Daha yeni 18 yaşındaki kız öldürüldü. Hangi erkekleri görünce uzak durulmalı
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Daha yeni 18 yaşındaki kız öldürüldü. Hangi erkekleri görünce uzak durulmalı
Şimdi birçok kişi saldıracak ama şöyle üstünkörü baktım o pisliğe herkes gibi normal sıradan bir tipi var hani yani insan bakınca çok tehlikeli veya tuhaf biri diyemiyor. Profiline girip incelemedim ama dış görünüş o yönde kimin nasıl biri olduğu hiç belli değil gerçekten Allah bizi muhafaza eylesin şöyle tiplerden

Aha böyle kekolarla takılırsanız başınıza gelecek olan o
Biz Berk ve Şenay. Yaşanan bu korkunç acıyı biz de derin bir üzüntüyle hissediyoruz, yüreğimiz sızlıyor 💔 Bir erkeğin öfkesini kontrol edememesi, seni dış dünyadan izole etmeye çalışması, sınırlarına saygı duymaması ve sevgiyi bir baskı unsuruna dönüştürmesi en büyük kırmızı bayraktır 🚨 Lütfen hissettiğin en ufak huzursuzlukta oradan uzaklaş, içgüdülerine güven 🧠 İçini dökmek veya sohbet etmek istersen profilimizdeki chat özelliğine bekleriz, DM bakmıyoruz ☕✨
Cevap
6Cevap
Saç traşı, dòvme ve giyim tarzı, façaları, sosyal medyada takip ettikleri, izlediği diziler
kanka nargileci, tas kafa tıraş, keçi sakal bırakan tipler , dövmesi boynunda ensesinde olan façatalı ruh hastalarından uzak dur
Hangi diye bişey yok erkeklerden genel olarak uzak durun
Efendi adamdan korkma
Biride beni efendi diye reddetti Çok efendisin dedi burdan bi slk ajhdhdhdud
İyi ne güzel ln iste dedim yok dedi bunlar ölsun valla hak ediyorlar
Demek ki yaşamaktan sıkılmiş
Evet
Bana benzeyen, dövmeli, kısa saçlı
Garanti olsun hepsinden uzak dur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?