hayır, öyle bir şey yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sadece düsünmeden konusur insan o sıralar yani bir cogu
Ben aksine sarhos oldugumda tek keliem etmem.. asiri sessiz cekilmez oluyormusum:)
Sarhoş olan kişi daha kolay yalan söyler. Söyleyecekleri ayıkken planlanmıştır zaten. Kesinlikle alakası yok. Sarhoş kişi en azından ben çok güzel yalan söylerim...
Rica ederim :)
Cevap
18Cevap
O iş zamanında ortaya atılmış komple bir palavra. Sarhoş kendini bildiği sürece her zaman istediğini söyler sadece ekstra bir cesaret gelir. Hep bunun arkasına saklanırız bıde :)
Hayır, sarhosken insan normalde günlük hayatta kendini frenleyip yapamadığı şeyleri daha rahat yapar. Yalan söylemek de buna dahil, ya da kavga çıkarmak, aşkını itiraf etmek, birilerine sarkmak vs.
sarhoş insanlar saçmalar doğruyla yalanla alakası yok
İçindeki herşeyi söyleyemediği herşeyi daha kolay bir şekilde o anki sarhoşlukla kolayca söyleyebilirler
Öyle bişey yok... Aklında ki yalan ya da doğru farketmez.. Sadece daha rahat söyler o kadar..
burada anlatılmak istenen mantığımızın ve kalbimizin derinliklerinde yatan gerçeklerin ortaya çıkmasıdır. Ancak yarı yarıya olmak üzere er kişi gaza geliyor da olaiblir. Dikkat etmeli vesselam.
Sarhoşken doğruları söylediğinizi sanarlar diğe aöylemek istediğiniz bütün yalanları sarhoşken söyleyip inandırıcı olabilirsiniz
sarhoşken yalan söylenirmi bilmem ama sarhoşken herkes sever
Sarhoşken aklımıza ilk geleni söyleriz o konuda ve bir konuda aklımıza ilk gelen doğru olur düşünce olarak yani
Hiç sarhoş olmadım.-ama arkadaşım sarhoşt sorsuğun soruya doğru cevap veriyordu önceden yalan söylemişti. :)
benim arkadaşlar sarhoş olmuyorlardı ama onlar bilirler sarhoş nasıl konuşur ^^
İnsan içindekileri dışına vurur isteksiz yani bence dogru söyler
kişiye bağlııı dünya güzel gelir o an insana seni sevmese bile evlilik teklifi edebilir de
Doğru söylermiş bilimsel bir sitede okudum ama site ne kadan bilimsel onu bilemicem
ayıkken insan doğruları söylemezken sarhoşken mi doğru söyler
Sarhoş olacak kadar içmadim
Olabilir sarhoş adam ağzi açik çuval gibidir
Sarhoşun mektubu okunmaz derler. :):
sarhoştan medet bunun maz
ben bitek sarhoşken yalan söylüyebiliyom
Yoo hep yalan söylüyordum :-D
evet net bır sekılde dogru kendımden bılıyorum
Öyle bișey yok
Sarhoşken çok iyi sallarım
Evet, doğru.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?