inşallah inşallah
Değişmek istiyorum çok değişmek istiyorum bayağı bayağı
inşallah inşallah
1. Guz3l bir diyetle zayiflarsin
2. boyin bu yastan sonra sadece cerrahi mudahaleyle uzar. Onu unut
3. utangaclik kisminda yardimci olabilirim.
4. benc3 bu sorulari sorduguna gore normal degilsin.
5. bu denendi daha once. Komik sonuclari var.
6. cok calismalisin bu konuda
7. sana konusmak konuaunda firsat veriyorum. gel konusalim
8. takma kimseyi zaten delireceklerdir.
9. kendini sevmekle baslar her sey. Sev ozgurce
10. 10 ay veriyorum sana bunlar icin.
Bi piskologa gittim seni mutsuz eden ne nasil olmak istiyorsunda olamayip mutlu olmak istiyorsun dedi-----bende senin gibi ama ucuk olmayan bi iki madde saydim...sende varmi bu saydigin ozellikler dedi eger yoksa olamazsin ve bu seni hep mutsuz eder dedi kenedeni oldugun gibi kabul edersen ve yapamiycan seyleri hedeflersen mutsz olursun hep dedi
Kişilik 5 yaşına kadar değiştirilebilir sonrasında tamamiyle genlerle alakalıdır. İstekleriniz bir çok kişiye uç gibi gelsede biraz cesaret ile yapılabilecek şeyler. Özgüven ve biraz şımarıklıkla kolayca başarırsınız. İllaki istemek gerekli tabii ancak ben de çok istememe rağmen basit şeyleri hep erteliyorum. Umarım cesaretinizi toplar bir an önce yaparsınız. Gereksiz görünen istekler bile aslında var olan gizli şeyleri temsil eder. Bence adım at ve dene.
neden 10 ay sonra ne olacak?
Cevap
14Cevap
fiziksel özellikleri kendin hallet ama nasılsan öyle kal
başkaları gülsün diye espiri yapma, kendini zorlayarak cesur olma...
rahat olacağın şekilde davran,dar kot giymiş gibi hissetme
toplumsal bi baskı varsa üstünde hepsine ağız dolusu küfret, öyle hayatını yaşa
Aslinda beni takip edersen sana bisi dicem, ilk defa aciktan gorus yaziyorum, eger bana mesaj atarsan sana bir teklifte buluncam madem degismek istiyosun
Oha diyorum yeniden doğman falan lazım bu kadar değişim için.. Hem logo değiştirmek nasıl bir fantezidir ya fimlerde olur o :)
1var 2 var 3yok kısmen 4 yine kısmen erkek erkeğe veya böyle arkadaşm olan kzlaroldumu iyi yaratcymdır 5 o kadarda değl ama yuruyen merdiveni herkesicndeyken .d 6 da var .d 7 yok 8 yok 9 var 10 uda ben diyim sen nasılsan öyle ol çünkü öyle mutlusun
.
Bak zaten bir çok insan da aynı senin gibi olmak istiyor.
SINRLARI Kaldırın.
Sen Sen Ol.
.
İnşallah bu isteklerini bu şekilde ifade edebildiğine göre yapabilme potansiyelin var tahminimce 2-5 ve 8'den ümidim yok yalnız :)
Müsait bir gününü söylesen ve bir yer de beni beklesen bende orada o saatte orda olsam olur mu
Hepsini uygularsan yöntemini bana da anlat. Gerekli.
ama olmadı ki. biz tatmin edici bir cevap beklerken 10 ay sonrasına randevu veriyorsun. devley hastanesi gibisin. :)
Sen benim istediklerimi istiyosun sen benim kız halimsin galiba :D sana inanıyorum yaparsın bende yaparım kolay gelsin
neden 10 ay ölüyomusun ? çok istiyosan gel değişelim
hayır yaa sorun niye kaldırılıyor. neden 10 ay sonra ki? anlat bakalım ne istiyorun?
Psikoloji okumuş biri olarak yardımcı olabilirim buyur gel konuşalım
5, 7 ve 8 maddeler haricindekiler mantıklı istekler umarım başarılı olursun ...
kendine bir sevgili bul bunların hepsini yaparsın
bence sandigin kadar zor degil istedikten sonra hersey mumkun
4 ve 5 numara olma da diğerleri kolay:))
Bekliyorum güncellemeni.
Kendin ol yeter çok kasma bence
merak ettim nasıl gidiyor
İlk öncelikle yaş, boy, kilo alalım.
sen koca bir çılgınsın
başardın mı arkadaşım? merak ediyorum.
ne gereği var bütün bunların? :D
1,3,4,5,7,9
olabilitesi var..
Zor degil...
bana takıl
7 ay olmuş durum ne?