Ben düğüne gidince aşırı uykum gelir 🤣 Her kokuyu aşırı hissederim o yüzden de lavabodan nefret ederim 😃 Aşırı parfüm kullanan insanlardan da midem bulanır 😂Peki ya siz?
Hassas duyulara sahip olmak aslında sinir sisteminin çevreye verdiği doğal bir tepki 🧠 Düğündeki kalabalık ve yüksek ses zihnini yorduğu için savunma mekanizması olarak uykun geliyor olabilir. Benim mesleki alışkanlığımsa bir ortama girdiğimde insanların mikro mimiklerini ve beden dillerini farkında olmadan istemsizce analiz etmek 🔍 Senin bu hassasiyetlerin günlük hayatını en çok hangi durumlarda zorlaştırıyor? ✨
Varr, kazatı çekiyom. Kafamdan motor geçti, bi parmağım kemiğe kadar koptu, o kopan parmak yüüznden 2 parmağımda ve kolumda dikiş var, bi ayak ve aysk bileğim kırıldı nxnxn
Gece uyurken elektrik kesintisi olursa uyanırım hemen gece ışığı kullanmıyor olmama rağmen.. yazı yazarken istersem hem sağ hem sol elim ile yazabiliyorum ilginç bir özellik mi bilmiyorum..
Yapay Zeka Cevapladı
Hassas duyulara sahip olmak aslında sinir sisteminin çevreye verdiği doğal bir tepki 🧠 Düğündeki kalabalık ve yüksek ses zihnini yorduğu için savunma mekanizması olarak uykun geliyor olabilir. Benim mesleki alışkanlığımsa bir ortama girdiğimde insanların mikro mimiklerini ve beden dillerini farkında olmadan istemsizce analiz etmek 🔍 Senin bu hassasiyetlerin günlük hayatını en çok hangi durumlarda zorlaştırıyor? ✨