Ya da iltifat. Hayır yani bazı insanlar beni övüyor ve iltifat ediyor. Sanki benim kötü olma ihtimalim varmış gibi hadsizler...
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya da iltifat. Hayır yani bazı insanlar beni övüyor ve iltifat ediyor. Sanki benim kötü olma ihtimalim varmış gibi hadsizler...
İltifat almayı sevmeyen yalan söyler ama dozunda seviyorum ben içinde abartı varsa hoşuma gitmiyor bir de aklıma ve karakterime yönelik gelen iltifatlar X2 etkili övünmek gibi olmasın diye her cümlemi de özenle seçerim 😄
Ben hiç seçmiyom valla mükemmelim :D Verdiğim emeğin farkedildiğine dair edilmiş övgüler içimi rahatlatır bunun haici cidden övgüye ihtiyacım yok. Kim olduğumu ne olduğumu yaptığım hareketlerin doğruluğunu yalnıslığını genelde kendim fark ediyorum. Bazıları biraz zaman alsa da mutlaka farkederim aslında. Ama genel olarak doğru soylediklerine katılıyorum tabi.
Sne harika bir detaysın zaten sitede bir tek sana sempatim var mavilerden😄
Teşekkür ediyorum efendim bende bazen neden soruların karşıma çıkmıyor diyorum , çünkü gerçekten mantıklı ve seviyeli yorumlarına denk geliyorum hep gizli bir sempati de benden (çiçek)
Eyvallah kardeşim
İkiniz de harika detaysınız dıyerek konuyu kapatıyom 😄
@Bihteeerrr Sen harika bir insansın ki (çiçek)
O senin harikalığından @psychoparadıse 🥰😀övgü saati yapıyorum yine 😄
@Bihteeerrr En çok beni öveceksiniz saksı değilim ben hanımefendi :D
Aklıma geldi yine efsane hahah 😄😄😄Erol büyükburç lafı kimse saksı değildir efendir 😂
Efendim *
@Bihteeerrr Kimseyi bilmiyorum da ben kesinlikle değilim :D Bir de bir şey sormam lazım musaitlik varsa bakabilirmisiniz efendim teşekkürler iyi günler :)
Bakıyorum hemen 🥳
@Bihteeerrr sensin o detay:))
Sensin bence @ıforyou_06 :)) çok da severim ben seni Allah var etsin hep 😀
@Bihteeerrr hep beraber inşallah. Ponçik ponçik yazma alışık değilim ben :))
Ya 😀yazarım ben hak edene hakkını veririm:))) bir kere de hak edilenler övülsün de mi dünyada 🙂
@Bihteeerrr bir kadının senin gibi Naif ve kibar olması bu gürültü Dünyada duymayı özlediğim o en sessiz ve asil şiir...
O açıdan Karanlığa bir kibrit misalisin diyerek senin gibi bir edebiyatçıyı edebi öveyim bari:))
Ya 🥰🥰🥰🤩ne kadar güzel cümleler bunlar cansın. 🙂ben aslında kargaşaya inat böyle yetiştirdim kendimi dünyada bu değerleri de anımsatabilmeli insanlar 🥳💫
@Bihteeerrr bu hayatına benzetiyorum biliyor musun kurak topraklara benzetiyorum yaşadığımız dönemin içine baktığımız zaman çoğu insanın aslında rahmete bereketi ve yağmura ihtiyacı var gibi bunu insani duygularla özdeşleştirdiğimiz zaman karşımızdaki insana güzel söz söyleyebilme, Bir gönlü ve ruhu okşayabilme becerisi bereket ve rahmetse o sıcak gülüş ve tebessüm kesinlikle yağmurdur.
Biliyorsun ki bu açıdan gülmek bulaşıcıdır şu an benim gibi Bir adamı bile naif naif yazdırıyorsun:))
Sana bunu yazdırabildiysem ne mutlu bana @ıforyou_06🙏🏻 o kadar doğru ki mesela hayat içinde kendini ihmal eden sorumluluk taşımak zorunda olan binlerce insan var en ufak jest güzel bir çift söz bile bazen o günü kurtarıyor daha çok movie edici olabiliyor. Aslında bazı insanlar bazı insanlara armağan gibiler ben buna inanıyorum. Mesela yemek 🍜 yapıldı mı eline sağlık der. Gönlü fetheder. Sen de o insanlardan birisin. 😇
@Bihteeerrr @ıforyou_06 Yaa edebi edebi yazmasanıza çocuğum ben anlamıyorum niahaha
Hahahah Bizim konuşma tarzımız böyle 😀 kendi içimizde özel bir dil kullanıyoruz kültür dili ve edebiyatı :))@psychoparadise
@Bihteeerrr eyvallah İstanbul gibi olan gönle hep bir fatih olacaktır...
