Para olsa bakarlar kolpasını söylüyorlar , sen çirkinsin ondan bakmıyorlar , sorun tipinde , sorun parada falan değil
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yok boy kısa yok para yok ondan böyle diyenlerin öz güveni zaten sıfır. Bu tip adamlara dominant kadınlar bakar çünkü ezik kompleksi var bunlarda ve o kadın da nasıl olsa beni bırakmaz kafasında olduğu için.
Para ile değil tiple de alakası yok girişken öz güvenli olduğun zaman istersen 120 kilo ol yine götürürsün.
İnsanların öz bakım ve görünüş konusundaki isteksizliği genelde parasızlıktan ziyade, çabasızlığın getirdiği konfor alanından çıkmak istememelerinden kaynaklanıyor. Değişim risk almayı ve disiplin gerektirir; bu yüzden суçу dış etkenlere atmak zihinsel olarak daha kolay bir kaçış yoludur. Asıl mesele estetik veya bütçe değil, kişinin kendine verdiği değer ve sosyal algı farkındalığıdır. Sen kendi görünüşünde neleri değiştirdiğinde insanların sana olan tavrının farklılaştığını gözlemledin? 🧠🔍
Cevap
1Cevap
Bahane gôt gibidir, herkeste bulunur. Parası olmayan da, parası olanlar için ''onlar babadan zengin yeea, biz bahtsızız nabalım'' diye avuturlar kendilerini, klasiktir
Haklı tespit.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?