Terk eder misiniz yoksa sonuna kadar onunla mı olursunuz.?
Cevabın nedir?
beşer şasar hâl-i durumumla şaşıbeş oldum 22 gün öncesi soru nasıl harekete geçmiş , günün sorusu oldu ben mi göremiyorum perdeler mi kapalı? arkadaşlar şaha getirmiş sanıyorum , merakım af olâ.
verilmiş / verilicek cevaplar gerçekçi -samimi gelmedi bana belki öz den çıkmış parçalar değil , tatminkâr olamadım elbette şahsi görüşüm saygı hürmet duyarım. her neyse ya ,
kabul ederim herhâlde kesinlikle vs. ama ne? işlev derecesi ne denli olursa kabul eder - etmezsin. biraz açık olsaydı hah! tamam doğru diyorsun haklısın derdik.
kaşığı eğri olmasın ak olasın esmer sevmem sarışın olsun vücud hatları cezbedici olsun bana lâzım , kolumu taktığım da parmakla gösterilicek bir çift olalım maddiyat mühim mazot parama yetmez senin kıcı kırık maaşınlar gündem de konuşulurken zannetmiyorum el mahkum kabul ediceklerini.
bilmem kaç yıllık ilişkiler yatak sefaları yüzünden bitiyor , biraz geniş düşünün. omuzlarda binlerce ton kim sürüklenip selpeler.
sakat yakıştırmasını da sevmedim engelli kalmış birinin psikolojik durumu da değicek sağlıklı kararlar alamamakla birlikte ; acaba bana acıyor mu? kendini zorunlumu hissediyor? diye geçicik aklından. zor epey zor vesselâm.
istisnalar varsa da sabır , bol sabır onlara.25 Yorumla- +1 yıl
bende göremiyorum günün sorusu olduysa soruların üzerinde görülmeli
- +1 yıl
bulundum tabi onlarda kırmadılar yaptılar ama sabahtanb beri bir gariplik var günün soruları görünmüyor falan.. teknik bir ağrızadır.
- +1 yıl
gelen mesaj şu yönde;
Evet paylaşım dün Günün Sorusu yapılmış ve yayına alınmış.
Günün Sorusu da Bencelerde olduğu gibi görüş paylaşıldıktan sonra görünmüyor. Üye kendi sorusunu da görmüyor ancak henüz görüş paylaşmamış üyeler Günün Sorusu olarak görmeye devam ediyorlar.
Soru halen yayında.
üyelerinin cevapladıgı günün soruları kendi kadrajlarında görülmez evet ama senin görmemen garip neyse çözülür.
yorumum altında gereksiz polemik istemiyorum kendi kuytunuz da kendi fikirlerinizi beyan edin. oo kabul etmedi tu kaka , yazık yazık türevi olgular komik geliyor. olayı dramatize edip duygusal düşünmüyorum. gözlerim açık gerçekce fikrimi söylüyorum çünkü inandırıcı değilsiniz , ha herkesin hayatı kendine beni entere etmez. sözüm ona yorum altına gelene.
iyi günler çav.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum... sakat kalan iki tanıdığım oldu, ikisinin de o zamanki sevgilileri şimdi bir başkası ile evli.
Çok ütopik bir aşk varsa gidilmez... ama günümüz ortalama aşklarında bu tarz büyük bir sakatlık dayanılacak gibi değildir. Genelde insanlar bu soruya ütopik aşk yaşıyor gibi cevap verir ama gerçek öyle değildir...140 Yorumla
+1 yılburdan verilecek cevapların hiçbir gerçekliği olmadıgını biliyorsun... insanlar her ne olursa olsun övünmeyi severler , en dogru amacları bile genellikle övünmek için isterler... acı ceker acısıyla övünür, hiç acı cekmez bununla övünür...
çapkınlıgıyla övünen, sevdigi kadını defalarca aldatmış ve bununla övünmüş adam bile gelir asla bırakmam der...
ben sevdigim kızı o halde görmek istemezdim... sakatlık durumunda asla bırakmazdım ama yüzü tanınmayacak kadar yansa ne olurdu bilemiyorum...
sonucta aşkın esas nedeni sevdigin insanın gözleri yüz güzelliğidir, bunu hepimiz biliyoruz...
kaldı ki bu çocuk bana yakısmaz diyip bırakacak kadınlar gelip yok yüzü yansa da bırakmam demesin... aynı şey erkek için de geçerli..
