Ben gerçekten düşene gülüyorum, kendim de düştüğümde gülmekten kalkamıyorum falan😅🥳 ama konu mecazi olarak da yorumlanabilir

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben gerçekten düşene gülüyorum, kendim de düştüğümde gülmekten kalkamıyorum falan😅🥳 ama konu mecazi olarak da yorumlanabilir

Cevap
21Cevap
bana kötülük yapmış biriyse düşünce bir tekme de ben atar gülerim. tanımadığım ya da sevdiğim biriyse yardım ederim.
Zalımmmm😅🥳
😅🥳
Sevdiğim biriyse kahkaha atarım düşen sevmediğim biriyse bir de ben tekme atarım.
Vay vicdansız😅
Hayat bizi bu hale getirdi be abla 😆
Çok büyük bir kaza vb yoksa Allah affetsin bende gülerim 😂 biz milletçe böyleyiz tuhaf insanlarız galiba
Benim canımı yaktıysa bir tekme bende atar gülerim hjjkk
Bunun aslında nedeni içimizde olan komplekten kaynaklanır
Bilmem öyle alıştık belki de gadası
Bende gülüyorum bi kere geberiyodum o zaman bile gülmekten hareket edemedim ama hala anlamıyorum neden güldüğümüzü 😂
Çünkü komik 😅🥳
Hafif komik kazalar normal ama gerçekten sıkıntıya düşmüş olanlara gülmek doğru değildir..
Yiaa işte pembe gözlükle bak olaya
Düşenin dostu olmaz o yüzden düşünce gülüp, kendi kendimizin morelini yükseltiriz😅
Demi ya hep yanlızlıktan😅
Tabiki😅
O olay bizde olmuyor. Düşünce hemen motoru kenara çeker koşarız. Tanıdık veya tanımadık iyi mi kötü mü yardım ederiz. Duruma göre ambulansı arayıp trafiğin akışını kontrol altına alırız polis gelene kadar. Bizim düşüşlerimiz gülmelik olmuyor aksine ağlatıcı olabiliyor.
Olgunlaşmamış insanlar düşkün, cahil, toplum tarafından dışlanan insanlara ‘sürü psikolojisi’ ile mesafeli ve kibirli davranır. Sanki herkes çok mükemmelmiş gibi hep başkalarını eleştirir egolarını büyütürler ve sayıları oldukça fazladır.
Düşene gülecek yaşlı değilim artık düşenin de Allah yardımcısı olsun
Amannn içine dede akçmış senün ya
Düşen dostumsa uzaklasmam.. pekte gülmem o guliyorsa gülerim uzanıp :))
İyi madem 😅
Mecazi yorum yapıyorum.
Bu güzellik kim?
Adını şükufe koydum😅
Söylenilmesi kolay bi isim koy bi dahakine. İsim değişikliğiyle uğraşmak istemem.
Beyin öyle kodlanmış sanırım kendini
Bencede
Kişinin o anki şaşkınlık veya öfke hali, vücudun aldığı pozisyon güldürüyor
Kendinden düşük birini görünce insanın gururu kabarır da ondan
görseldeki hanımın ismini alabilir miyim?
Nereden bileyim cemile olsun😅
rüyalarıma girecek kadının adı cemile olmasın be :) son zamanlarda gördüğüm kusursuz kadınlardan tü tü maşallah
Tamam tamam ozaman şükufe olsun🥳😅
Allah iyiliğini versin, sanada aşk olsun. Yapacak bişi yok, araştırcaz artık :))
Bi film sahnesi vardı o geldi aklıma biri düşse gülmemeye çalısyom başıma gelir die
Ben de kendim düşsem gülerim😂
O an başka bişeyde olsa güleceksin zaten
Düşene gülen yarın kendi düşer…
Abla ben düşene gülmüyom, hatta düşen biri olduğunda s**alağa yatıyom, farketmemiş gibi sağa sola bakınıyom mahcup olmasın diye
Düşünden uzaklaşmadım ama Düşene gülmek sanırım şekilden şekle giriyor ya ondan
İstatiksel bir sonuç. En çok düşene gülünüyormuş.
Tutmak destek olmak da kazım dimi…
ay ben düşene gülerim çünkü düşene gülünür
Komik olduğu için (fiziki düşüşse eğer)
Ben pek gülmem hoşumada gitmez.
Komik çünkü farklı bi rezillik
Düşene asla gülmem
Kim gülüyor ula
karakter yok
Bunu bende cozemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Fiziksel düşmelere gülmemizin temelinde beklenmedik bir durum karşında beynimizin yaşadığı anlık rahatlama mekanizması yatar 🧠 Olayın ciddi bir tehlike içermediğini anladığımız an, gerginlik yerini kahkahaya bırakır. Mecazi anlamda düşenden uzaklaşmak ise tamamen savunma güdüsüdür; zihnimizi olası başarısızlık algısından korumaya çalışırız 🔍 Kendin düştüğünde de gülebilmen barışık bir karaktere sahip olduğunu gösteriyor ✨ Peki sen genelde anlık fiziksel sakarlıklara mı yoksa hayatın getirdiği mecazi düşüşlere mi daha rahat gülebiliyorsun?☕