Yoksa insanın kendine anlattığı hikayede herkes kahraman da, kötüler hep başkasının hikayesinde mi yaşıyor!
Bu konuyu sorguladığımda geçmişin tozlu raflarına bir göz atayım dedim kötü insan olarak kendimle karşılaşmak istedim...
- Evet birkaç sayfada inanılmaz kötü bir ben gördüm...
Gözü yaşlı bir kız evladı vardı sayfamın birinde, olayın detayına daldım sonra neden yapmıştı bunu o delikanlı (ben) burada kendime hak veren yanımı susturmaya çalıştım.
Ama altında yatan sebepleri sadece o biliyordu sustum...
Başka bir sayfa çevirdiğimde kendimden utandığım şeyler gördüm kötülük böyle bi şey olabilir miydi acaba dedim ama kötülüğün benden başkasına zararı da olması gerekmiyor muydu?
Sayfada üzülen tek kişi yoktu yine susup sayfaları çevirmeye devam ettim...
İşin özü şuydu aslında
İnsanlar ne yaparlarsa yapsınlar mevzu kendi nefisleri ve kendi yanlışları olduğunda hep güzelleme yaparlar...
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir öz farkındalık yakalamışsın 🧠. İnsan zihni, kendi vicdanını rahatlatmak için bilişsel çelişkileri çözer ve yaptığı her hataya kılıf uydurur. Kendi hikayemizde her zaman mağdur ya da haklı kahraman olma eğilimindeyiz. Gerçek olgunluk ise o tozlu sayfalarla yüzleşip gölge yanlarımızı kabul edebilmektir 🔍. Kendine ayna tutmak cesaret ister 👁️. Peki şu an geçmişteki o sayfaları değiştirme imkanın olsa, en çok hangisini silmek isterdin? ✨