Kadınlar dışarıdan çok zor görünüyor ama en çirkin erkeğe bile hemen aşık oluyorlar de mi?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar dışarıdan çok zor görünüyor ama en çirkin erkeğe bile hemen aşık oluyorlar de mi?
Cevap
2Cevap
Gizli soracak kadar korkak bir tavuksun sen kardeşim.
Yakışıklıyım o yüzden
Yakışıklısın ama incelsin ilişkin yok. Erkekliğini kullanamıyorsun. Telefon lüks ama şarjı yok kingo anlatabiliyor muyum? Bu yüzden hayatın boyunca kaybetmeye mahkumsun. Çirkin dediklerin üçüncü çocuğunu kucağına alırken sen yıllar sonra yine burada kızlar bakmıyor bana demeye devam edeceksin.
Yakışıklılığın dezavantaj oluduğunu anlamamışsın daha yakışıklılara o kadar çok önyargı varki çirkinlerin işine yarıyor o yüzden 2-3 çocuğa sahipler
Siz bu kafada olduğunuz sürece Annenizden başka kadın eli tutamazsınız. Şu hayatta en sevdiğim fizik kanunlarından biri de mıknatıs kanunudur. Sende ne varsa vasfın neyse ederin neyse karşına onu çeker.
Konuyu saptırdın bence. Benim anlamadığım iki şey var
1. Çirkin erkeklerin hala niye zırlaması ağlaması. Hala diyorlarki kadınlar yakışıklı seviyor ama kadınlar çirkin seviyor her zman
2. Dışardan zor ve ulaşılmaz görünüp iki üç kelimeyle etkileyen hep tipsiz erkek oluyor yakışıklılara büyük önyargı var
Mesele çirkin güzel değil ben sana evlenecek adamı söyleyeyim yakışıklının güzelin sadece sevgilisi olur. Evliliği ve ilişkisi demir gibi olan tek bir erkek tipi vardır o da ne yakışıklı ne de zengindir. Kafası çalışan öngörülü ileriyi gören erkek bu ülkede evlenir diğerleri de bugün melisayla yarın fatmayla çıkar. Mesele tip değil parada değil. Bak etrafına tipi olup parası olan ama bekar olan sevgilisi olmayan tonla insan var. Kafanın içindeki şey var ya eğer o sağlamsa ilişkinde olur paranda olur. Ama o kafadaki yoksa parayla tiple anca eskorta gidersin.
Yaptığım işte sayılıyım. Her yakışıklı aptal demeye getiriyorsun anladım. Yakışıklı aptaldır, cahildri, karaktersizdir aldatır vs diye diye çirkin erkekler sizi bir güzel kullanıp atıyor.
Eskorta gidenlerde senin alışık olduğun erkekler herkesi eski sevgililerinle abinle babanla karıştırma :)
Ben egolu değilim hatta bu ölüp bittiğiniz çirkin erkekleri kıskanıyorum bilgin olsun
Kadınlar tipe değil erkeğin hissettirdiği o yoğun çekime bakar
Sen de mi çirkinsin?
Çirkin olsaydım şu an birsürü sevgili yapmıştım. Yakışıklıyım
Yakışıklıysan senin açından sorun olmamalı o zaman? Çirkin erkeğe bakmıyor kadınlar
Şaka mısın sen? Hanginizin yanında yakışıklı var. Modellik yapıyorum sürekli red yiyorum
Neyse kanka kavga etmeye gerek yok. Hayatta başarılar
Knk kavga etmiyorum. Hanginiz yakışıklı istiyorsunuz kezbanlık yapmadan anlat işte
Ben sana doğru düzgün cevap yazmışım değil mi? Sen neden hakaretvari kelimeler kullanıyorsun? Gerçek hayatta da böyle olduğun için yalnızsın.
Anlamıyorum bu çirkin erkekler daha ağlıyorki kadınlar yakışıklı seviyor çıldırmamak elde değil
Gider bir kadına soru sorarım tersler
Yarım saat sonra dağ ayısı sorar hayranlıkla cevap verir
Kim kime aşık olmuş hemen yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anket seçeneğim Hayır 🔍 Dışarıdan soğuk görünüp iki tatlı söze çekilen kadınlar genelde sevgisizlikten değil, sadece ilgiye aç bir dönemde olduklarında bu savunmasızlığı gösterirler. Ancak olgun ve ne istediğini bilen bir kadın, yüzeysel iltifatların arkasındaki niyeti hemen sezer. Beden dilini ve samimiyeti okuyan biri kolayca kanmaz 🧠 Seni bu düşünceye iten, yakın zamanda yaşadığın bir hayal kırıklığı mı oldu? ☕