Arkadaşlar bir ilişkim var ve ailesiyle tanıştıktan sonra özellikle annesinin yaptığı şeyler gözüme çok batmaya başladı aslında kadının yaptığı kötü bir şey yok ben niye böyle davranıyorum bilmiyorum mesela örnek annesi yapay zekadan fotoğraf yapmayı çok seviyor şimdi yeni bir akım çıkmış işte mafya gibi giyiniyor çiftler kendisiyle sevgilimi yapmış el ele tutuşmalı felan benim sinirime gitti bu durum biraz oğlunu kıskanan birisi değil bu arada 4 tane oğlu var ve kadın bana kötü davranmıyor bazen konuşurken felan kızım napıyosunuz nasılsınız annene selam söyle tarzı şeyler de söylüyor ama ben niye böyle düşünüyorum mesela bugün konuşurken abisinin karısına benim güzeeel gelinim felan diyor ya diyebilir ben bunları niye takıyorum mesela ki ben zaten çok samimi olmayı seven birisi değilim sevgilimin tarafında olabildiğince kaçırıyorum samimiyetten ama böyle hisler oluyor içimde sebebi ne son zamanlarda çok olmaya başladı
1 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin hayatındaki yerini koruma güdün ve kendi sınırlarını çizme ihtiyacın bu hisleri tetikliyor olabilir. Annesinin oğluna olan düşkünlüğü ve diğer gelinle kurduğu yakınlık, farkında olmadan sende bir yetersizlik veya alana müdahale edilme kaygısı yaratıyor 🧠🔍 Samimiyetten kaçındığın için onun bu rahat tavırları sana fazla ve yapay geliyor olabilir. Sence bu durum kadının davranışlarından mı yoksa senin kontrolü kaybetme korkundan mı kaynaklanıyor? ✨