29 yaşında hayatımdan bıktım sünepe gibi yaşıyım fabrikada çalışıyım gececiyim Instagram'da bilmem kaç günde hayatımı değiştiriyom videoları oluyor değiştirmek istediği hayatlar bile benim hayatımdan daha iyi
21 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 29 yaşında hayatımdan bıktım sünepe gibi yaşıyım fabrikada çalışıyım gececiyim Instagram'da bilmem kaç günde hayatımı değiştiriyom videoları oluyor değiştirmek istediği hayatlar bile benim hayatımdan daha iyi
Cevap
11Cevap
Hangi işle meşgul olduğunuz ve günü sonunda sizi yorup yormamasına bağlı. Veya 2-3 ay çalışmadan birikimim ile geçinebilirim diyorsanız, bırakın işinizi ve yazmaya başlayın, hayalet yazar diye bir tabir var. Araştırma şirketleri, vs. "Fabrika ortamı, çalışma düzeni" vs. bunlardan bahsettiğiniz bir yazı size aylık 15-20 bin kazandırabilir, sonra yavaş yavaş kendinizi inşa ede ede bir profil oluştururnuz, hayatınız değişmeye başlar.
O dediğinz yazı işleri ayda yılda bir olur 15 20 bnde para vermezler bnce
Şirketlere sorun, bu tarz "hayalet yazarlık" şeylerini önemsiyorlar.
Yani bir yandan seni geliştirecek sosyal hayatın olacak bir iş bakıp oradan cikabilirsin. Ve hayatına dokunacak şey ne işe. Ne zaman karşına çıkar bilemezsin
Evet biliyom ama pratiğe dökemiyorum işte
Yahu zor zaten.. her şeyi bir arada yapmak imkansızlıklar içinde.. ama plan yapabilirsin en azından.. farklı alanlara başvurabilirsin.. ne zaman nereden hangi fırsat çıkar bilemezsin..
Aynen bilemeyz başka iş başvurusu yapıyom
Tabii ki de bilemezsin. Ama hiç bir şey yapmaz kabullenir poponun üzerinde iş ev yapar isen. İşte o zaman kaybedersin.. eminim zordur zaten kolayda olmaz. Ama yine de sonuçta hayatın senin söz konusu.. her zaman denenmelisin... Kim ne derse desin.. ya da olumsuzlar olmazcilar ne derse desin..
Poponun üzrrnde iş ev yaparan kaybedersn derken
İşten gelip evde yatıyom düşünüyom ediyom ama bişey yapmıyom onun gibi mi demek istedn
Hayır. Sen muhtemelen kabullenmedin. Durumun farkında ve iş bakıyor yahut bakmayı düşünüyorsun.. ama sadece durumu kabul edip ev iş yapar ve başka bir hayat için bişiler yapmaz isen o zaman kaybedersin.. ki senin buraya yazman bilr farkında olup bişiler yapma isteğin
Hee anladm yok be kabullenmedm neye kabul etcem hatta içim rahatsız bişeyler yapmam bişeyler değiştirmem diyorm hep
Kesinlikle değiştirmen gerek.. zaman gerek ama tabii ki de yapabilirsin.. sonuçta bir tane hayatın var.. ve bunu isteklerin ile mutlu olarak yaşaman gerek ( en azından genelini ( kimse tamamen mutlu değildir :p. Ama anladın sen beni (:
Evt anladm bide 29 yaşndaym geç kalmışlık hşsside var bakalm inşallah aşarm herşryi
Yahu ne alaka geç kalmışlik... Türkiye bide burasi... 60 yaşında yaşamadan ölen insan dolu
Doğru diyonda ay ne bileym
Derim arada bir doğru.. (:. Aklıma alpayin şarkısı geldi.. fabrikada tütün sarar.. sanki kendiii içer gibi. Sjjsjs
Yaa sen biliyon mu valla dün gece dinledm gece vardiyasında o şarkı çok iyi sarıyor
Sen dinleme.. durumdan vazife çıkarır benzetme yapar dertlenirsin... Dert lazım değil sana
Dertliyim bnde dinliyim şarkıdaki gibi bi evim olsn istiyorm
Dertli değilsin zamana ihtiyacın var sadece..
