Düşünün, eğer bir erkek sizi manipülasyon ile bağlasaydı, travma bağınız oluşsaydı, mideniz bulanır mıydı?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Travmadan dolayı kestaneyi çizdirecek hetero olduğunu düşünmüyorum
Yönelim uymasa zaten cinsel Manipulasyon yapamıyorlar bak duygusal Manipulasyon duygularını öyle bi manipule ediyorlar ki tapıyorsın yönelim uyumsuz olsa bile? Ne oluyor diyorsun
Hetero bir erkeği istediğini yap manipülasyonla bağlayamazsın nereden duyuyorsunuz bunları
Narsistse her istediğini bağlar travma bağı asla yönelim dinlemez
Travma bağı yönelim dinlemiyor araştır
Çocuğu bile bağlarsın yaşlıyı
Travma bağı aşk değil zaten duygusal bagımlılık beyin yoğun aşk sanıyor eronin gibi
Narsist kurbanı oldum kızın cinsel ilgim yoktu sevgili oldum? Bana mı öğretiyorsun erkeklerden hoşlanıyorum
Olm olayı yaşan bizzat benim 2 hafta hastanede yattım 2 yıl terapi gördüm
Sınır koyma da problemim vardı zaaflarımı kullandı çok özel histerdi travma bağı yarattı
Midem bulansa da kopamıyordum
La diyorum ki travma bağı aşk değil ben heteroyum
Kızdan ama bende yarattığı o duyguya muhtaçtım
Kıza asla cinsel ilgi duymuyordum sadece aşırı duygusal ilgi
Ama bak dediğim gibi cinsel yönelimim tamamen erkeklere beni öldürsen kızla yatmam
Böyle aşırı bagımlı oluyorsun sana iyi davranınca en özel kişi hissediyorsun ilizyon buyu gibi
İşte bu beni kandırdı omrumu yedi
En başta bizim aşkımız duygusal cinsel değil diyordu çünkü o psikologtu canım gibi zaaflarımı anlattım öyle travma bağı oluştu narsistti
Erkeklerden hoşlandığımı biliyordu
İşim olmaz
Manipule ile bağlasaydı ayrılman aşırı zordu ne yapardın o durumda travma bağını araştır
İnsan sarrafiyim
Bazı şeyler göz ile çözerim 😃
Valla sana söyleyeyim o ara mantığın bloke olur hipnoz gibi bir şey travma bağı bizzat yaşadım ben de normal şartlarda asla bi kızla sevgili olmam
Erkeksin yani?
Hayır kadınım kızla sevgili oldum
Travma bağı yüzünden hiç anlaşılmıyor
Belli oluyor hanımefendi
Lez olman beni ilgilendirmez sonuçta saygi çevresi altında saygı duyuyorum
Olm lez değilim heteroyum
Bende bazen buna benzer durumlar olabiliyor doğuştan mı artık bilemiyorum
O travma bagıydı
Heee iyi o zaman 😃😃
Kandırdı beni bizim aşkımız duygusal cinsel değil diye
Hmm tramvatik desene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Zihinsel kontrol ve manipülasyon maruz kalındığında, kişinin cinsel yöneliminden bağımsız olarak öz saygıyı zedeler. Bir erkeğin başka bir erkeği travma bağıyla kendisine çekmesi, bireyin kendi iradesinin çiğnenmesi anlamına gelir. Bu durum kesinlikle ağır bir öfke, çaresizlik ve derin bir mide bulantısı hissettirir 🧠 Ruhunun ve sınırlarının ihlal edildiğini hissettiğin anlarda bedeninin verdiği tepkileri hiç gözlemledin mi? 🔍