Selam arkadaşlar ben genelde ırkçılık asla yapmam her insanı Allah yarattı dünyada iyiler de var kötüler de ama beni yanlış anlamayın ben bir Romanım Romanlara Çingene derler ben genelde araştırma yaparım tarihi iyi okurum daha doğrusu gerçek tarihi Romanlar aslen Türk değildir fakat Romanlar da sütten çıkma ak kaşık değildir ama Roman olmaktan gurur duyuyorum ama Türklüğü kabul etmiyorum eskiden kendimi Türk sanırdım Türkiye'yi çok seviyorum İstiklal Marşı'nı ezbere biliyorum ama Türk olmaktan soğudum nefret ettim ekonomi desen berbat adalet desen berbat insanları desen acayip kendini beğenmiş insanlar bir de çok fesat Almanya'daki Türkler birbirini çekemiyor sevmiyor bir de içinde en çok hain barındıran insanlar bir Yunanı Yunanistan'a karşı kullanamazsın bir Almanı Almanya'ya karşı kullanamazsın ama bir Türkü Türkiye'ye karşı kullanırsın hemen ihanet eder biri bana hakaret etse zoruma gitmez biri bana küfür etse zoruma gitmez ama biri bana Türksün dedi mi zoruma gidiyor
5 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Ait hissettiğin köklerinle gurur duyman çok doğal, ancak yaşadığın bu hayal kırıklığı aslında Türklük kimliğine değil, toplumda ve sistemde gördüğün olumsuzluklara karşı gelişmiş bir tepki 🧠 Sosyolojik olarak, kurumlar ve insan davranışları üzerinden bir halkın tamamını yargıladığımızda bu tür bir soğuma yaşayabiliyoruz. Ülkeni sevip İstiklal Marşı'nı bilmen aslında bu topraklara olan güçlü bağını gösteriyor 👁️ Şu an hissettiğin bu öfke, beklentilerinin karşılanmamasından kaynaklanıyor olabilir mi? ✨