Güncellemeler
+1 yıl
Güncellemeeeee
Erkek arkadaşım bordo bereli sürekli mesaj atan sağlıkçı kızları yakalıyorum siliyorum bı de tiktokta akım yapmaya başlamışlar. Sağlık okumadım çalışmayı da düşünmüyorum yani biriyle olmak için bir bölüm okumak gerekmiyor. Çok bunaldım artık hastane lafı duyunca bile sinir oluyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aşkım bende sağlıkcıyım veterinerlik okuyorum ama merak etme erkek arkdaşına sürekli mesaj atmam büyük başlarla ilgilenmiyorum😂😂
Evet birisi de veterinerdi ağırdan alıp alıp yazmış 😂😂😂 sen ilgilensende ben dururken sana bakar mı acaba nskskskks
Olum ben niye senin manitanla ilgilenim 😂 ki seni seviyorsa gözü başkasına kaymaz merak etme
Gözü yok kızlar ağırdan alıp alıp yaziyo gözü olsa telefonda elimde durur mu
Doğrudur bebeğim bir şey diyemem mutluluğunuz daim olsun
Yeni akım bu. Kişiye değil üniformaya takıklar. Umarım sevdiğinizin gözü dışarıda değildir de etkilenmiyordur.
Etkilense basarim tekmeyi:)
Sağlıkçı kizlar da sanıyor ki tüm askerler onları istiyor hxksucksjxkxxn
Valla öyle
Biriyle beraber olmak için okul okumak gerekmiyormu 😂 kendinden düşük bölümden mezun olanı veya mesleği olmayanı reddeden Türk kızımı diyor bunu
Okumadım demedim sağlık okumadım dedim :) düşük bir bölümüm de yok çalışmayı da düşünmüyorum dil de biliyorum senin kadar da cahil değilim meraklanma:)
3. üniversite okuyorum kardeşim senin gibi tek bölümle yetinmiyorum :) ayrıca söyledigimi haklı çıkardınız asgari ücretli bir erkek teklif etse rededersin bordo bereli maaşı var diye kabul edersin
Eski İsviçreli erkek arkadaşımi anlattirma şurda benim seçeneğim çok 😂😂😂 benim zengin tavlamak için sağlık okumama gerek yok 😂😂
Fakir ama efendi bir Türk erkeği teklif etse kabul edermiydin erkek arkadaşın olmasa?
Hayır. Benim babam da varlıklı kimse gördüğü yaşamdan geri kalmak istemez. Kimseyi fakir felan diyede ezmem ama dediğim gibi erkek veya kadın kimse gördüğü günden geri kalmak istemez
Fakir bir erkek seçsen ne olurki? Beraber paylaşırsın madem paran varsa beraber yetmiyormu , kusura bakma ben milyarder olsam köyde yaşayan fakir bir kız benim dünyalarım olabilir erkekler kendinden statü olarak çok cok düşük biriyle aşk yaşayabilirken , kızlar asla kendinden statü olarak düşük biriyle sevgili olmak istemez bu maalesef kibirli bir durum
Kibir değil güç bunun adı çünkü sırtını güçlü bir erkeğe dayamak istersin mesela aşırı yakışıklı herkesin ağzının suyu aktığı bir erkekte gidipde kilolu kezban tüylü bir kızla sevgili olmaz lütfen biraz gerçekçi ol siz kızlardan herşeyi istiyosunuz sen mükemmel ol ama karşıdaki erkek şöyle olsa nolur ki böyle olsa nolur kiiiii... Olamaz çünkü benim aylık giderlerim var ben kaldı ki dogurdugum çocuğu emzirmek istemiyorum emzirsem bile gidip yaptırırım baştan herkes kafasındaki hayata göre birini bulur ben mutlu olmadığımı bile bile neden zorlayayim kendimi
Kızlardan herşeyi istesek emin ol memlekette kız kalmaz , hadi ben hayalimdeki kızı sayıyorum kalçası çok geniş gögüsleri büyük okumuş çok iyi maaşı mesleği olan olması gereken standart bu , erkekler maaşına bakmayıp az bise güzel olsun diyince hemen kuduran yine kızlar
hem gögüsleri büyük hem kalçası geniş 1.65 üstü hem okumuş atanmış mesleği olan kaç kız var?
