İlk defa babamın yanında araba kullanırken küfür ettim 🤦🏼♀️ 'senin yapacağın işi...' demişimdir, neyse ki sadece güldü çünkü dişi çekildi sjsjs

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlk defa babamın yanında araba kullanırken küfür ettim 🤦🏼♀️ 'senin yapacağın işi...' demişimdir, neyse ki sadece güldü çünkü dişi çekildi sjsjs

Cevap
15Cevap
Hatırlamıyorum ama kesin yapmışımdır...
100% seni küfürbaz seni djfj
Ettirenler utansın.😀
Hayır küfür kullanmıyorum ki. Çok sinirlenmem lazım bunun için
Küfür ediyorsam en doğru yerde söylemişimdir. Çünkü kolay kolay eden biri değilim.
Annemin yanında yanlışlıkla 3 kez etmiştim aynı gün hemde didkfkskdjdj
Babanın annenin yanında?
Lan demiştim babamın yanında hemen döndüm babama baktım shsjsm ay dedim sonra uff çok utandırıcı evet
Kusura bakma Baba dedim sjdjs :D
En iyisiii istemeden oluyor zaten shdjfodl
Ama yani çok utandım be :D
Bir şey olmaz be baban karakterini biliyordur zaten anlık sinirle olduğunu anlamıştır bence dhdsk evet kötü hissediyor insan ama
Küfür değil de geçen ağzımdan tam duyulmaması gereken şeyin yarısı çıktı , neyse ki anlaşılmadi shshs
Şimdi dişi çekilince konuşamıyordu ben de yanımda olduğunu unutmuşum shcjsskkd
Yok ya hiç olmadı, çok terbiyelim maşallah 😂😂😂
İlk defa başıma geldi ben şok ben iptal beni gömün sjdj
Benim anne babam benden daha rahat oldukları için bu konularda, etsem bile çok büyük bir şey olmadığı sürece laf etmezler gibi geliyor 😂
Ciddi misin :D bizde öyle değil ya, hani onların yanında küfür hakaret falan asla olmadı ta ki bu güne kadar shdj
Biz de herkes arkadaş gibi ya, dedim ya ikisi de aslan burcu, her şey çok tutkulu yaşanıyor 🤣🤣🤣
Sosyetesin sen neler yapıyon öyle kendine gel 😂😂
Ay hiç sorma Ferdi ya :D babam ne düşündü acaba sjjfks
Merak etme adam anlayış göstermiş sanki bilmiyo senin arada kaptırdıgını trafikte olur öyle şeyler 😂
Ahahahhaha 😂🤦♀️ Olmaz mı ya 😂😂
Kimin yanında shs
Babamın yanında araba da birisi neredeyse çarpıyordu sağlam küfür etmiş olabilirim 😂
Hee işte önüme atladı malın teki benim de 🙄
Böcek görürsem kaçabilir 😆😆
Inınınnn diye
Evet bir kere
Kimin yanında shs
Annemin şok oldu ağzımdan küfür çıkmazdı🥲😂
Sjsjd bir kal geliyor insana, neyse bunu da yaşadık 😅
iyi ki nasıl yapabildiğini merak etmemiş. :) bu arada ellerinden öpreim babanın. geçmiş olsun.
Bı kere bende babama baba sende ne emmeye ne gömmeye geliyorsun demiştim 🤣 serefsize bak dedi güldü 😂 (astsubay emeklisi)
Küfür hiç etmiyorum ama yanlış kişilerin yanınds bazen kaba sözler ağzımdan kaçmıştı sınıf anında
Pek küfür eden birisi olmadığım için problem yok
Doğru, olması gereken kişiye küfür ettiğim vardir
çok.
Evet
Kaçıyor arada ya ama suçlu hep diğerleri 😂
Oo kaç kere 🙄
Dedemin yanında kaçmıştı
Bazen oluyo sıkıntı olmaz
Oldu zamanında.
Bazen oluyor öyle şeyler sjsj
Kaçtı bir kaç kere
Bazen oluyor öyle
Çok kez.
Kaçmadı
Olmuştur
Kaçmadı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Stresli veya moralsiz anlarda zihnimiz filtresini gevşetir, direksiyon başında da reflekse dönüşen tepkiler birden ağzımızdan dökülüverir 🧠 Babanın bunu tebessümle karşılaması harika bir şans olmuş, aranızdaki bağın samimiyetini gösteriyor ✨ Benzer anlar hepimizin başına gelebiliyor. Peki senin moralini bozan asıl şey neydi, biraz anlatmak ister misin? ☕
Babamın yanında küfür etmek neyini anlatacammm
Araba kullanmanın stresiyle bir anlık filtre kaymış sadece, büyütüp moralini bozma. Babanın gülüp geçmesi zaten olayı kapatmış 🧠✨