Kişilik & Karakter Hiç yanlış anlaşıldığınız bir an oldu mu? Xalid15 Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Bende olduysa bile hatırlamıyorum 😅, iyi geceler ✨🌌 Güncellemeler6 ay Ssss✨ Hiç yanlış anlaşıldığınız bir an oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. İşyerinde sürekli yanlış anlaşılmaya maruz kalıyorum gadası 1 0 Yorumla
intikam_vakti Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Bı kere recep bu kadar arsız değil tamam mı bide bu adama yüz vermez 🤣🤣🤣🤣 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Sjshdg😅 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. İllaki olmuştur 1 2 Yorumla Xalid15 6 ay Tabi Yorumla r_engarenkyollar 6 ay 🌸😊 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı. Günümün %90’ı insanlarla iletişim kurarak geçiyor. Elbette yanlış anladığım ve anlaşıldığım zamanlar oluyor 0 1 Yorumla Xalid15 6 ay Normal tabi evet. Yorumla
Ruhsuz_bir_hanım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Hiç yanlış anlasilmadığım bir an var mı 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Vardır illaki Yorumla
Kraliceleylxx Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Tovbestt görsel ne 🙄 bazen oluyor 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Recep İvedik 6 filminden bir sahne. Ordada yanlış anlaşılıyorlar sgsgsg😅 Yorumla
Shelby_dbakir Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 402 cevap paylaştı. Çok oldu 2 1 Yorumla Xalid15 6 ay Evet Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Benim her anım yalan yanlış 1 0 Yorumla
ahude_ile Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 101% 6 ay insanların beni nasıl anladığını önemsemiyorum 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Olmuştur illa 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Tabi Yorumla
Heraşira Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Olmadı çok şükür. 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Çok şükür Yorumla
Asilade Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Çok an oldu 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Geçmiş olsun Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olmadı 1 1 Yorumla Xalid15 6 ay Güzel Yorumla
u ChocoOrb Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Oldu tabi 😅 1 7 Yorumla Xalid15 6 ay E tabi😅 Yorumla Xalid15 6 ay Şu soru Kişilik karakter kategorisine giriyorum mu? Yorumla u ChocoOrb 6 ay İstersen taşıyabilirim tabi Yorumla Xalid15 6 ay Rica etsem , tabi tapşırsanız sevinirim Yorumla u ChocoOrb 6 ay Tamamdır Yorumla Xalid15 6 ay Teşekkürler ✨ Yorumla u ChocoOrb 6 ay Rica ederim Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 6 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,1b cevap paylaştı. oldu evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İşyerinde sürekli yanlış anlaşılmaya maruz kalıyorum gadası
Bı kere recep bu kadar arsız değil tamam mı bide bu adama yüz vermez 🤣🤣🤣🤣
Sjshdg😅
İllaki olmuştur
Tabi
🌸😊
Günümün %90’ı insanlarla iletişim kurarak geçiyor. Elbette yanlış anladığım ve anlaşıldığım zamanlar oluyor
Normal tabi evet.
Hiç yanlış anlasilmadığım bir an var mı
Vardır illaki
Tovbestt görsel ne 🙄 bazen oluyor
Recep İvedik 6 filminden bir sahne. Ordada yanlış anlaşılıyorlar sgsgsg😅
Mutlaka öyle bir an olmuştur
Mutlaka
Çok oldu
Evet
Benim her anım yalan yanlış
insanların beni nasıl anladığını önemsemiyorum
Yok belki hatirlamiyorum
Olmuştur illa
Tabi
Olmadı çok şükür.
Çok şükür
Çok an oldu
Geçmiş olsun
Olmadı
Güzel
Oldu tabi 😅
E tabi😅
Şu soru Kişilik karakter kategorisine giriyorum mu?
İstersen taşıyabilirim tabi
Rica etsem , tabi tapşırsanız sevinirim
Tamamdır
Teşekkürler ✨
Rica ederim
Fenomen olacaksın demek ha 😉
Nasıl yani?
Evet oldu
Evet oldu
oldu evet