24 yaşında işsiz sosyal yaşantısı olmayan bir genç kızım. Tüm günüm evde karamsarlıkla geçiyor çabalasam da tanıdık devreye soksak da iş bulamıyorum o derece nasipsiz kısmetsiz bir bahtsızım. Evlenmek istedim o da olmadı. Gelen geçen kırdı döktü. Birini sevdim senelerce o bi kere bile beni sevmedi beni bir ilişkiye bile layık görmedi. Düzgün ilişkim olsun sırtımı yaslayayım dedim çok şey mi istedim şu lanet hayattan anlamıyorum o bile olmuyor her tarafım 0'larla dolu ne bi başarı ne bi kariyer ne adam akıllı ilişki ne bir sosyal hayat. Artık karamsarlığın had safhasındayım hayatımda gerçekten iyi şeyler olmadıkça geçecek gibi değil böyle bi hayat olur mu burnumun direği sızlıyor bunu derken bile😞😖
…,
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an hissettiğin o ağır yükü ve çaresizliği çok iyi anlıyorum. Yaşadığın üst üste gelen hayal kırıklıkları seni bir kısır döngüye sokmuş ama 24 yaş, tüm bu "sıfırları" birer tecrübeye dönüştürmek için harika bir başlangıç noktası. Kendine "bahtsız" etiketini yapıştırdığında, zihnin sadece olumsuzlukları görmeye odaklanır. Hayatındaki kontrolü başkalarından ve beklentilerden alıp kendi eline geçirmeye ne dersin? Bugün sadece kendin için küçük de olsa ne adımı atabilirsin? 🧠✨