Güncellemeler
+1 yıl
(Yatakta)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Başlığı okuyunca neden Avrupa birliğine giremediğimizi tekrar anladım. Teşekkür ederim başlığı yazan şahıs.
öpüşmekten dudağımın öpülmesinden boynumdan cinsel organı yalamasından emilmesinden hoşlanırım
Biri olsada ağzına alsa ne iyi olur yorgunlugum geçer 😄
Ön sevişmeyi mümkün olduğunca uzun tutmalarından
Güler yüzden çok hoşlanırım. Bir de ufak bir masaj :)
İtaat etmesinden
Arzulu ve aktif olmalarından
Bol bol yalaması detay için ek le
annama kfr eden kızlardan cok etkılenıyom valla ya
Bunu bi erkekden ilk defa duydum
cıddımısın grcekten :D
Valahi ilk defa duydum
valla oyle bnde bılmıyorum ya :D
Elektrikli süpürge gibi vakumlasin
Off
Bayılırım
Ben dde
Karşılıklı olucak ama
Aynen bende onunkiyle sevişirim. Öyle bi imletirim ki gözleri kayar
Böyle bide kucağında zıplaya zıplaya yapıcaksın bunu off
Tabi ki her oturuşunda dibine degecek koca kafası
Dur kız fena oldum🤣
Dibine kadar giricekk
Zıplarken inliceksin bide
İslak islak sicacık kucagıma akıtacak kasilarak offf
Sonra kafasını geriye atıcak kadın
Boynundan öpmeye başlicak adam
şu an tam kıvamındayım varya yakalrsam seni parcalarım
Yakalanmazsın yakalanmazsın
Çıkan sesleri düşünn
Altima alip sabaha kadar inlete inlete her tafını yerim
Buradan rahat konuşamiyorum öyle düşün🤣🤣
Sonra ben seni altıma alır göğüslerinden başlayarak aşağı kadar inerim
Sonra ellerimi göğüsüne geçirip sabaha kadar inleye inleye zıplarım
Offff bayılırım kalçalarini avuçlayıp parmağımla arkana masaj yaparım
Saçlarımı tek tarafa alıp üzerine eğilip dudaklarından öperim
Sömürürüm seni
İnletirim seni
Her sokuşumda tırnagını batırırsın
Sen bi özele gel yavrum
Yaş aliyim önce bi
27..
23
Varım ama foto atmam
Çikayım mı gizliden
Yaz hadi
Foto atmicamı ve bu platformdan dışarı çıkmicamızı kabul ediyosan
Tamam kabulll
69 yapsın kuçağımda zıplasın
Aynısını yqpıyorummm
Güxel güxel o zamqn delirtmeme az kaldı çocuğu
herzaman yap sen delirt dünya derdinden onu kurtar 😃
Bazen altına aldığında tırnaklarımı sırtında gezdiyiorum, batırıyorum sonra kulağına daha sert yapman lazım diye fısıldadıktan sonra onu altıma alıp cowgirl pozisyonunda inleyerek zıplıyorum
Yeterli mi sence
yetmez bütün pozisyonları dene
Bacak omuza çok güxel oluyoo
off en sevdiğim
Bide orada bir güxel giriyo anlatamamm
böyle çok zevk alıyor olmalısın
hepsini alıyorum içimee
bende omzuma aldığım için zevken uçuyorum
al hiç dışarda bırakma boşluğun dolsun
istekli ve doyumsuzmusun
Bazen de içime alıp çıkartmadan yatmak güxle oluyo
bende bunu istiyorum ama küçülünce içinden çıkıyo
Geri kaldırsın
evet tekrar kalkar
Sonra tadından yenmez valla
Zevkten 4 köşe olursun
haklısın 😍😍
İste bi gün sevgilinden
hergün 4 köşe olmak iyidir rahatlatır 😃
Hemde nasıll
Bide sabah akşam olduğunu düşün
öğleyide ekleyelim 😊
bu aralar beni altına alıcak sevgilim yok 😢
Bulursunn
En kötü çağırırsın eskortu mislisiyle s*kersin
haklısın öyle yaparım
Ama mesela sarılarak uyumak da eskortla olmuyo
S*x sonrası olmuyo yani
evet olmaz
Kucagima oturmasindan
Oturduktan sonra napmasından?