ALLAH OYLE BIŞEY ILE SINAMASIN KİMSEYİ, OLUR DA ONUN YÜZÜ TANINMAYACAK HALE GELİRDE BENİM GERÇEK YÜZÜMÜN ONUN YÜZÜNDEN ÇOK DAHA ÇİRKİN OLDUGU GERÇEĞİYLE KARSILASMAYAYIM00 Yorumla
Evet demeyin bosuna arkadaslar basıma geldi motor kazası yaptm saclarım olmasa yüzüm tanınmaz haldeydi burnumun kemigi görünüyodu nerdeyse.. ve aylarca yüzüm sargılı gezdim bırak kızları erkek arkadaslarım bile aramadı estetik ameliyatlrla toparlayınca aaa duymadık hic gecmis olsun oldu olay :)
63 Yorumla- +1 yıl
EN Gercek cevap.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
155
Cevap
85Cevap
evet eder
bu soruyu görünce aklıma tanıdığım biri geldi. çok güzel bir kadınla pek de yanında hoş durmayan bir adam vardı tanıdığım. o kadar güzel bir kadınla o adamı yanyana görünce herkes gibi benim de aklıma evliliğin maddiyat üzerine kurulmuş olabileceğini geldi. hikayenin aslını öğrenince bu düşündüklerim için de utandım doğrusu. adam askermiş ve görevi sırasında yanlarında bir bombanın olduğunu fark ediyor. etrafındaki kişileri korumak için fark eder etmez bombanın üzerine atlıyor. diğerleri ciddi zararlar almadan kurtuluyor ama bu adam kurtulmasına rağmen ömrü boyunca geçmeyecek derece de hasar alıyor. yüzündeki yanıklar korkutucu boyutta. ama böyle bir adam nasıl terk edilebilir ki00 Yorumla
+1 yılcok zor bir soru
ben sahsen bana ihtiyaci olan insanlarin yaninda olurum herzaman bir insan sakat olabilir fakat duygularida sakat degildir simdi aglicam ben ya52 Yorumla- +1 yıl
dur ağlama kartanem verdim +1 ini. Hyat bu bazı şeyler vardır başa gelince anlaşılır ne olacağı buda onlardan biri çok yufka yürekli koca gönüllü yüce gönüllüler gördüm böyle bir sınavda dayanamayan. ne taş kalpliler gördüm yok artık deyip dudak ısırtıp insanlık ögreten. allah sınamasın böyle şeyle..
- +1 yıl
amin. sorunun cok zor oldugunu soylemistim sana
Buradakiler ciddi ciddi palavra atıyor. Biraz gerçekçi olun, tabiki de sakat biri ile evlenmezdiniz, kime prim yapıyorsunuz anlamadım ki. Ufak tefek şeylerle ne ilişkiler bitiyor ama adam yatalak olacak ve kadın hiç sorun etmeyecek öyle mi?
Vay vay vay geçiniz dostum.32 Yorumla- +1 yıl
5 parmagın 5i 1 değilde
- +1 yıl
Ben evlenirim sevdiğim adam yoğun bakımda şu an ne olursa olsun onu istiyorum
Bu basima geldi eski erkek arkadasim gecirdigi bir kazada kolunu tamamen kaybetti ama zor zamanlarinda hep yanindaydim ne yazik ki o beni terk etti ve simdi baskasi ile evleniyor hayat ne garip diyor insan hal böyle olunca da
11 Yorumla- +1 yıl
hadi yaa şaşılacak şey.. gerçi insanın içinde olduğu hiçbirşeye şaşılmazda onun terketmesi tuaf olmuş..
+1 yılsonuna kadar. üzülebilirim, yorulabilirim ama vazgeçmem.
100 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı. Sana birsey söyliyim mi kimse burada çıkıp terk ederim demez eminim. Ama çok gordüm oyle terk edenleri Lakin benim çocuğumun babası 9 senelik eşim allah korusun yaptığı işide tehlikeli iki bacağı da gitse ayrılmam çünkü dafrlaca sakat kalma durumu oldu iyileşti.
22 YorumlaBöyle birşeyle Allah gercekten sınamasın. ama bunu bir iki gün önce düşündüm kendi kendime dedim ki bu cocuk sakat kalsa bile sen bakarsın. ve dediğim kişi sevgilim degil hatta sevdiğimden haberi bile yok. ama kac senedir seviyorum. hani ben bu halde böle unutamamışken görmediğim zamanlarda, dokunmadıgım halde bile her gun hayaliyle yaşıyorsam. öyle bir durum olsa beraber olsak bakardım kesinlikle. bendeki sadakat cok büyük cünkü.