Diğer kızlar beni ilgilendirmez ben öyleyim ve kendime göre birini istiyorum ve bizim aile şirketimiz var atananlardan çok daha fazla param oluyo ama hepsini gidip ceyizime altına yatırıyorum şimdi de küçük bir işletme açmayı düşünüyorum bata çıka öğrenirim saydığın herşeyin fazlası var yani bu yüzden dengimi seçerim
Bir kız kürdan gibiyse kusura bakmasın zargana bir erkekle çıkmayı hak ediyor , yine maaşı olmayan işi olmayan kız kendi gibi fakir birini tercih etsin
Aynen herkes dengine
Ama ortada adaletsizlik var bak aile şirketimiz var diyorsun paranın ne kadar zor kazanıldığına şahit olmuşsundur , bir erkek maaşı yoksa hemde yanında ortlama tipi yoksa hiçbir kız beğenmiyor. Ülkemizde çoğu erkek zaten dar gelirli ailede doğuyor atanan mesleği olan erkek çok az geriye kalan Erkekler ölsünmü bunlarında canı yokmu yazık değilmi? Yanlızmı kalsınlar
Erkekler yine standartları baya düşürüp hiç mesleği olmayan ortlama tipli kızı bulsa direk evleniyor , ama kızlarımız en fakiri bile memur değilse kabul etmeyecek seviyede cok gereksiz standartlar
İyide seninde dediğin gibi ortalama kızlar var onları tercih edersiniz
Ortalama kızlar memur değilsen yanaşma diyor 😃 kör topal çok çirkin kızmı seçelim. kör topal tabiri caiz aşağılama yok mecazi anlam
Hemde para kazanana kadar yaşın geçiyor 20 li yaşların heba oluyor hiçbir kız seni sevmiyor ben mesela 25 yaşıma gelmisim hiç sevdiğim olmadı bu saatten sonra milyarder olsam en güzel kıza sahip olsam 25 yaşımdan önce bomboş yalnız geçen zamanlarım aklıma geldikce pişman oluyorum , Türk kızı bizi bu hale getirdi
İyide 20 den önce kız arkadaşını napacan çocuk ergen sayiliyo zaten türk kızı değil olay her ülkede kızlar böyle biraz araştır gez konuş yabancılarla anlarsın aynı olduklarını
Ben ergen ilişki istemedim hiçbir zaman 18-25 arası zamanım bomboş geçtiyse bedel ödediysem kusura bakma bu saatten sonra elime para geçsin sadece güzel kız ararım. Etkiye tepki
Ee araa yapabilirsin bide benimde o yaşlarım boş geçti 22 yım şu an bedel felann ödedim demiyorum ne. alaka bedel illa sevgili yaparak mi hayat geciyo
Millet çatır çatır sevgili yapıyor tabi ayrıca 18 yaşına gelipte ilişki istemeyen insan çok nadir, kim ilişkiye sahip olmak istemezki? Herkes sevilmek ister
Mutlu değilsem bulundugum konumdan istemem
25 yaşında hala yalnız olmak anormal bir durum Turk kizları sağolsun memur veya parası yoksa bakmıyor. Tabi zamanım bomboş geçti bedel ödedik bekledik bu saatten sonra olacaksa en iyisi olsun
Ne bedeli ödendi sen cezaevindemiydin
Yaşım geciyor mevzu o
Haklılık payın var nedense sağlıkçı kizlar çok ab*za oluyor benim de dikkatimi cekti
Biz nerde yanlış yapıyoruz acaba sadece nickim böyle asker değilim ilgi gösterene denk gelemedik
@Bordo_Bereli0001 bilmiyorim sadece size mi ilgi duyuyorlar ama baya kardeşim
Site çeviriyor ya baya yav*aklar yazdım
Onu demiyorum 25 yaşına geldik hala red yiyoruz acaba sebebi ne
Aa öyle bir şey mi varmış
Evet
Yani bu karakter meselesi olduğunu düşünüyorum
Polis asker gruplarına gir bak ağzına kadar sağlıkçı kız dolu
Çok garip
Hastanede duzusuyor bu sağlıkçılar zaten