Popisunu seyime surtmesi basini boynuma koymasi
Sürttüğünde erkekler çok tahrik oluyo dimi?
Ayne vogu zama kendinibtutamaz kalvalarindan uzerindekini siyirmak ister
Anlamadım dediğini
Yani kilodunu siyirip guzelim poposuna surtup icine itmek isterim bakireyse bile arkadan daha zevkli
Bide içine girdiğinde zıplaya zıplaya yaptırıcaksın onu
İnlete inlete
Ahnen sen bu isi biliyorsun kucakta arkadanmi ondenmi icine almayi istersin mesela
İkisi de aşık olduğum şeyler
Sen nerden sokmayı seversin
Arkadan daha dar ve zevkli of birde inlemeler alisana kadar arka delik varya doyunsuz sen aldinmi atkana hic
Aldım aldım
Iste ya oldumu sen gibisi olcak yas kacti senin
23
Yazdana bana nerdensin sen ben afyon
seks.
detay veririmde buradan yorum kaldırılır
Versene bişey olmaz okuduktan sonra kaldırılır en azından
hesabım kontrol altına girer istek atabilirmisin sakıncası yoksa eğer
Sende gizli kullanıcısın hesabını göremiyoeum
tamamdfır çıkjtım gilziden
Xper mesaj atmaya yetmiyo
Takip ettim ama
senin yazman lazım ben yazamıyorum
Bende yazamıyorum
Neyse artık boşverelim
isteğimi kabul edersen yazabilirsin
Edemedim bi türlü bugğn açtım da hesabı
boş ver boş ver
tamamdır yazdım ben sana
Cilve
Sertligiii kaldirabilmesindennn.. onu sekilden sekile sokmama razi olmasindaaann.. onu tokatlaya tokatlayaaa kokunden tutup ona saplamamiii istemesindennn. Gozleriyle ses tonuylaaa 17 lik damarli bembeyaz tenimi haketmesiyleeeee anliyomsuun beni
Kafasini sabit tutup vajinaymiscasina agzina gecirmemeee hepsini girtlagina girtlagina saplayip cikartmamaa razi olmasindaannnn
Sonuna kadar anlıyorummm
Hakediyor musunn bunuuu? Delinmekkk pompalanmakkkk sekilden sekile sokulmakkk istiyor musuunnnn
Çok istiyorummm ama benimki inat etti yapmıyorrrrrrr
Kudurtamiyorsundur ki errkeginiiii. Cildirticaksinn gostericeksinnn disiliginiiii isteginiii arzunuuuuu istahiniiiii. Napiyorsunnn ya peki? Normal hayatta hanimefendiiii minnosss pisirik biseyyy yatakta vahsiii biii qhbrr gibi miii he soyle bana.
Napıyorum hemen anlatıyorummm. Beni bazen duvara yqpıştırıyor sertçe öpüyorken dudağını ısırıyorum ikimizin de ağzına kan tadı geliyor sonra yataktayken altına alıyor beni kulağına sert olmalısın bebeğim diye fısıldıyoruum sonra bunu söyledikten sonra bi hamleyle üste çıkıyorum cowgirl konumuna gelip inleyerek zıplıyorumm sonra o üstteyken sırtını tırnaklıyorummm DAHA NAPİYİM BEN HAKETMEK İÇİNN
Demekkiiii o haketmiyor daha skni kldircakta sapliycaktaa Şu an senin gibi bi kiz arkadasim yok diye Şu an penisim fayanslara vuruyorum oyle yumusacik daracik bi vajina olxakda su sert fayanslara kalicak 17 lik damarli skm. Hey gidi seni varya alicakksin altinaaa arana koyucaksin demir gibi kemik gibi olmus oenisii kulaklarinaa fisildaya fisildayaa sorucan ne istsdigini ne bagirtana kadar kudurtana kadar boyle kojundan tutup arasina arasina sap sapp vurucannn sonra kafasini sokuo sokup cikartican boyle kadinligini disiligini iliklerine kadar yasamadan saplamazdim sana boyle hic beklemedigin anda kokuna kadarsaplayip cikartmak lazim.