@psychoparadıse senin anlamadığın çok az şey var o yüzden bizi kandıramazsın:))
@psychoparadıse bence de 😂 @ıforyou_06 kesinlikle bazı çiçekler bazı topraklarda açmıyor her çiçeğin açaçağı toprak farklıdır. Teşekkürler inşallah hepimizin öyle olur 😇🙏🏻
@Bihteeerrr Eyvahh yine yemediler :D Hep yakalanıyorum yaa haha cansınız (çiçek)
Sen de cansın ( uğur böcek 🐞) 😀
Beni methetmeyin kardeşim, bana para verin 😅
Heh işte aynı ben :D
vursun masaya bin tl desin ki boyle devam et aslanım salfbasjkf
Teşekkür etme para ver hahahfsahah (çiçek)
İltifat duyunca kontrolü kaybetme korkusu yaşamak veya altında bir art niyet aramak aslında savunma mekanizmandan kaynaklanıyor 🧠 İnsanlar seni överken kendi algılarını yansıtırlar; senin "kötü olma ihtimaline" karar vermezler. Biri sana nazik davrandığında bunu bir tehdit veya hadsizlik olarak görmek yerine sadece bir teşekkür gibi kabul etmeyi hiç denedin mi? 🔍
Cevap
11Cevap
Gereksiz övgüyü hiç samimi bulmuyorum. Ama yerinde övgü benide mutlu ediyor. Bir de övgünün kimden geldiği önemli. Her önüne gelene övgü eden bir tipse o övgüyü samimi bulmuyorum..
Doğru ovgünün kimsen geldiği de önemli
Alışkın değilim ya dalga geçtiğini düşünüyorum ve üstüne kavga çıkarıyorum jdsjjs
Hahabshs
Abi sen çok iyisin mükemmelsin benim hoşuma gitmiyor ya
Sen az iyisin az mükemmelsin huriye. Zaten saçında mor değil bir de az dürüstsün. D
Abi yapıcam ya karar verdim adımın hakkını vericem 🤣🤣
İste buu sjsjs
Övün ulen benii övün bugün övülme günümdeyim yetmiyor jdjjdkd
Abratısız dürüst dozunda gerçekçi övgüler hoşuma gidiyor.
Sevdiğim kişilerden övgü ya da iltifat almak hoşuma gider.
Klişe olan cümleler değilse evet tabii
Hayır hoşlanmıyorum çünkü ne yapacağımı bilemiyorum sadece yaaaa diyorum oahwdejjsjehdv
https://youtube. com/shorts/QI27LycMZKc? si=43rBa7R2X7fRFMz6
Link açılmadı can can
Hahhahaha
Pek sevmem, çünkü heycan yapıyom ben kitleniyom öylece kalıyom savoool sendeee Allah razı olsun falan demişliğim var en fazla😅
Merhaba hanımefendi çok güzelsiniz. Sağol Allah razı olsun, ayakkabından su içilir bremin aheeuhau
Allah var hep sawol sawol diyor 😅
@Təntənõviç Ehuehuehu ponçik yaa
insanların durduk yere övmesi garip geliyor bazen samimi gelmiyor bana da, abartı olunca insan bi kıllanıyor haliyle
Övüyor kesin kazık atacak ya da bişey isteyecek oluyor insan. Yani en azından bana öyle geliyor :)
Abartısız evet bazısı sadece işine yaradığında yapar onu hiç sevmem ağzı kayar yapmacık
Kesin bir şey isteyecek :D
Olabilir gerçek övgü iltifat ya hep ya hiçtir oda yerinde az ve özdür sene de bir olunca haliyle yapmacık geliyor bana😅
Kanka yarın azcık öv beni delirmek üzereyim…
Ovecem de o kadar mukemmelsin ki ovguler bile sonuk kaliyor
Yaaaa kankaların en mükemmeli muhteşemi seviyorum seni… 😘
Cicek
Cok utanıyorum ya tesekkür edip geciyorum genelde ama içimde bayram coskusu
Hehehe
Samimi ise evet herkes kadar, ama yalakalık içinse hayır... zaten anlarım.
Hemen belli ediyor kendisini dğeil mi
Kaliteli insanlar övülmeyi hak eder övüyoruz biz ondan 😀
Yaaa beni de ovsenizeeee :D
Ne kadar da ponçik bir kişilik oldu mu 😄
Işık var ahahaha teşekkürler can (çiçek, kalp)
Rica ederim ( kalp, melek) 😀
Hoşuma gider de utanıyorum ne diyeceğimi şaşırıyorum
Chopper gibii hehehe
Ya tamam, bunlar zaten bildiğim şeyler ama diğer insanların da bunu fark edip söylemesi hoşuma gider
Takdir edilme duygusu herkeste var galiba yaa
Biri överken tırsıyorum ne zaman sövcek diye... Bunun için sevmiyorum..
Övüyor kesin ileride atacağı kazık için altyapı hazırlıyor :D
Karşı cınsten gelen ıltıfatlar rahatsız edıyor
kendımı suçlu hıssettırıyor
Suçlu mu? Neden ki?