Tamam biraz diyelm ozamn
Aynen.. zaten çalışıyorsun gece vardiyası falan. Para biriktir.. sonrası hayatın için sonra fırsat çıktığında kullan
Bakalm inş çıkar
Hadi bakalım küçük sincap (: kolay gelsin sana
Burdamsn
Yeap uyumadım
Sende değiştir hayatını ve yeni hayatına bir adım at
İnş.
Canim ankaradayim gece vardiyasina kalmadan istifa ettim gece yapamıyorum site işiydi villa diyim kötüydü ısınamadım yerde berbat ti
ne güzel çalışıyorsun awk onu beceremeyen kızlar var sen hala motivasyon pesindesin git zengin koca bul o zaman
Tamamda çalışma şartlarm zor maaşm az
o zaman koca bulman lazım işte Allah o yüzden bize bir eş yaratmış hayatımızı değiştirelim diye
Eş arıyomda bulamadm henüz
kriterin fazlaysa bulamazsın
Hergün biriyle tanışmıyom ki
tanışmandan bahsetmedim kriterlerinden bahsettim zengin yakışıklı uzun boylu kaslı ve köle gibi vb
Hayır ya dediğin sağ koltuk kızlarndan değilm
o zaman Allah yolunda bir kızsın ya da troll bilemedik anonim olduğundan pek de ciddiye alamıyorum seni ama yine de şikayetlerin cok sacma bu devirde kız olup tuttuğunu koparamayan cok az kişi tanıdım bizim suratı akne dolu obez ayşe bile bir halta yaramazken şimdi kraliçe olmuş
Tuttuğunu koparamayn kız az dedn ya demek istediğin evlilik ise benmde hayatıma giren kişiler oldu ama evlilik nasip olmadı
girenler demekki seni bir sebepten ötürü istememiş ya da sen cok secicisn işte aynı yol ama kız olduğun icin allaha bol bol dua et erkek oluğ aynı yolda olsan senin yüzüne kimse bakmazdı bak bakanlar var en azından burada bile anonim şekilde sohbet edebiliyorsun
Siz neden bu kadar aç gözlüsünüz doyumsuzsunuz başkalarına neden özeniyorsunuz şükür etmeyi bilmedikçe sen daha çok çalışırsın insanın sözleri boğazındaki iplik gibidir her söz her ağızdan çıkan dua ya da kınama bir ilmeğe dönüşür
Şükürsüz biri değilm özenmek kıskanmak değilde örnek gösterdm kız ben kimseyi kınamadım ki
Full gece vardiyasında mısınız
Yok
O zaman biraz sosyallesin. Düşündüğünüz şeyleri hayatınıza uygulamaya geçirin. Başarı, mutluluk komfor alanı içinde gelmez biraz emek harcamaniz gerek
tamam
o videolar sahte güzelim
Bencede öyle
Oldun duruma şükret
Tabiki de şükrediyorm
Eee öyleyse sorun nedir?
Daha iyi bi hayat
Daha iyi bir hayat kastın nedir maddi ve manevi?
Değiştirebilirsin taktik verebilirim istersen
Olur
Gizlisin
Ne kadar maaş veriyorlar bu önemli
33
Çok değişmiş, bir markete girsen kasiyer olarak yine aynı parayı kazanırsın gecede evinde olursun ama oda kolay değil iyi düşün ona göre adım at
Daha öncede avmde çalışıyordm zaten şimdi masabaşı işi bakıyom
Hayırlısı olsun hakkında, hangi şehir ve ne mezunusun
Yardımcı olayım sana
Ne fabrikası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gece vardiyasının getirdiği fiziksel ve zihinsel yorgunluk, sosyal medyadaki sahte mükemmelliklerle birleşince kendini sıkışmış hissetmen çok insani 🧠 Başkalarının vitrinleriyle kendi arka planını kıyaslamayı bıraktığında dönüşüm başlar. Şu anki işini sadece geleceğini inşa edeceğin bir basamak olarak gör. Küçük hedeflerle zihnini ve rutinlerini yeniden yapılandıralım. Birlikte ilk adımı atmak için bugün kendine katabileceğin tek bir küçük alışkanlık ne olabilir? 👁️✨
Bilmiyom ne olablr
Gece vardiyası zihnini iyice karartmış ama pes etmek yok. Bugün sadece uyku düzenini disipline sokarak başla 🧠🔍