Eğer başınıza bir iş gelmesini istiyorsanız küfür hakaret duymak istiyosaniz tehdit edilmek istiyorsanız biyolojik erkeklerle sevgili olun kızlar zira küfür etmekten başka kadınlara hakaret etmekten başka dertleri yok eğer bir erkek tarafından öldürülmek istiyorsanız sevgili olun hepsi aynı halt hepsi bütün erkekler aynı değildir lafı tamamen yalan o kadar çok öldürülen kadın varki hepsi benim sevgilim yapmaz aynı değil benim kocam yapmaz diyen kadınlar öldürülüyor bütün biyolojik erkekler katil olmaya meraklı ayrıca bütün erkekler sapik kimisi içinde tutar içinden geçirir profosyonel sapiktir kimisi dışından yapar bunu biyolojik erkeklerle sevgili olduğunuz zaman onu yapma onunla konusma oraya gitme o elbiseyi giyme ömür boyu kölelik ve erken yaşlanma sebebi biyolojik erkekler hiç çekilmez birde ömür boyu takıntılı olan tipler var Allah korusun biyolojik erkeklerle ölsem sevgili olmam ölsem
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Hahah tecrübe konuşuyor desene doğru diyorsun bende zaten bisex im yani erkeklerle ne sevgili oldum nede takildim pek sevemem
Bence biyolojik erkekler dünyada en son tercih edilecek cinsiyet ben kendi cinsiyetime aşığım kafam rahat lgbtlileri seviyorum aşığım onlara
Bisey diyicemn de ben lgbt desteklemiyorum ama bisxim niye kabyllenemiyorum bilmiyorum
Sana yemin ederim biyolojik erkeklerle sevgili oldugun zaman oraya gitme buraya gitme o elbiseyi giyme peşini bırakmaz takıntı olur yani sapik bir varlık sürekli sapik sapik mesajlar atarlar kızlara bence biyolojik erkekler kapatılmalı kadın kadına aşk daha sağlıklı daha düzgün daha düzeyli
Lgbt bireyleri ile sevgili oldum o kadar kaliteli ilişkiler yaşadım ki anlatamam çok seviyorum ve sonuna kadar destekliyorum
Çok güzel demişsin sanirim kiz sevgilin var. Evet kendilerini bir bok saniyorlar bio erkekleri sevgi diye bisey yok onlarda var diyen yalan söyluyor bak sevgili ol mesela hemen cinsellik ister öpüşmek ister sonra kiz kendi isteyiyle ayrilmak istediyinde de hayr olmaz der döver taciz eder ailene söylerim tehtitleri sevgili yapsan gider geçmisini anlatir cocuken de ta*iz olmusdum cok cok uzak akrabadan yani ben 2 ci sinif o askerlikden gelmisdi uyudugum yerden gelip arkadan belime uzanip ellemeye çalişmisdi erkekler budur ister
O kadar güzel ve net şekilde anlatmışsın sapıklar hemde hepsi sapik birde aşırı lgbt düşmanı hepsi bütün biyolojik erkekler lgbt düşmanı lgbt ömür boyu olacak kabul etseler de etmeselerde
Kız sevgilim var doğuştan kız doğdu ama çok tatlı bir tipi var aşkım ya bak oraya gitme demez onu giymr demez çağdaş karışmaz bana beni tehdit etmez beni cinsellik için sevmez zaten cinsellik 2 dakika sürüyor ve hiç bir anlamı yok ama erkeklerin aklı 24 saat sapiklikda bu yüzden kadınları taciz ediyor karaktersizler beyinleri sürekli organlarında
Yaa çok seviyosun galibaa valla merak etdim bak şimdi erkek görümundemi fotosunu görmemde sakinca var mi snapin varsa atabilirmisin yanliş anlama istersen atma sorun diyil bende ki merak kedilerde bile yok. Evet erkekler cok gereksiz insalara diyinceki erkek sevgilim olmadi yemin etdirmedikleri sey kalmiyor iananmiyorlar mk
Ya yaşlı teyzeler bana soruyor senin hiç mi erkek arkadaşın sevgilin olmadı teyze benim sevgilim biyolojik erkek olamaz diyorum ben kadınlardan hoşlanıyorum lez. misin diyor evet diyorum Lut kavmi siniz diyor teyze dedim yarın birgün kocan cinnet geçirirse seni öldürürse ozaman görürsün Lut kimmiş dedim en azından dedim benim sevgilim kadın sen git kocana hizmetcilik yap lgbt ile uğraşma dedim iyi demişim demi
Git diyorum ya biyolojik kızların erkeklerden hoslanacagini sanacak kadar aptal kafalılar sende yasamissin bak anliyosun sanki dünyada iki çeşit cinsiyet var kadın erkek * iki cinsiyeti dünyada kadın erkek diye bişey yoktur cinsiyetsizdir aşk hiç bir kadin biyolojik olarak kız bedeninde dogdugu için biyolojik erkeklerden etkilenmez kendi cinsine ilgisi vardır yani bu teyzeler amcalar bu yobazlar deyim lgbt düşmanı olan kesim cahil cuvela insanlar