20 Yorumla
+1 yılEğer ciddi bir ilişkimiz varsa evleneceksek bırakmam göremiyorsa gözü duyamuyorsa kulağı konuşamıyorsa dili olurum yürüyemiyorsa ayağı kısacası herşeyi olurum ben sevdiysem kalbini sevmişimdir kalbi sakat olmadıktan sonra fiziksel olarak neolursa olsun farketmez ben onu her haliyle kabullenmeye hazırım ve onun kendini kötü hissetmemesi için herşeyi yaparım beraber aşarız herşeyi Allah'ın izniyle
10 Yorumla
+1 yılAşk varsa arada zaten herşeyin üstesinden gelinilir. Sadece iyiyken yanındaysan bu aşk olamaz. Önemli olan kötü zamanda yanında olabilmektir. Sevgi varsa arada isterse sakat isterse yüzü yanmış olsun. Senin icin karşındaki dünyanın en güzel ya da en yakışıklı insanıdır hala.
10 YorumlaSevgilimse aşkımdır. Cidden yalan değil ne olursa olsun onunla olurum. Terk edemem asla terk edemem. Çünkü ben sevdiğimle dünyalık düşünmem o yüzden de kimseye ömrümsün dememişimdir. Öyle bir sevmeli ki ahirette sonsuzluğu paylaşmalı onla başka türlü sevmek sevmek olmaz ki.
10 Yorumla
+1 yılGüzellik, dış görünüş dedigin nedir ki yüz yaşlanır çirkinleşir ama kalp yaşlanmaz önemli olan kalbinin değişmemesi belki kötü bir şey yapsa kalbi çirkinleşse eskisi gibi olmaz ama sırf tipi değisti diye terketmem acıdığım için değil gerçekten sevdiğim için terketmem
10 Yorumla
+1 yılEğer sevgilim olduysa o kişi zaten sevdiğim için hayatımdadır. Gerçekten sevdiğim insanın görünüşü hiç bir şekilde önem teşkil etmez. Hele ki başına gelen bir kaza sebebiyle sonradan birşey olduysa mevcut sevgim katlanarak artar. onu asla bırakmam. Bu bırakmak için geçerli bir sebep değil.
00 Yorumla
+1 yıl14 yaşımdan beri sevgilim ve kesinlikle dış görünüşten daha fazlası. Sırf eskisi gibi görünmüyor diye onu bırakamam, aşk denilen şey sadece içi boş bir kabuk değil sonuçta. Psikolojik ve belki fiziki yönden yorulacağımı biliyorum ancak bu onu bırakmam için sebep değil.
00 Yorumla
+1 yılKisilik meselesi. Sahsen ben birakmam sevdigim adami. Hic kimse sevdigi insani bu durumda bile terk etmez. Edebiliyorsa da neyi sevdigi belli. Sirf kendileri iyi günde eslik ettikleri icin herkesi öyle saniyorlar bazilari. Yok öyle birsey. Edepli insanlar ne güne duruyor
00 Yorumlavalla sevgilim aynı zamanda eşim olur , ne olursa olsun bırakıp gidemezsin. gitsem vicdan azabından 3 gün yaşamam... evli olanlar anlamıştır ne dediğimi. ama segilimse terkederim diyenler şimdiden terketsin derim. ikiniz de zaman kaybediorsunuz :). gerçek aşkı aramaya devam edin
00 Yorumla
+1 yılYaralanan taraf da bırakabilir kişi eğer gerçekten seviyosa ki bu yaşıma kadar kendimce güzel bir aşk yaşadım her şeye değer sözü bazen anlamını yitiriyor insan nankördür birini yıllarca sırtında taşı bir kere hayır de sen kötüsündür bu da o hesap bence hoşuna gitmeyen bir durumda kaçar insanlar yaşamadan bilemeyiz kimse kesinlikle asla demesin
20 Yorumla
+1 yılbu soru çok kez aklıma geldi biliyor musun
çok samimi söylüyorum gözlerimi kapadığımda yanındayken yüzü gözü sesi
hiç bir şeyin anlamı kalmıyorsa yanımda olduğu düşüncesi yetiyorsa devam ederim20 Yorumla
+1 yılBir insanı tipine göre sevmiyorum yani ben böyleyim. İçinde bir ışık görmem lazım ki ona bağlanayım o da bana öyle olmalı. Bu konuda kesin konuşamam çünkü başıma böyle bir şey gelmedi ne desem yalan olur. Ama ondan vazgeçerim de diyemem yani başımıza ne geleceği belli olmaz sanırım devam ederdim ilişkime
00 YorumlaDürüst konuşayım hiç tanımadığım böyle birisi olsaydı çok samimi olabilirdim ama sanırım sevgilim olamazdı fakat bir kız benim sevgilim olmuşsa benim için daha ömür boyu beraberiz demektir. Sakatlık ta olabilir başka şeylerde. Yeterki hislerim karşılıklı olsun. Verdiğim değerin karşılığını aldığımı hissedebileyim başka bir şey istemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBen yanıktan korkarım. Ayağım yanmıştı. Zor bir durum. Yüzünde olması biraz zor. Bas edebilecegimi düşünüyorum. Çünkü yüzünde korkunç bir ifade olacak ama psikolojikmen kendisi kotu olduğu için yaninda olurdum. Yüz nakli yapılabilir. Nakil olana kadar da yaninda olurum.
