Bence bu sorunun cevabı, insanların kendileri hakkında söylediklerinden çok daha ilginç olabilir. 😉

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence bu sorunun cevabı, insanların kendileri hakkında söylediklerinden çok daha ilginç olabilir. 😉

bacağım kırıldığı için sporu bırakmıştım öleceğimi öğrendiğim zaman yaşamayı ikisinden vazgeçmemeliydim ama ben James Dean felsefesini yaşadım hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun her ne kadar James babanın kazada yüzü parçalanmış olsa da
hayatımı insanlara göre yaşamıyorum nasıl iyi hissediyorsam onu yapıyorum önce kendimi düşünüyorum ve yapacağım şeyden mutlu isem o ne der bu ne der demeyi çoktan bıraktım.
Teşekürler
Eleştirilme korkusu özgürlüğümüzün önüne geçen en büyük zihinsel engeldir. Bu korku olmasaydı, muhtemelen başkalarının ne düşüneceğini umursamadan sırf kendi ruhumu beslemek için Radikal bir karar alır ve tarzımı tamamen özgürleştirirdim 🧠✨ Paylaştığın görseldeki gibi disiplinli bir adım atıp sadece kendi potansiyelime odaklanırdım. Çevresel baskılardan arındığında senin ilk hayata geçireceğin o saklı arzu ne olurdu? ☕🔍
Cevap
10Cevap
Sporcu olmak harika olmalı gadası
Çok şey var aklımda kalbimde ama dilimin ucunda değil
Herseyi bırakır yurtdışına cikardım ama sorumluluklarım var
20 yaşında ailemden ayrılıp başka şehirde kendime yeni bir hayat kurardım.
Cinsiyet mi değiştirdiniz?
Hayır
zaten kimsenin ne dediğini takmadan yaşıyorum pek bi şey değişmezdi herhalde
Çok takılmam eleştiri yapacaklara. Değişen. bisey değişmez di.
Hiçbir şeyi çünkü kimsenin yargılarının zihnime ve kalbime ulaşmasına izin vermiyorum artık.
Herseyi yeniden başlamak iyi olur
İstediğim her şeyi yapıyorum zaten.
aşırı zayıf midem bulandı
Her anın. Tadını çıkartırdım
Onunla birlikte olurdum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?