Çok gıcık değiller mi özellikle kendi hemcinslerine karşı tepeden bakmalar falan hepsi aynı değildir elbette ama çoğunluğu böyle
5 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok gıcık değiller mi özellikle kendi hemcinslerine karşı tepeden bakmalar falan hepsi aynı değildir elbette ama çoğunluğu böyle
Cevap
9Cevap
Erkeklere de öyleler merak etme. Aşırı egolular. Normalde de zaten Türk kızları çok egoluyken, bir de doktorların ülkemizde çok abartılmasından dolayı ordan da büyük bir egoları geliyor. İkisi birleşince ve bir de yüksek maaş ve toplumda statülü görüldükleri için kendileri tanrı falan zannediyorlar. Halbuki bir boktan çaktıkları yok. Çoğu kendi aralarında bir görüşte hem fikir bile değiller. Aşırı özgüvensizliklerinin için narsist ve kırılgan egoları ile dolu. Türk erkek doktorlarda da ego var ama o kadar değil. Türk kadın doktorlar hem bir şey bilmiyor + egoist. Erkek doktorlar da bence egoist ama ülkemizde. Genel bir sorun. Bana kalırsa doktorluk maaşları ile öğretmenlik maaşları tam tersi olması ya da biraz birbirine yakınlaştırılarak buluşması gerekiyor orta bir yerde. Gereksiz fazla maaş alıyor doktorlar.
Çok güzel anlatmışsın gerçekten bişeyden anladıklarını düşünmüyorum
Yok yok gerçekten anlamıyorlar. Mantar için krem verildi bana. Başka doktorlar vermişti. Annem de gidip yazdırmıştı doktordan eczaneden bana. Doktorlar ve eczacılar o kremi sürekli kullanmamam gerektiğini ve kortizol içerdiğini söylemişler anneme. Ben de başka bir gün sağlık ocağındaki kadın doktora gittiğimde ve bu kremi sürekli kullanmamam gerektiğini ve kortizol içerdiğini söylediklerini söylediğimde "kim dedi sana onu" gibi bir şey dedi ve yüz ifadesini kafaını hafif geri çekerek, küçük bir yüz ekşitmesi ile azıcık beden dili ve mimik okumayı bilen birinin rahatlıkla anlayabileceği bir üstten bakan klasik egoist tavır gösterdi. Tabi hemen ardına cevabı ona güzelce verdim :D Sıkıntı yok. Bu arada hemen yanında başka bir kadın doktor ve solunda da bir erkek doktor var. Bence ikisi de normal onların. Kadın doktor da soldaki erkek doktor da. Ama o ortadaki kadın doktor baya bir sıkıntılı. Çok egoist ve hiçbir şeyden anlamıyor.
Yooo gayet iyi ve kibarlar 8-10 tane tanıdım muayene oldum gayet alakadar ve kibardı
Hele son Marmaris'te bi göz doktoruna gittim o kadar güzel ilgilendi ki kayıtsız kalmayıp hastaneye çiçek gönderdim teşekkür için
Kabul etti mi
Tabiki kabul etti odasına kurye ile gönderdim hocam ilginiz nezaketini için teşekkür ederim yazdım
Hatta daha sonra kontrole gittiğimde o da bana teşekkür etti
Bi bayanla arkadaşımı götürdüm göz kapağı düşüklüğü için hemen ameliyat için gün verip yaptı arkadaşın ameliyatını
Ben mesleğini iyi yapmayanlara gıcıgım ve listenin başındalar
Kızlar kadın doktor sevmiyor özelikle bir kaç bolüm
Doğru söylüyor bende sevmem hep erkek doktor tercih etmişimdir
Ahaha. Valla erkekler daha insancıl bence de
Kadınların geneli böyle oluyor malessef
Haklısın
İşini hallet geç. En iyisi takmamak
Dominant biri misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genelleme yapmak bazen yaşadığımız olumsuz deneyimlerin savunma mekanizması olabilir. Belki de denk geldiğin kişilerin yoğun stresi ve tükenmişliği sana tepeden bakış gibi yansımıştır. İletişimde statü hissi sezdiğinde savunmaya geçmek çok insani bir refleks. Bu durum sende bir öz güven tetiklenmesi yaratmış olabilir mi? İletişim kurarken seni en çok zorlayan tavır tam olarak neydi? 🧠👁️