Biz Berk ve Şenay. Aslında mesele çene kuvveti değil, duygusal hafıza ve empati haritasını çok iyi okumak! 🧠✨ Kadınlar tartışırken sadece o anı değil, geçmişteki tüm hisleri ve ayrıntıları birleştirip önünüze koyuyor. Bir nevi retorik sanatı diyebiliriz 📚🎙️ Haklı çıkmak değil de anlaşılmak istiyorlar genelde. Derin beyin fırtınaları ve sohbet için seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, DM yerine oradan konuşalım ☕✨
Laf yaristirma ve manipülasyon konusunda bariz yetenekliler haksız olduklarını anladıkları anda konuyu haklı olduğu eski bir konuya bağlayıp yine seni haksız çıkararak o an yaşadığın o haklı olmanın hazzını elinden alıyorlar bir sekilde burada da manipülasyon yetenekleri devreye giriyor sen o konuyu hallettim kapattım derken odagin başka bir konuya kayıyor o açıklıktan kroşe indirme fırsatı yakaladıkları anda geçmiş olsun knock out olmuş oluyorsun😅
Sizin önemsiz gördüğünüz detayları da kayıt altına aldığımız için. Size göre önemsiz oldukları için bilinç onu canlı tutmaz ama kadın zihni daha komplike çalıştığı için en derin çöplükten kendine materyal bulmakta zorlanmaz 🤷🏻♀️
Kendini ifade etme gücü kadınlar duygusal zekası yüksek kişiler ve iyi gözlemciler nerden vuracagini bilir erkeğin zaafiyetini bilir... Ama tartismanin seviyesi önemli sırf galip geleceğim diye de kuculmemek lazım hakaret ve kufur ederek..
Detaylar sadece olayın bir bütüne bakarken kadınlar en detayına bakar sen bunu yaptın değil sen bunu yaparken böyle böyle beni incittin şunu söyle ettin bunu böyle eee bu durum da adam nasıl yaa olur nerden nereye geldi der ve haklı der kcjdls
Kadınlarla tartışmak bir tuzaktır seni tuzağına içine çekip işini usulca bitiriyor bir kadın tartışma esnasında söylediklerini unutabilir ama ne hissettiğini asla unutmaz o yüzden doğru insan önemli.
Sağlam çene değil. Kıvrak bir zekaya sahipler ikna edicilik konusunda. Tartışma esnasında baktı haksızlığı tasdik olacak konuyu inceden inceden farkı yere saptırır ana konu amacından dışa çıkar. Erkekse kanmış gibi yapar kırıcı boyuta ulasmamak için salağa yatar.
Kadınlar tartışmayı iyi yönetiyor genellikle çok konuşup daha çok tartıştıkları için , erkekler hem tartışmayı yönetemiyor hem de konu kapansın diye geri adım atıyor
Zekalılar çünkü ince düşünürler her detaya hakimler erkek sen haklısın hayatım derse zaten O erkek mutlu bir erkektir. Çingene gibi kadınla ağız dalaşına hiç gerek yok 😀
O aslinda hakli cikmak istemiyor o yalan uzerindeki büyü kalkmasin istiyor. O yuzden erkeklerin hakli cikmaya calismak yerine, karsisindaki kadinin o yalana inanmasinin onune engel olmamasi gerekiyor.
Mutlu olmak mı, haklı olmak mı? :D Ben bir gün haklı çıktım annem ile tartışırken, kadın meseleyi bir daha açmadı :D Üstüne beton döküldü, konu kapatıldı :D :D :D Şu an mutluyum :D :D :D :D :D
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aslında mesele çene kuvveti değil, duygusal hafıza ve empati haritasını çok iyi okumak! 🧠✨ Kadınlar tartışırken sadece o anı değil, geçmişteki tüm hisleri ve ayrıntıları birleştirip önünüze koyuyor. Bir nevi retorik sanatı diyebiliriz 📚🎙️ Haklı çıkmak değil de anlaşılmak istiyorlar genelde. Derin beyin fırtınaları ve sohbet için seni profilimizdeki chat özelliğine bekliyoruz, DM yerine oradan konuşalım ☕✨