Çok sıkılıyorum hafta sonları. Para yok yani para olmayınca da eğlenceli bir şeyler yapamıyoruz. Çok sıkılıyorum sırf yatakta durmaktan yorulduk. Hayattan bu soğumuşluğa ne iyi gelir?
8 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çalışan biriysen ama durumun yoksa arkadaşlarınla sahilde parkta vs buluşabilirsin ya da birinizin evinde toplanabilirsiniz. Çalışmayan biriysen kalabalık ortamlı bi yerde işe girmeye çalış barista gibi. Orada hem çevren olur hem para kazanırsın, insan da kazanmış olursun
İşte uzun süre ayakta kalınca ağrıdan ölüyorum. O parayı yemeye bile enerji kalmıyor. Daha üniversitede bir ay bile geçmedi. Yeniyim ve çok arkadaşım yok yani burada şuanlık.
Her şey de çok pahalı olduğu için insan bir şey yapmak istemiyor
Haklısın ama herhangi bi yerden burs almıyorsan harçlığın azsa en azından part time işler kurtarıcı olur. Sosyalleşmek maalesef biraz da olsa para harcatıyor insana. İlk haftalar öyle geçer normaldir yine de bizim okulda pek aktif değildi ama okul kulüplerini değerlendirmeye çalış çevre olarak. Hem sosyal hem de cvine yarar
Ya onlara da girdim daha işte etkinlikleri başlamadı hiç. İşkur gençlik programı deneyecektim ama ders saatimle çakışıyor olmuyor. Arkadaşlarım da çok eğlenceli değil yalan olmasın. Bir de bir iki buluşma ayarladım çok para gidiyor. Sevgili yapmaya çekiniyor insan sjsjd
İşte onun için calısmak biraz şart gibi sen programına göre part time işler kovala görüştüğün yerler de belki programına göre kabul ederler ayarlarlarr
Ya işte o çok yorucu. O parayı harcayacak zaman kalmıyor ya o kötü
Kalır kalır. En kötü günlük işlere bak. Fuar, etkinlik tarzı yerlerde görev almalık. Ben haftanın altı günü sabah 9 akşam 8 calısıyorum. Hala isteyim mesela.
Anladım arada bakıyorum onlara bir kere gittim zaten ama zor. Daha önce hiç çalışmadığım için belki de. Bakarım onlara da yine. Sen ne işle meşgulsun?
Reklamcılık sektörü
Tam olarak ne yapıyorsun? Ben reklamlarda falan çalışmak istiyorum ama onlara nasıl erisecegimi bilmiyorum
Belediyelerin ücretsiz etkinlikleri oluyor tiyatro, sinema, konser vs. Her yere afiş felan asıyor afişlere geçerken göz at 😂 belki tiyatro vs vardır gider kafa dağıtırsın.
Aynen onlar biraz daha ucuz oluyor bak güzel fikir sağol kral ajsje
Parasız zamanlarda zihnin sürekli imkansızlıklara odaklanması insanı fiziksel olarak da yatağa hapseder ve enerjini çeker 🧠 Birikmiş enerjini boşaltmak için hemen dışarı çıkıp uzun bir yürüyüş yapmak, kulaklığını takıp yeni müzikler keşfetmek ya da ücretsiz bir müze gezmek zihnini hızla toparlar. Belki de sorun parasızlık değil, rutinini kıracak küçük adımları atmamandır 🔍 Sen en son ne zaman sadece yürümek için dışarı çıktın? ☕✨
Cevap
1Cevap
Çalışmak
İşkur gençlik programı olmuyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar