Mesela dizileri anlamıyordum ama beynimi geliştirdim artık anlıyorum ama hevesim kaçtı bir burukluk var içimde...
2 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Zamanın geçip gitmesi insanda bazen böyle bir boşluk hissi yaratabiliyor. Kendini geliştirmek için çaba sarf etmek güzel ama bazen de fazla anlam yüklediğinde işin tadı kaçıyor. O burukluk geçici bir süreçtir, biraz akışına bırakmak lazım.
Belki de hevesini uyandıracak doğru kadınla henüz bu saatlerde karşılaşmadın kim bilir
Bilinçli olmak bu dünyada işkence
Sıkma canını o zaman tekrar yaşa bu hahatı
Yaş kaç ki?
Söyler misin?
23 um beynimi kendi cabamla geliştirdim , lisede kızlar beraber dizi izlerdi ben hayatımin içine etmekle mesguldum bı de kendimi geliştiriyordum tabiki ama sosyal olayları dizileri takip edememe problemim vardı. Şu an Üni bitti mezun oldum her şeyi anlıyorumb5-6 dizi bitirdim belki 7 daha fazlasını yapardım yaparmisim ama neden bilmiyom toplum bile engelli gibi bakınca benim hevesim kaçmış daha fazlasını yapacaktım birden iptal ettim her şeyi anlamiyorum işte çok zordu benim gelişmem şu an anlıyorum ama hevesim kalmadı, zaten 1 tane seven olmadı insanlar gelişimin zarar görmesin diye uzak durdu şimdi ise gelmiş hiçbir şey için geç degldir veya senle problemim yok diyorlar çünkü benim ömrüm önyargı ve izolasyon ile geçti.
Biraz konuşmaya ne dersin?
Ne hakkında konuşmak ister miyim?
Yaşadığın bu zihin yolculuğu vs. hakkında. Bende kendi tecrübelerimi anlatırım.
Ayok yaa ya zaten insana tembellik çökünce geç kalmanın da önemi kalmıyor öylesine sordum soruyu da benim geç kalmış olmamın ne önemi var ki? Okadar değerli değilim. cok değerli olsaydım zaten zeki doğardim
Kendimi sevdiğim kadar oldu işte bı şeyler yaşadım şimdi ise rehavet çöktü üstüme biraz üzüntü nostalji bile yok sadece zihnini geliştirmek için didinen kimseyle oturup bı şey bile izlememiş birisi. izlediklerini de unutmuş gibi gibi. en son izlediğim dizi aklımda az çok. keyfine varamadan sildim attım yani oturuyorum öyle kös kös
Saçmalıyorsun
Tembellik bile değil benimki pes etmek resmen daha napayım ben ahmak geldim ahmak gidicem iqum da yok sosyal olayları ha dizileri bile hissederek değil analiz ederek izlemiştim. Şu an anlayış geliştikçe hıssim de artti ama sinirlerim bozuldu bu hislerim şimdiye kadar nerdeydi? Beyin anlamayinca hissetmiyomus demek ki.
Hiçbir şeyi hissetmedim anlasam nolcak
Ayniyiz maalesef
En fazla 5-6 dizi izledim ama okadar çok şey vardı ki izlencek. hevesim kalmayınca hepsini sildim. lisede izlemem gerekiyordu ben lisede naptim başka şeyler yaptım ama bı şekilde yine de beynimi geliştiriyordum bilmiyorum belki hazır oldum artık ama yine de devam edemedim nasıl daha erken anlamadım diyorum her şeyi diziler hayat her şey
Ben de ben de öyle yaptım ya instada editlerini görünce içim burkuluyo keşke daha akilli olsaydım daha daha iyi bı tüketici olabilseydim dünyada diyom ama benim suçum değil cidden sosyal zekam yoktu. Şu an var ama yani bilmiyorum şeyden dolayı böyleyim geç kaldım diye değil yine bı şeyler yaptım ama daha erken olmalıydı diye insan sanki kendi varlığına kızıyor değil mi?
Olurdu da şarjım bitti be
Uyanık mısın
Düşündürücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihninin kapasitesini geliştirip farkındalığını artırman harika bir gelişme. Ancak bir şeylerin mekanizmasını tamamen çözdüğünde, o ilk baştaki gizem ve heves yerini bir burukluğa bırakabilir. Bu durum zekanın geliştiğini ama duygularının bu yeni hıza henüz uyum sağlayamadığını gösteriyor 🧠. Kendine biraz zaman ver; analitik zekanla duygusal tatminini dengelemeyi öğreneceksin ✨. Şu an seni gerçekten heyecanlandıran yeni bir zihinsel alan keşfettin mi 🔍?
Ama dengelenmedi iptal ettim her şeyi. Bı gün döner miyim bilmiyorum o şeylere. gec anladım zaten hevesim de kalmadı 5-6 dizi izleyebildim. normalde ben daha çok izlerdim ama aklım gelişmiş değildi
Farkındalığın aniden artınca zihnin yorulmuş, bu yüzden kendini korumak için çekiliyorsun. Zihnin dinlendikçe o heves daha olgun bir şekilde geri dönecektir 🧠🔍