İŞTE İSTEDİĞİM ŞEYLER BUNLAR
Senin ilacin belli. Senin acilen neye ihtiyacin var biliyor musun bebek gibi svilipp hasmin gibi sklmeye. Boyle sana uygulayacagim tarife tam olarka ne biliyormusun seni kucama oturtup ne duvara ne baska biseye dayama falan yok kalcani avuclayip seni penisime gecirmem sartt. Bak penisimi sana falan degil ha yanlis anlama senii penisimeee o kalcandan avuclayip seni kendime kendime gecircem boyle sapp sapp o ses tonun inlemen falan alayini kulagimda hissedicem o gogusler tenime carpa carpa o tirnakkarini yiye yiyeee serrtt serrtt delinmen lazim senin...
O sokup sokup çıkartıcak şak şakk diye sonra duşa giriceksin açıcan suyu sesler daha da yükselecek girip girip çıkıcak sana o sırada sırtını tırnaklicaktın yaşışıcaksın dudaklarına sonra erkek kadını ters çevirip dayicak duvara kafanı bastıra bastıra girip çıkıcak sonra bi anda kadın dayicak adamı duvarw göğüslerinden bqşlicqk halamaya yavaş yavaş aşağı inicekkk
Senin uyhulayacağjn tarife lazım bana
Bi gun uzerinde uygulamak dilegiyle. Sorunu rehin almiyim daha fazla. Cidden her erkegin altina alip inletmek istedigi bi kadinsin. Hakkini vermeeyen erkekle fazla vakit harcama. Anin tadini cikart. Seni inlete inlete titrete titrete bosaltmak isteyenlerin onunu ac. Yoksa da oyle birileri beni bul. Sana ozel tarifemi uygulayayim😅😂
Senin varya oyle bi tribe soktun ki beni Şu an seni nefes nefese birakmak o islakligini tenimde hissetmek o sepsert kemikg ibi olan pnsimin ustune ustune akitmani akittiktan sonra sarilmaniii icinde kalip saciniii oynamak istiyorum.
Bende seninle deliler gibi sev işip sonra misyoner pozisyonunda içimde kalıp çıkmadan o pozisyonda sarılarak yatmak istiyorum
Konusmak ister misin daha detayli bir sekildeee? İpince detayisylaaa dilersen sesliii dilersen senin icin sertlesen seni isteyeennnn damarii fiskiran seyi gosterebilirim. Şu an sana indirdim yelkenleri😂😂😂
İndirme indirme çünkü ben böyle kim olduğunu bilmediğim tanımadığım görmediğim erkeklerden daha çok hoşlanıyorum mesela burada yaptığımız konuşma gibii
Yine anonimm yine gizliii kalirizzz. Ama daha cok detaya daha cok ozele ihtiyacimiz var. En azindan benim icin oyle. Sendede bu potansiyeli istahi gordugum icin bunu sana teklif ediyorum. Reddedersin gelirsin hakettigini alirsin ona birsey demem saygi duyarim secim seninn😅😅
Valla isterim ama olmaaz ama istersen bi kaç şey daha söyleyebilirim sana yapabileceğim ancak ilerisi olmaz
Ben sana ilerisini realini foto at ses at vs vs diye teklif etmiyorum ki. İsrarci ve karsilik bekleyen bi yapim yok. Olsa seni sekilden sekile sokmak agzini vajinan gibi sabit tutup kokleye koklye * yerine eline verir cekmeni beklerdim. Ne alaka ya ne anlatiyorum ben 😂😂😂. Teklif var israr yok canim nasil rahat ve guvende hissediyorsan. Saglik olsun.
Özele gelebilirim ancak
Gellllll aslan parcasiiiiii gel de erkek arkadasinnnnnn hakkini veremediginin tadina bakayimm
Yazışmaktan ilerisine gitmem haberin olsun baştan diyim
İsrarci ve istemedifin birseyi istemem. Rahat ol.
Okey o zaman
Yanlız mçben mesaj atamıyorum puan yetmiyo
Attim sana.
vermesinden
kalbini
Sansürlü içerik 😂
Vermesinden knk
Sırtımı çiğnesin