00 Yorumla
+1 yılSana cidden diyorum eğer ona aşıksam, seviyorsam onu bırakamam bırakmam.
Abi bu benim başımada gelebilir sonuçta.
Ya banada aynısnı yapsalar diye düşünürüm. O yüzden sevdiğimi bırakmam.
İyi günde kötü günde her zaman yanında olurum bu zaten sevmektir.
Ama Allah korusun yinede tabi.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliysek zor bir durum evli deyiliz sonucda sirf ona acidigim icin yaninda kalsam ona haksizlik olur his ederse bunu uzulur. Iliskimiz guzelse mutluysak ayrilmam. Ama sirf acidgm icin sevgili olamam. Dedgm gibi zor bir durum. Secim yapmazdim akisina birakirdim
00 Yorumla
+1 yılonunla kalırım
çok büyük konuşmayayım ama insan sevdiğini olması gerektiği gibi değil
onu o olduğu için kabul etmesi gerekir
sevdiğim gözleri kör olsa bile ben onun gözleri olurum
dilisiz olsa bile dili ben olurum
sağır olsa bile kulağı ben olurum
önemli olan gönüllerin bir olması00 Yorumla
+1 yılYuregini seversen eger bir kadinin ya da erkegin..
Yuzu yansa ne yanmasa ne60 Yorumlakarakter meselesi sewdigim kisi yi birakmam sakat kaldi die... herkesin basina ne gelicegini Allah bilir onun icin herseyi yapardim... sevgi, ask basit seyler degil sewiorsam ne olursa olsun herzaman yaninda olurum bana karsi yanlis yapmadigi surece.
10 YorumlaEskisi gibi olmaz tabi eskinden bin kat daha ilgili olurum hassas olur bide çok mutlu etmeye calirisim önemli olan içi zaten seviyorum onu böyle bir sebebten nası birakayim aynısı başıma gelse ya o gidse ne kadar üzülürüm sevmemis derdim
10 YorumlaBirakilir mi hic asil o zaman bana ihtiyaci olcak hem seven insan sevdigini kolu bacagi ya da suratiyla sevmezki onun kisiligini sever ben asla birakmam o beni kovsa bile birakmam onu Allahim kimseye yasatmasin boyle birseyi
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı. Herkes bu sorunun cevabina evet diyecek. Ama vicdan rahatlatnak için. Ben bile bu kadar emin olamiyorum kendimden su soruya yanit verirken. Yaradan böyle bir durumla sinamasin beni
11 Yorumla- +1 yıl
evet kardeş ne yazıkki herkes doğal olarak bırakmam diyecek ama onlarca örneginde bırakılmış hatta sevgiliyi bir kenara koy karısını ya da kocasını bırakmış insanlar. bazende kızamıyorsun. insnalar dünyay birlkez geliyor ve ondada güzel yaşamak istiyorlar. çok girift ve ince bir konu kesinlikle tanrım böyle sınava tabi tutmasın kullarını..
karşımdakinini biçimini ne formada oluşu önemli değil önemli olan nasıl bir ruh taşıdığı bunlar sorun olmaz..
