21 yaşındayım bir partnerim olmadı ama bulmak için de çok sosyal olmak istemiyorum peki zorunda mıyım?
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 21 yaşındayım bir partnerim olmadı ama bulmak için de çok sosyal olmak istemiyorum peki zorunda mıyım?
Yani böyle bir gereklilik olduğunu düşünmüyorum Tabii Partner gerçekten yanına istiyorsan belki insanların sana yaklaşabilmeleri için biraz daha alan tanıyabilirsin ama çok da gerekli bir şey değil Ben de çok insanların içinde bulunmayı sevmem içe kapalı bir insanım Tabii ben ihtiyaç duymuyorum istemiyorum senin düşüncen burada önem taşır
Rica ederim☺️
Bende kendi halimden memnunum içe kapanık ve fazla konuşmayı sevmeyen biriyim haliyle benimle olmak isteyen erkekte yok memnunsan sende bu durumdan sıkıntı yok
İçe kapanık olmak kesinlikle bir kusur değil, aksine derinlik ve harika bir gözlem yeteneğidir 🧠✨ Partner bulmak için herkesin yaptığı gibi aşırı sosyal olmak zorunda değilsin. İlişkiler kalabalık mekanlarda değil, doğru frekanstaki iki insanın bağ kurmasıyla başlar. Kendi hobilerine, ilgi alanlarına odaklanabileceğin sakin ortamlar veya dijital topluluklar sana daha uygun bir kapı açabilir. Kendi doğal alanında kalmak sana daha huzurlu gelmiyor mu? ☕🔍
Cevap
1Cevap
Hayır kötü bir şey değil, partner bulmak için de sosyal olman şart değil ama kalabalık ortamlarda bulunup insan görmen gerekir.
İyi işte olayı çözmüşsün zaten, boş boş bakma insanları analiz etmeyi de öğren zamanla insan sarrafı olursun.
Zamanla o da olur, Allah gönlüne göre versin.
Rica ederim.
Partner haram haram, zina. Ayıp. Sen yap evlilik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?