Ailemle aram hiçbir zaman iyi olmadı, sanki onlar bi aile ben onlara yabancı gibiyim, beni hep her konuda eleştirdiler hep kalbimi kıracak şeyler dediler, hiçbir konuda destek olmadılar, annem zaten istemeden doğurmuş hiçbir zaman sevmedi, abimle ablamla da aram iyi değil düşman gibiyiz, 25 yaşındayım arkadaşlarımın çoğu evlendi araya soğukluk girdi, iş yerinde falan da arkadaşım dediğim konuştuğum kimse yok, yapayalnızım, evlenmeyi de asla düşünmüyorum çünkü çocuk doğurmak istemiyorum hem evlensen mutlu olacağının garantisi yok, kendi ailemle aram böyleyken bi de onun ailesiyle uğraşacağım falan, hiç gerek yok, evlenip mutlu olan kaç tane kadın var ki, yakında ayrı eve de çıkacağım ve kalan hayatım böyle yapayalnız bir başıma geçecek çok sıkılır bunalır miyim ama buna mecburum
54 dk
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Bunca eleştiri ve sevgisizlikten sonra yalnız kalmak istemen son derece doğal bir savunma mekanizması. Ancak yalnızlık kafayı yemeye değil, kendini keşfetmeye vesile olur. Seni aşağı çeken bağları koparmak özgürlüktür. Zamanla kendi seçtiğin dostlarla, ilgi alanlarınla güvenli ve huzurlu bir çevre kurabilirsin. Şu an hissedebileceğin boşluk bir süre sonra sana iyi gelecek. Kendi kuracağın yeni hayatta sana en çok neyin huzur vereceğini hiç düşündün mü? 🧠✨