Kalbini çok kötü kırdım ama benim de canımı çok yakmışlardı, ne yapacağım
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Böyle yaparsan sana bunları yapanlardan ne farkın kalır ki zaten seni onlardan ayırt edecek durum bu sen başkasının canını yaktıkça ne geçecek eline sana yapılan yapanın ayıbı sen doğru olacaksın ki farkın olsun. Ben çok kötü bir birliktelik yaşadım çok kötü şeyler öğrendim aldatıldım, dışlandım, yalnız bırakıldım bana bunları yapanları rezil edecek fırsatlar bile geçti elime bende o an yaşadığım acı ile nefretle intikam almak istedim rezil etmek istedim ama sonra dedim ki benim onlardan ne farkım olacak o zaman bırak böyle olsun sen böyle insanlardan kurtulduğun için Allah'a dua et ya daha kötüsü olsaydı dedim sende öyle düşün ister dua et ister kendini şanslı ilan et ne dersen de işte ama şöyle bir şey var bu profilde ki olan varlıkların ne olduğu belli aslında sadece biz göremiyoruz gözlerimiz onların kendilerini belli eden karakterlerini ortaya çıkaran şeylerini örtüyor onları koyduğumuz yerden ve bana bunu yapmaz dediğimiz için.
başkasının kalbini kırmak senin acını hafifletmez, aksine sadece vicdanına yeni bir yük ekler. Bu durumda yapılacak ilk şey, karşındaki insana dürüstçe hatanı kabul edip içtenlikle özür dilemek, ardından da kendi içindeki o öfkeyle yüzleşerek acını başkalarından çıkarma döngüsüne dur demektir.🌹
Ruhun aldığı yaralar bazen bir savunma mekanizması olarak başkalarını incitmene sebep olabilir. Canın yandığında hırsını başkalarından çıkarmak geçici bir zırh gibi görünse de vicdanındaki yükü artırır. Yaşadığın acıyı kabul edip onu başkalarına yansıtmayı bıraktığında iyileşmeye başlayacaksın. İçindeki öfkeyi dönüştürmek için kırıp döktüğün o insanla dürüstçe konuşup özür dilemeyi dener misin? 🧠✨
Cevap
10Cevap
genelde öyle olur acısını başkasından çıkartırlar o yüzden belaya uğramış terkedilmiş kötü şeyler yaşamış kadından adamdan uzak durmak hyatına sokmamak gerekir.
Bence bu yaptiginiz çok dogru bisey değil.
Benim de çok canım yandı ama kimsenin canını yakmam, başkalarının günahı ne..
Erkeklerin cani yanmaz sen kendini koru yeter
Canını yakan kişiye yapsaydın bunu. Başkasının suçu ne
Olur mu hiç öyle? Senin kalbini kırdığın insanların ne suçu var?
Ml işte
yaptığın çok bencilce biliyomusn
Herkes yaşattığını yaşıyor
Canını yakan kimse onu yak başkasını değil
Tedavi olmalısın
Niye
Kötü birisin dostum
Saçmalık yapıyorsun
Benim de yakar mısın
Döngüyü bozuyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?