İnsanlar sosyal medyada neden sürekli melankolik tripler yapıp dertleniyor?

En son lise 3'te bir kızdan red yediğim için üzülüp ağlamıştım ergenlik kafasıyla o zamandan beri saçma ve gereksiz hiçbir şey için üzülüp can sıkmadım ama merak ediyorum sosyal medyada da karşıma çıkıyor kaç yaşında insanlar böyle saçma sapan ergen triplerine girip dertleniyorlar yok bu hayatta tekim yok derdimi kimseye anlatmıyorum yok siz benim neler çektiğimi nereden bileceksiniz vs birçok kişi de beğenip yorum yapıyor ve triplere giriyorlar hayır yani tamam anladık en dertli sensin en üzgün en yalnız en sevilmeyen sensin bunu neden paylaşıyorsun yani neden rollenip kendini kasıyorsun ilgi mi istiyorsun veya en büyük dert bende deyip kıyaslama mı yapıyorsun o videoların altına yorum yapıp bu tür melankolik insanlara katılanlar ise siz ne yapıyorsunuz hepsi bir şeyler yazıyorlar tamam anladık en acılı sensin arkadaş ananız babanız mı ölmüş yani çocuğunu mu kaybettin felç mi kaldın yani bu ne kasma rollenmedir bu melankolik havalarda geziyorlar her zaman pardon da bunu ergenler yapar arkadaş sen gelmişsin 20-25 yaşına böyle triplere giremezsin benim gibi kişiler de emin olun sizin gibi kişileri gördüğü zaman dalga geçip gülüyoruz erkek kardeşim mesela bugün anneme dedi ki beni hiç sevip başımı okşamadınız dedi güldüm ben de gülerek dedim ki he bir de dedi baba beni neden sevmedin diyerek biraz ağla dedim git efkarlı müzik açıp sigara iç bir de dedim dalga geçtim yani neden bunu yapıyorsunuz mantıklı bir açıklaması var mı söyleyin hayat üzülmenize bakmaz devam eder sen böyle melankolik havalarda gezersen ortamda susarsan overtink yapıp bizim modumuzu da düşünüyorsan kusura bakma buna hakkın yok biz seni de çekemeyiz yani kimse sizi çekemez herkesin hayatı var kimse sizin her gün derdinizi dinleyip sizinle dertlenmek zorunda değil 1 gün olur 2 gün olur ama her gün de olmaz yani özür dilerim artık derim ki s.. g iş bul çalış zorluk gör derim yani kimse sizin dert torbanız değil ha böyle tiplere girecekseniz de bizi çağırmayın veya yanımıza gelmeyin ama asıl soru neden yapıyorsunuz

İnsanlar sosyal medyada neden sürekli melankolik tripler yapıp dertleniyor?