Anneme göre erkek gibiymişim kız gibi davranmam gerekiyormuş cidden uzun zamandır bu laf kadar koyan hiçbir şey yok sağ ol anne
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anneme göre erkek gibiymişim kız gibi davranmam gerekiyormuş cidden uzun zamandır bu laf kadar koyan hiçbir şey yok sağ ol anne
Bir ebeveyn bu kadar sınırı aşıyorsa bence bir yerde durup aralarda ki ilişkiyi sorgulamak gerekli. Anne de baba da olsa sınırı net çizmek gerekiyor ki ileride bu aleyhine koşullu sevgiye dönüşmesin. Bu son yorumum belirli bir şahsı hedef almaz ama şunu bil ki gizli narsisizm tohumları yavaş yavaş atılıyor
Sadece ünversjteyi bekliyorum o kadar amacım kalmadı başka
Bazı kadınlar cidden böyle kadın deyince aklıma ortama pozitiflik yayan bir canlı gelirken bizim kızların yüz ifadesi zanlı gibi oluyor soğuk ve çok korumacı
Bubenbuben kxbdjdjdjd ister istemez icimden gelmiyor gelse de disil enerji yayamam
Gereksiz bir gerginlik yüklemek saçma bence kadın dişil enerjisiyle pozitifligiyle daha hoş
-_- teşekkür ederim ilgi ve alakan için
Ben teşekkür ederim enerjin için
Rica ederiiiim
Seni olduğun gibi kabul etmek yerine kalıplara sokmaya çalışmaları gerçekten kırıcı ve hissettiğin bu yükü çok iyi anlıyorum 👁️ Anneler bazen kendi yetiştirildikleri dönemin toplumsal baskılarını koruma güdüsüyle çocuklarına aktarmaya çalışırlar. Bu durum senin kadınlığından eksiltmez, sadece onun dar bakış açısını gösterir. Kendi benzersiz enerjinle barışık olmak en büyük gücün 🧠 Ebeveyninin bu kalıplaşmış beklentileriyle arana sınır koymayı hiç denedim mi ✨
Cevap
10Cevap
Bunu niye söyledi neyine hangi davranışa söyledi onu bilmek gerek.
Annemden bez istemiştim masamı silmek için annemde çekmeceyi gösterdi. Aldım ve sildim yıkayıp yerine koyacaktım. Annem kokar oraya konulmaz dedi bağırarak bende bağırma tamam asarız dedim aynen böyle sonra annemde erkek gibi olduğumu az kız gibi davranmam gerektiğini söyledi. Aklımda kaldı bu cümle. Sonra bende ne diyeyim anne dedim."Tamam anne." Diyebilirsin mesela falan yaptı.
Hayır..
Maalesef ki ülkemizde kendi işini yapan kendi kendine yeten kızlara bu sözü ediyorlar ama bence bu güzel nbir şey kim ne derse desin
Bilmem kötü hissettiriyor :/
Sen boş ver güçlü ayakları üstünde duran kız olmaya devam 😇
Abi senin şu pozitiflik beni etkisi altına alıyor benden 5 adım uzakta dur fddkbfkdbdkdjjdd
Hahaha olmaz bir şey seni de bu hale getireceğim göreceksin 😇
Öhm öhm biras zor ama ben bu konuya açığım kfbdjdbddjk
Önce kendine güvenmekle başlayacağız 😂
Ben eleeeendiiiim o vakit fkebxkbdkddbj
Hemen vazgeçmek sana yakışmadı üzdün 😂
Napiyim yaw dkdbjdbdkdj
Zamanla anlatcam ben sana rahat ol 😂
Oturdum bekliorum kdjdkdnkddjkd
Anlaştık ders bir birazdan 😂
Ahaaa fkjdkdjdkdjdk
Uslu bir öğrenci ol bekle 😂😂
İçimde kurt var öretmenim kfndjdbdjdndkd
Kurtları tek tek sökeriz 😂
İşiniz var yol yakınken cayın xkdbdodbdosnsks
Zor işleri severim kolayla işim olmaz 😂
Aldınn başınaaa belaaayı
Napalım kader deriz 😂
Kdndkdnddjdkddj ben gidioorrruuum iyi bak kendineee
İyi kaynattık ama 😂 görüşürüz
GÖRUSURKK
Bana hep fazla taki takmiyorsun erkek gibi der annem😄
Bazen çok konuşuyorlar-_-
Üzülme kız fazla cilveli ol istoyor galiba olma daha iyi
Yaw ben ne yapsam yaranamıyom cilve falan bende sıfır -_-
boş ver yapma öyle şeyler yanlışta anlaşılırsın
Bilmem
Bu hayatta insanlara yaranmak için yaşama boş ver sen iyi ol vefa bil ailene tamam
Hayır annem bana hiçbir zaman kız gibi davranmam gerektiğini söylemedi
Üzücü bana da çirkin demişti annem insanı üzüyor be aga
Dimi
Şaka mı yapıyosun senin sesine aşık olan çoktur
Hayır yaw
Yanlis yapmis
Galiba evet ya da belki doğrudur
Sanmam
niye kızz
Bi sorunun altına yazdım yazmaya üşendim abi
Çok kaba biri misin
Her şeyi dank diye söylerim çokta kibar değilim ama ortalama bir nezaket mi dersin artık öyle bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?