İnsanların ıc dünyalarını bılmıyorum
Evlı ya da sevgılısı olan bırısnın davranışma ya da kıyafetıme ıltıfat ettıgınde esıne sevgılısıne karşı mahcup hıssedıyoruö
O yüzden genelde dıkkat çekmemeye görünmez olmaya dıkkat edıyorum
Bı ınsanın aklında esı ıle ya da sevgılısı ıle kıyaslamasına müsaade etmeyecek sekılde davranmaya dıkkat edıyorum
Aa anladım helal olsun doğru olanı yapıyorsun. Aralarında iyi niyetli olanlar da vardır ama çoğunluğu zaten senin çekindiğin konu üzerinden gidiyor emin ol.
O yüzden bı erkegın ıltıfatı benı verıyor ve suçlu hıssettırıyor
Hoslanmıyorum
Ne zaman biri beni övse bir şeyleri yalnış yapmışım hissine kapılırım...
İçten ve samimiyse eğer hoşlanırım ama herkesten gelen övgüden bahsetmiyorum tabii
Kim sevmez ki? Ama abartılmadığı ve dozunda olduğu sürece, yapmacık övgülerden hoşlanmam.
Yapmacik oldugunu nasil anlarsin peki?
sen veda etmistin en son gidemedin mi : D lanetli yer burasi
Ya çok hatır gonul koydular sjsjs dayanamadım :D
planliydi bu demiii
Abartılması çok sinirimi bozuyor ama övgü almaktan kim hoşlanmaz ki bende hoşlanıyorum ama senin bu ego baya hoşuma gitti Allah iyiliğini versin abi😁
Hayır inanmıyorum çünkü
Neden
Yalan çünkü
Bazen dogru olabilir Mesela dunyanin en gicik insanisin. Ovgu bu ve dogru sjjs
Bak buna inanırım kişiye bakarak tabi ki 😃
Ehehehe gordun mu baaak. İnancini yeserttim simdi ov beni sjsjs
Sen adam olmazsın 😂
Adam mi adam senin babandir. Ne adamligimi gordun ki zaten adam olayim. Ovgu icin tesekkurler sjsjs
🤣🤣🤣🤣🤣 Allah seni ne yapmasın manyak 😂
Herkesin hoşuna gider
Benim gitmiyor. Bana iltifat etmeyin para verin niiahahaha
Değişik bir İstek
Düşünsene iş verinin yanına geliyor hmm ne kadar harika çalısıyorsun bravo diyor. Bunu yapacağına onume bi binlik atıp devam et koçum dese daha makul hahahah
haklısın jxhxgxhdj
Her insan hoslanir
Bu dneklemde ben insan değilmiyim hüüü ağlarım
Küstüm kedini bana ver. d
Hayır benim bi kere. Alçam onu senden adını da lena koycam alman kızı dicem ona
Adı ne gerçekten :D
Ooo italyan da olur hahfah Allah bağışlasın can cann öptün mü benim yerime dün?
Heheheh (çiçek)
herhaldee ben bunun için yaratilmisim
Framboazı çok severim eheheh
egom oksandi ahah
jhhahabahha
Evet övün beni
Yiaaa hatuna bak ay parçası gibi maşallahh. Hem kibar hem naif hem de çalışkan. Analar neler doğuruyor yarabbim alemin velettalin amin.
Sen hiç yıldızları gördün mü? O kadar parlak o kadar muhteşem görünüyorlar ki özellikle karanlıkta... Nee görmedin mi? Ben gözlerine her baktığımda görüyorum. Arada sırada aynaya bak sjsjsjs bu da yürüme iltifatı gibi oldu ama idare et. D
Ehehehe ne demek efenim (çiçek)
Hoşlanmıyorum.
Sebebi ne olsa ki?
Misafir gelmişti bize "Annesini aratmıyor" dedikleri yetmiyor, övgü yağmuruna tutuyor. 🤦🏻♀️ Bıktım böyle öven kişilerden
Kesin oğluna isteyecek yol yapıyor sheuehuehu
Beni isteyecek ana daha anasının karnından çıkmadı.
Baba mı istesin istiyorsun nedir yani :D Ayrıca karnından çıkmıyor da pisleşmiyeceğim ehuehue
Sadece kendimi isterim o yeter. Kimse bana lazım değil, benim de kimseye lazımım olmaz..
Tamam can kızmaa (çiçek)
Kızmıyorum 😄 (çiçek, kalp)
Ehehe (kalpler, çiçekler)
Samimiyse evet
Bayılırım 🥰 ama bir süre sonra his yaşanmıyor
Çok önemli değil benim için
Evet hoşlanırım
Ben rahatsız olurum.
Hayir utanirim
Ciddiliii? Gulshatka özbekmisiniz?
Teşekkürler
Evet ahaha