Ya aslında o benim hocam oğlusunu getirmişti sınıfa oğlusu oğlumu 6 yaşında yanımda oturuyordu elinde ayran vardı ayranı açarken yanişikla ayranı kıyafetlerine döktü hocamda bana dediki senoģlumum kıyafetlerini sölermisin bende silerim hocam dedim çantamdan ıslak bandım çıkardım ben oğlusunun kıyafetlerini silerken bana senden iyi bir anne olunur dedi bende teşekkür ederim hocam dedim yani ne demeye çalıştı
Çok iyi demiş bir anne gibi davranmişsin hocam yaşı büyük büyükler bir insanın hareketlerinden ne olduğunu çıkarır sende bir anne evlada bakar gibi bakmişsin iyi bir şey yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senden iyi bir anne olur diyor
Ee bana ne anlatmaya çalışıyor amacı ne
Çocuğun günahını almak istemiyorum icinide bilemem ama iyi bir şey demeye çalışmış
Mesela ne gibi
Bilmiyorum belki kafamda bu sürü şey geliyor sen çocuğa sor
Cevap vermez o yüzden sana sordum neden bir erkek öyle şey der
Evlilikten bahsediyor nedemek istemiş bilmiyorum
Ama evli çocuğu var
Bilmiyorum
Sence
O adamdan uzaklaş ne amaçla dedi bilmiyorum
Aklımdakileri söyle
boş ver
Ya hadi söyle
O çocukla ben bir deyim ben ak derim o kara der benim söylediklerim senin kafan karistirir
Olsun sen söyle içinde kalmasın benide merak ettirdin
boş ver nedecen bisver
Hadi ya merak ettim
Ben daha inatim
Ya hadi ama🥺
Güzel kardeşim inadım bulaşma bana
inatlaşma adı nolursun söyle çok berak ettim
Soyleceklerim karşı tarafta ne duyduma bağlı hangi sebeble söyledim onemli
Ya aslında o benim hocam oğlusunu getirmişti sınıfa oğlusu oğlumu 6 yaşında yanımda oturuyordu elinde ayran vardı ayranı açarken yanişikla ayranı kıyafetlerine döktü hocamda bana dediki senoģlumum kıyafetlerini sölermisin bende silerim hocam dedim çantamdan ıslak bandım çıkardım ben oğlusunun kıyafetlerini silerken bana senden iyi bir anne olunur dedi bende teşekkür ederim hocam dedim yani ne demeye çalıştı
Çok iyi demiş bir anne gibi davranmişsin hocam yaşı büyük büyükler bir insanın hareketlerinden ne olduğunu çıkarır sende bir anne evlada bakar gibi bakmişsin iyi bir şey yani
Gerçekten mi iyi bir şey mi ben oğuzuyla hep ilgileniyorum çocukları sevdiğim için
Ama o nerden anladı
Büyükler anlar anne sevgisi görmüştür merhamet görmüştür
Yok o görmemiş
Anneannesi büyütmüş onu
Söyleyen kişi görmüş
İyi düşünceyle söylemiş
Anneannesi in anısını hissetmiş olabilir
Bilmiyorum ama nenwnini öğrenmek istiyorum vurduk yere böyle bir şey söyledi
Anne annesi büyütmüş annesinin anısını hisetmis olabilir sen bu çocuğa sor çocuğun günahını almayak
Diğer öğrenciler sordu ona onlara bu kız çocukları seviyor beli çocuklara çok düşkün hisettim dedi
İyi bir şey demiş merhamet sevgi görmüş
Demeki öyle görmüş
Olabilir
Geçen gün beni karısına benteti saçlarınız aynı dedi
Kızım hangi niyetle söylüyor o önemli adamın içini bilemem yani dindarmi nasıl bilmiyorum
Normal
Yani müslüman ya çok iyi biri allah var herkeze gülduruyor
Bu meseleyi takıntı yapma git konuş deki soyledikleriniz kafama takıldı neden söylediniz
De bence
Cevap vermez ben onu çok iyi tanıyorum söylemez
Neyse boş ver
Teşekkür ederim
Nasıl burada inatlik yaptın aynı şekil daha fazlasını yap söyler pes ettirebilirsiniz
👍
😅👍
annesine ne demek onu anlamadim
Bana dediki iyi bir anne olunur