az mesajlaşıyoruz fakat her hafta buluşmak istiyor neden acaba ?
öyle kötü bir şey yapmıyoruz, yakınlaşma olmuyor 4 hafta oldu ?
öyle kötü bir şey yapmıyoruz, yakınlaşma olmuyor 4 hafta oldu ?
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Belki bu hafta birşeyler olur diye buluşma teklif edip şansını deniyor olabilir. Hem artık mesaj diye birşey mi kaldı. Android telefonlarda whtsp ve face mesenger tarzı programlar var. Eskisi gibi kontörüm yok derdi de yok ama artık anlayın erkek milleti mesajlaşmaktan çok hoşlanmaz. Erkeğin yaşı ilerledikçe mesajdan hoşlanmama oranı da artar ve çocuksu bulurlar. Aynı zamanda benim görüşümde tamamen gereksiz oluşu. Nasılsın? diye soran son 300 tanıdığıma hemen hemen aynı cevapları verdim. " Standart, aynı seni sormalı, nasıl olsun bildiğin gibi, eh işte orta şekerli " gibi. Ben aynı cevabı verdikçe bazı insanlar sormaktan bıkmıyorlar. İlişkilerde de erkeklerin bugün nasılsın aşkım? nerelere gittin böceğim? kimlesin bebeğim? nerdesin hayatım? gittiğin yerde kız var mı tatlım? uyudun mu birtanem? ee daha daha nasılsın canım? gibi ardışık sorulara verilecek yeni bir cevap üretmekte zayıf kalıyor, yaratıcılığı gelişmemiş oluyor.
mesajlaşmaktan kastım o zaten whatsapp tan konuşuyoz.
1. Mesajda sen o dersin o şu anlar yani anlatmak istenen yanlış anlaşılabilir
2. Yaz yaz sıkılıyo insan iki kelime etcek kırk dakka uğraşıyo bende sevmem fazla normal yani bunlar işimizi gücümüzü bırakıp 5 saat mesaj yazcamıza 5 dakkada anlatırız derdimizi olur biter
Bizde az konuş çok iş yap vardır mesajda konuşmak yerine yan yana kendimizi ifade etmek daha mantıklı geliyor
Ya mesajlaşmayı sevmiyordur ya da seni sevmiyordur.
niye buluşmak istiyo o zaman
Sevgili olmak buluşmak için sevmeye gerek yok.
La ne odunsun ya seviyo işte çocuk.
tamam da niye çok az mesaj atıyo günde bir defa mesajlaşıyoz hemen uyuyor
Belki işi vardır, ha çok merak ediyorsan da dürüst ol söyle ona bir şey kaybetmesin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar