29 yaşındayım onlarla yaşıyorum asgari ücretle çalışıyorum asosyalim çevrem arkadaş grubum yok gezemiyorum Bolu iğrenç bir yer sevgilim de yok ne tavsiye edersiniz insanlar İstanbul'da hayatlarını yaşıyor Bolu iğrenç
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Ben de muhafazakar yaşamaya çalışıyorum, ama her hafta nerede ise geziyorum, sosyallik başka bir şey muhafazakar yaşam farklı bir şey, kafandaki düşüncede birini bulup evlenmek belki senin için en doğrusu
Kendi aracınızla mı geziyosunuz şehir nere
Kocaeli deyim, evet kendi aracım ile geziyorum, bazı zaman sadece cumartesi veya pazar bazı zaman her 2 gün de geziyorum
Anladım İstanbul'u mu
En çok İstanbul da gezdim, bu hafta sonu da gideceğim ama sadece İstanbul değil, çok sayıda şehir gezisi yaptım
Tek mi geziyosunuz
Evet çoğu zaman tek, Ankara ve bazı şehirler var gidince orada arkadaşlarım ile beraber geziyoruz. geçen hafta arkadaşlarım müsait oldu Ankara daydım beraber gezdik. ama çoğu zaman tek geziyorum
Süper inşallah ilerde bana da nasip olur arabamı alınca
İnşallah gönlünüze göre olur
Bir kere ailene böyle demen biraz tuhaf aynı yaşam biçiminde olmayabilirsin ama onlara saygı göstermelisin.
Duygusal boşlukta olabilirsin sevilmek sevmek de istiyor olabilirsin bunlar çok normal bir genç kız için. Ama çevrendeki insanlarla kitap kulübü filan grubu onlarla tanışabilirsin.
Ölüler dirilerin her gün helva yediğini sanıyor aw. İstanbul'dan kaçtık kurtulduk akıl işi değil orası özenmeyin. Kendinize uğraş bulun açın bi kitap okuyun keyif alın.
Sosyal guruplara gir. Hobi edin. Sosyalleş işte. Yoksa ot olur hayat
Ot zaten
İstanbul hele asgari ucrerle vs cehennem olur.. o kadar kalabalık kaotik yapı.. tamam bolunbence de kötü de daha iyi alternatifler var :))
Vurduramadım diye ne ağladın be kızım
Gel İstanbula
Dışardan görüldügüne aldanma içinde yaşamak istediklerin olabilir ama bu hayata asla aldanma
Evet kendimi sürekli kıyaslıyorum özeniyorum insanlara
Bunu yapmandaki sebebi anlıyorum ama içinde kalmış yaşayamamış oldukların yüzünden böyle düşünüyorsun ama yanlış düşünüyorsun bunu anlaman için illa yaşaman lazım degil yani böyle senin gibi olup heves edip sonra kendini toparlayamayan insanlardan örnek çıkarmalısın senşn buna sebebin ise ailenin sana baskısı
Şöyle diyim İstanbul'u bana gezdirecek kimsem de yok ailemin güveneceği tek gitsem napacam
Ailemi de suçlamak istemiyorum
Akrabalar var ama gorusmedigimiz kisiler
Aileni suçluyorsun diye demedim ya da onlar suçlu demedim aenin böyle olmana sebep onlar diye söyledim kalacak bir yerin olsaydı bir kaç günlügüne git diyebilirdim ama oralara onların yaşamına asla heves etme artık herkes gösteriş için yapıyor ne yapıyorsa bence boluda kalarak kendini koruyorsun böyle devam et ne kadar sevmesende açıkcası bende boluyu sevmiyorum içindekini ve isteklerini çok iyi anlıyorum sen onalra oralara baktıkca farkım ne diye delleniyorsun
Evet herkes kombin yapıp mekan mekan fotoğraf atiyor
Peki bunu sende kendin yapabilirsin kendi odan varsa geç odana kombin videoları yap vakit geçir kendine ugraşlar bul yenilikler yap ama kimseye asla özenme
Sen nerde yasiyosun
Kocaelide yaşıyorum ve buralıyım
Sen boluyu neden sevmiyosun
Bir kaçtane bolulu tanıdım eski çalıştıgım iş yerinden ve bekar evim varken onlarla kalmıştım oradan bana kazık attılar geredeliydiler ondan dolayı uyuzum ve cins oluyor eski kafalar çogu
Ailem de eski kafa bence
Yanlış anlarsın diye demek istemedim bolulular olsun ordulu olsun hepsi açık ve net özellikle eskileri hepsi geri kafalı kendi kabugundan çıkmamış insanlar sözüm senin için degil
Sana katılıyorum oyleler
Kusura bakma özür dilerim ben görüşüm ve yaşamışlıgım kadarını diyorum
Estağfurullah hiç sorun yok ki
Onların işk olarak kafa yapısı degişmesi lazım bunuda yeni nesil yaparsa yapar diger türlü zor
Sen o aileye layik degilsin pisliğin tekisin
İstanbul'da ne bk var getzkli oynasmaya mi gidecen
Hayır gezmek
İyi git gez ne varmis gör ailen salarsa tabi
Tek caiz değil biryere gidemen
Kendini sev diyeceklerim bu
Bu neyi degistirir
namaz kılmayanlar
daha mı iyidir
Evlenmeyi düşünebilirsiniz yaşınız'da uygun.
Taşınmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ailenden bağımsız bir alan yaratamamak ve sıkışmış hissetmek seni çok yormuş, bu hislerini anlıyorum ☕ Kendi hayatının kontrolünü eline almak adım adım gerçekleşir. Başka şehirlerdeki yaşamlara odaklanmak yerine, Bolu'da kendi bütçene uygun küçük hobiler edinmek veya online topluluklara katılmak sosyalleşmeni kolaylaştırabilir. Asgari ücretle bile olsa kendine küçük bir birikim hedefi koymak sana özgürlük hissi verecektir 🧠 Şu an hayatında değiştirebileceğin en küçük adım ne olabilir? ✨