10 YorumlaIliskinin ne üzerine kurulduğuna Bağlı güzellik mi soy falan mı yoksa para mı yoksa hakikaten vefa ve sevgi üzerine mı kurulduğuna Bağlı bunları düşününce cevabı bulacağına eminim (bu Arada aşk güzelliğin içine girer (bilgi))
00 Yorumla
+1 yılgerçekten onu seviyosam vazgeçmem, bir saniye sonrasını bile bilemiyoruz belki benimde başıma böyle bir sakatlık gelicek? o yüzden kimseyi yadırgamamak lazım. dediğim gibi seviyosam sonuna kadar onunla olurum
00 Yorumlatabiki isterdim onu. ilk görüşte yuzune aşık olmuş olabilirim ama alışıyor insan zaten bir muddet sonra sevdiğinin yuzune. geriye sevgi ve saygı kalıyor sevgi yoksa o zaman insan karşısındakinin yüzü yanmasada ayrılıyor
00 Yorumla
+1 yılBen bir insani sevdiğim zaman iyi günde kötü gununde hastaliginda sagliginda hayatinin her noktasinda severim iliklerime kadar. Terk etmek karaktersiz ve korkaklarin işidir. Ben hergün dahada sarip sarmalarim onu.
00 Yorumla
+1 yılSevgiliyi bilemem. olmaz muhtemelen yalan konusmanin anlami yok. ama eger o kisi esimse yani hayatimi adadigim adamsa oyle bir durum soz konusu bile olamaz
24 Yorumla- +1 yıl
Fazla söze gerek yok. Gercekci yaklasım :)
- +1 yıl
@doktorelaa aynen. yok birakmam falan diyenler palavra atar bence. belki bir iki samimi olan vardr ama yasanmadan bilinmez yinede pek sanmiyorum..
- +1 yıl
Tabikide yasamadan bilemem. Ama sevgi, aşk denen şeyden oldugu surece o evlilikte hic bir sey olmaz insallah
- +1 yıl
@doktorelaa amin :)
+1 yılbenim okudugum bir kitap vardi orda bir kiz vardi kasabanin en yakisikli popiler cocugana asikti kizda fena sayilmazdi cocuk asker olarak ıraka gider ve orda bir yuzu parcalanmis bir sekilde kasabaya geri doner cocuk kndini saklar ama kiz onu bulur ve onu bu yuzune ragmen yine sevdigini soyler yani okurken bn boyle bir durumda olsam ne yapardim inan hic bilmiyorum
00 YorumlaElbette asla yalnız bırakmam sağlıklı iken sevgi dolu sözler sözlerken iyide rahatsızlanıncamı onu değersiz görüp terk edeyim yok asla allah o günleri düşmanıma bile göstermesin.
10 Yorumlaaltı yıllık sevgilim ayrıldı benden şu an öyle bişey olsa hemen giderim yanında bir ömür kabul eder bakar hizmet ederim seve seve. ama Allah korusun böyle kazayı...
10 YorumlaÖncelikle Allah korusun herkesi.
Sonrasi ise, sonuna kadar birakmam. Kalpler bir ise gerisi önemsiz. Üzülürüm tabi, iyilesmesine yardimci olurum, kendine güveni gelmesi icin cabalarim. Birakmam birakamam cünkü ben onu seviyorum.00 Yorumla
+1 yılTabi ki devam ederim. Acidigim icin degil sevdigim icin sevgim degismez
10 Yorumla
+1 yılarada tertemiz bir aşk ve sevgi varsa tabi ki devam ederdi. sen onun yüzünü ya da fiziğini değil, kalbini sevmişsin. güzellik geçicidir. kalp temiz kalsın yeter.
10 Yorumlaİyi bir insan olduğumu asla iddia etmiyorum ama o kadar vicdan yoksunu değilim..
21 Yorumla- +1 yıl
Ya kız iyi bişe söylemiş niye eksilrdilrr seni kuzummmm
+1 yılBir ömür onunla geçirmeyi seçmişsem fikrimi değiştirmem.
40 YorumlaHerkes ne vefakarmış öyle gözlerim yaşardı :))) büyük konuşmaya hiiiç gerek yok. Ben bırakabilirim valla. Herkes atıp tutmuş daha çok severmiş felan pehh.
10 Yorumla
+1 yılDevam ederim ayrılmak ne kadar saçma bir şey hele ki böyle bir durumda. Yanında olup ona yardımcı olurum sakat olsa bile. Sonuçta sırf yakışıklılığı için çıkmıyorum huylarımız kiişiliklerimiz uyuyo ki beraberiz...