Kadınları erkeklerin yanında görünce adını çıkaran erkekler kalkmış gelmiş lgbtye küfür ediyor oğlum size hayirdlir ya doğuştan kız bedeninde doğan hiçbir canlı biyolojik erkekler gibi aforizma itici sapik katil ruhlu varlıkları sevmez sevmek zorunda hiç değil çoğu kadında eminim sadece çocuk yapmak için başka hiç bir açıklaması yok zaten çocuk yapmakta dünyanın en saçma fikri ömür boyu bebek bak iyyyyy şimdi lgbtye düşman olan kitleyi biliyosun demi hepsi biyolojik erkek farkettiysen sen şimdi lgbtyi savunuyosun ya sana da küfür ederler kadın olman onların umrunda bile değil insanlık sıfır sen şu an lgbt destekçisi bir kadinsin ya sana da saldirirlar ,
Sevgilim hakkında da soyleyeceklerim var lgbt bireyi kendisi şu an çok mutluyum ve beni asla uzmeyen bir insan nokta biyolojik erkeklerden farklıdır lgbt lgbt dünyanın en güzel seyidir benim sevgilim doğuştan kız doğdu kendini erkek gibi hissediyor ve çok tatlı bana hiç kızmaz sana gösteririm ama kiskaniyorum onu ya
Evet tipi erkek gibi aynı çok hoşuma gidiyor çok nazik kibar biri çok saygılı bana karşı ve ben ona hayranım birde lgbtyi kotulerler hadi oradan sizden bin kat daha adam biyolojik erkekler bana diyorki senin sevgilin kendini erkek gibi hissediyor ama si. ki yok nasıl erkek diyor sanane lan dedim adam gibi , adam dedim en azından senin gibxi sapik değil sevgilim var bana yazıyorsun dedim sana mı soracam kiminle yatacagimi dedim sanami sormam lazim ben kabullenmisim sana noluyor dedim kizlar si. ki olmayan sevgilinize kocam demekten vazgeçin artık demiş bende dedim ki bir tak. ma kardeşim takar her şey çözülür kadın masturbasyonla bile zeivk alan varlık dedim sen kim oluyonda lgbtye küfür ediyorsun dedim sen kimsin ben kabul ettim ben bir kız kendini erkek gibi hissediyorsa erkektir benim için ben sevgilime kız olarak dogsada kocam derim sanane bundan benim hayatım benim düşüncem ben zevk alıyorum sanane
Teşekkür ederim isabella
Ismim zehra gercek
Biyolojik erkek ha 🤣🤣
Hiç sevmedigim
Hayatımda en gıcık kaptigim cinsiyet biyolojik erkekler hepsi sapik tecavüzcü katil onu yapma oroaya gitme akılları fikirleri bel altı kadınlarin bedenleri akşama kadsr se. x yapmaya müsait değildir tahriş olur bu şerefsizler sapiklar zannediyorki kadınlar bizi cinsellik için seviyor kadın bedeni hassas bu kadsr igrencler
Şimdi bu biyolojik erkekler hakkında biraz yorum yapalım inceleyelim ne dersiniz kızlar lgbt düşmanı hepsi daha ağır konuşurdum ama neyse şimdi bu dünyada lgbtye bütün biyolojik erkekler istisnasız düşmandır sen kimsin kim biz senin saçma sapan hetero iliskine karşı çıkıyor muyuz medeniyetsiz yobazlar dünyada en kaba en yobaz en gerici şeriatçı zihniyet biyolojik erkeklerdir bunun başka açıklaması olmadı olamaz arkadaşlar bu lgbt düşmanı biyolojik erkeklerin tek derdi sapıklık başka kafa biseye çalışmaz karşı cinsini kapatmak eve tikmak hatta saygı duymamak küfür etmek kadınlara şiddet uygulayan öldüren tecavüz eden hayvan düşmanı oluyor birde hepsi aşırı hayvan düşmanıdır biyolojik erkeklerin hepsi sapiktir hayvana bile iç gecirir hayatım boyunca gördüğüm en çirkin varlıktır dünyayı savaşa sürükler biyolojik erkekler kavga dövüş kaba kuvvet cinayet adam yaralama madde kullanma bütün bu sapikliklarin başı biyolojik erkeklerdir arkadaşlar bak durum çok ciddi kadınları öldüren bir cinsiyet lgbtye ahlak dersi veriyor lgbt bayrağında rahatsız oluyor sen kimsin benim bayrağıma basarsın ahlaksız lgbtnin en büyük düşmanı biyolojik erkeklerdir sürekli namus ahlak bekçiliği yaparlar olmayan ahlakinizla lgbtye dil uzatmayın 80 yaşındaki adam 14 yaşındaki kızı alıp eve kapatıyor sizin kirliliginizle lgbt yarışamaz lgbt bireyi olmak demek onur demek gurur demek biyolojik erkeklerde olmayan özellik sürekli lgbtye saldırıyorlar sürekli küfür ediyorlar işine baksana lan sen sana hayırdır iki tane kadının birbiriyle aşk yaşamasından sanane sen kadınlara tecavüz et taciz et tehgdit et vur döv şov küfür et kadın ayrılmak isteyince ortalığı dağıt sonra kadınları sadece belli bir yere götürmek için oraya goturdukten sonrası yok bitti küfür hakaret sen kimsin ya biyolojik erkekler Dünya için hayvanlar için kadınlar için büyük bir tehlike lgbtnin kimseye zararı yok en azından bütün dunyaya zarariniz var siz ağaca damacanaya daha taşa toprağa tecavüz etmiş Çok kötüsün