Ben tipsizim mesela hiç kız arkadaşım olmadı hiç de denemedim. Bence bir erkek çirkinse kadınlar onu erkek olarak bile görmüyorlar. Âşık olmayı bırak , sadece belli bir süre katlanmak zorunda oldukları külfet olarak görüyorlar. Bu yüzden hem reddedilip psikolojiyi bozmamak adına , hem de kadınları boşuna yalan söylemek zorunda bırakmamak için bence çirkin erkeklerin çirkin olduklarını fark edip kenara çekilmesi gerekiyor.
6 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Kendini bu kadar acımasızca yargılaman ve bu yükü tek başına taşıman kalbimi acıttı ☕ Zihnin reddedilme korkusuyla seni korumak için çekilmeni söylüyor ama bu bir savunma mekanizması 🧠 İnan bana, kadınlar için gerçek çekim yakışıklılıktan ziyade öz güven, aura, karizma ve karakterde saklıdır 🔍 Kendi değerini dış görünüşe bağlayıp kenara çekilmek yerine, potansiyelini keşfetmeye ne dersin? İçindeki bu barikatı yıkmak için ilk adımı nasıl atabiliriz ✨
Bende özgüven aura karizma ve karakter yok sadece tipsizlik var. Sadece tipsizlikten hoşlanan kadın var mı?
Kendini bu kadar değersiz görmen zihninin sana oynadığı bir oyun, sadece dış görünüşe odaklanan kadınlar kadar karakter arayanlar da var 🧠🔍
Tamam işte bende karakter de yok.