00 Yorumla
+1 yılGerçekten aşık olduğum biriyse bırakmazdım. He tabi her sey eskisi gibi aynen devam eder mi bence edemez. Sonucta ortada kotu bir durum var. Fakat eskisi gibi devam etmemden kastım sevgim degil. Sevgim ayni sekilde devam ederdi. Hic eksilmezdi.
Ama yuzu yansa veya sakat kalsa bazi sorunlar olur. Gonlumuzce dolasip eglenemeyebiliriz, sakatliktan dolayi zorluklar yasayabiliriz ama birlikte katlaniriz.
Kesinlikle terk etmezdim..00 Yorumlaalışmak iki taraf için de zor olur buna toplum baskısı da eklenir. aile daha gençsin hayatını karartma der sonuç olarak çok seven kazanır işte.. Yine de savaşmaya değer
00 Yorumlaişte o zaman onu ne kadar sevdiğin devreye giriyor. ben vazgeçmem herhalde benim boyum kısa mesela o beni böyle kabul etti ben ondan neden vazgeceyim ki gerçekten seven vazgecmez dye düşünüyorum
00 YorumlaEqer ztn seviyorsam.. hastalıkmış ölümmüş boş ben sevdiğim kız ile heryere gelirim.. ölüme bile... sevdiğimin canı yansa benim canım yanar yani anla. :)
00 YorumlaBen daha çok bağlanır ve daha çok sahiplenirdim ama birde surasi var yüzü yanmış neyse ama sakat kalmak üstelik sevgiliyken peki boyle evlilik yapilirmi ona bir cevap veremiyorum..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEskisi gibi olmazdı herşey çünkü ben gerçekten birini sevsem ömür boyu yüzü yanık biriyle sevdiğim kişinin hayatını devam ettirmesini istemezdim kendimden soğutmaya çalışırdım. Etrafta eli yüzü düzgün o kadar kişi varken ben kim olursa olsun vazgeçmeyeceğine inanmıyorum. İnsanın kalbindeki isimler o kadar çabuk değişiyor ki. Bilemiyorum , diyecek bir sözüm de kalmadı şu an içinde bulunduğum durumuda düşünüyorum , kolay birşey değil büyük konuşmak istemiyorum. Neyse
00 Yorumla
+1 yılÇayı şekersiz içmek gibi olur
İçilir, faydalıdır, ama eskisi kadar tat vermez30 YorumlaNefsin hissettiğine sevgi deme, Nefes gibi gelir ve Biter Sen sana ALLAH, ı hatırlatanı sev, Ozaman nefes biter Sevgi Bitmez...
10 Yorumla
+1 yılDışını sevene zor gelir d. Gönlü sevene zor gelmez bu. Gönlü sevene onun yükü bindikçe, sevgisinden merhametinden faydalanır da. O ne güzeldir. Ne hürrem bir his bir duygudur.
10 YorumlaHayat vurmuş bide sen mi vuracan o insana ve sen bunu seviyorsan yüzünü elini kolunu değil kalbini seviyorsun evlenirdim onunla ben bakardim ona kimseye de birakmazdim
00 Yorumlahayır etmem. ben vefasız biri değilim, vefasız insanlarıda sevmem. umut veripte yarı yolda bırakmak olur bunun adı. iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta karım olsun isterim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılgerçek sevgiyi onunla tatmışsam sevgilim olmuştur zaten sonrasında gerçekleşen bir kaza durumunda bırakıp gitmek bana yakışmaz onun eli ayağı kolu bacağı olurum her daim
00 Yorumla
+1 yılOnu zaman gösterir. Şimdi çıkıp da asla bırakmam diyemem. Olmaz devam etmem terk ederim de diyemem. Yaşamayan bilemez bunu.
00 Yorumla
+1 yılEger ayni sey benim basima gelse benimle dev edermiydi ona emin olmak isterim. Eger oda beni boylesine seviyorsa canimi bile veriri.
00 YorumlaCanimi verirdim. onun icin gitmeseydi tabikide birakmam hayatta ben onun yuregini sevdim trrkedende sevmemistir zaten
00 Yorumla
+1 yılTam tersine daha cok destek cıkarım ben onun yüzüne degil kalbinin güzelliğine asık olmusumdur bir kere yüzünün tekrar gülmesi icin her seyi yaparım. Ama icim cok yanar ya
10 Yorumla- Devamını Gör (180)
Devamını Gör(225)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sevgiliniz sakat kalsa ya da tanınmayacak şekilde yüzü yansa yine her şey eskisi gibi devam eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler