AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İyi geçiyor şimdilik
Sen zenginsin zaten
Vallahi ben çok fakir değilim daha az önce antrikot yedim 😂
Babadan zengin kral seni 😀
Aynen hacı ama zenginlik her şeyi çözüm değil ya
Üzme kendini volki be
Elimden geleni yapıyorum kardeşim de hayatta bazı şeylerin eksikliğini çekiyorum
Hangimiz çekmiyoruz ki volki? Git Ali koça sor o bile birşeylerin eksikliğini çekiyor çünkü insan
Aynen kardeşim haklısın ama ben bugünlerde o bahsettiğim kıza biraz çok takıldım yani kafayı çok taktım kendi kendimi psikolojik olarak da çökerttim
Sorun etmişsin kendine o kızı belli
Aynen kardeşim yani beklenti içerisine girdim sanırsam ondan sonra beklentim de gerçekleşmeyince psikolojik olarak kendimi kötü hissettim sanki bir oyuncağa sahip olmak isteyen bir çocuk olamamış gibi
İşte hayat hep bu beklentiler üzerine yıkılıyor çok anlam yüklüyoruz halbuki yapmamız gereken sadece hayatta kalmaya ve direnmeye çalışmak olmalı öfkeni faydalı yerlere kullanmalısın.
Haklısın kardeşim de bilmiyorum ya belki karşıma başka bir kız çıksa belki başkasıyla konuşsam bu kadar kafaya takmam
Sen bu kadınları çok dert edinmişsin kendine belli dostum.
Belki de hayatta gerçekten sevginin ne olduğunu bilmediğim için olabilir kardeşim
Ailen seni sevmedi mi?
Yok ailem beni çok sevdi yani bir dediğimi iki etmediler şimdi doğruyu konuşmak gerekirse ailem açısından değil de ne bileyim ya insan belli bir yaştan sonra tek başına olmuyor kardeşim ailem tamam iyi güzel ama belli bir yaştan sonra fikir ayrılıkları yaşıyorsun
Orası öyle tabi şeninde dışarıya açılman gerekir
Ya kardeşim asosyal bir insan değilim yani öyle söyleyeyim sana hani engelli olduğum için insanlardan kaçan birisi değilim ama elimdeki imkanlar benim tek başıma dışarı çıkıp gezmeme imkan sağlamıyor e anne baba da yani benimle oturup da bir kafeye gidebilecek durumda değiller işte onlar mesela hep evde oluyorlar Alanya'da yazlık var oraya gidiyoruz yani imkanlar nedeniyle böyle anlatabildim mi istemediğim için değil
Dışarı çıkmada problem var işte anlaşılan
Ya kardeşim evet öyle de ne yapalım engellilerin birçoğu böyle
Kardeşim sizde kendi içinizde evlenin yani başka bir engelliyle evlen sende
İşte kardeşim sigortam devam ediyor Bir 5 yılım kaldı emekli olmaya o sürede iş bulursam evlenirim bulamazsam ancak 5 yıl sonra yani herhangi bir gelir olmadan biliyorsun evlilik de olmuyor ya şimdi gidip bir kız istemeye kalksan adam soracak ne iş yapıyor diye o yüzden diyorum ki önce bir gelirim olsun ondan sonra
Çok haklısın
Artık öyle kuru kuruya aşk sevgi karın doyurmuyor dostum gidip bir kız istemeye gittiğin zaman adam soruyor ne iş yapıyor diyor nasıl geçinecek diyor yani o yüzden evlenmeyi düşünmedim değil Benim abim evli hatta yengem de söyledi ama gelir yok sigortam devam ediyor işte sadece onun dolmasını bekliyorum
enerji fakiri olarak mis gibi kanepeye gömüldüm
Sen fakfakirsin
Sobanın yanında pinekliyorum tam fakirim hüğğ
Ağla aferin
Çok ağlıyorum hüğğ😭
Aferin
Mangal yapmaya gidiyorum
Adammmm
Gel dayı antrikot yiyelim
Olmaz
Sen bilirsin
Dükkanda oturuyorum, çok fakirim be