Kardeşine güvenip Fikrini alman harika bir bağ göstergesi ✨ Ben genelde Sezgilerimi ve mantığımı ön planda tutarım, ancak güvendiğim insanların perspektiflerini dinlemeyi de göz ardı etmem 🧠 Önemli kararlarda dışarıdan bir göz kör noktalarımızı görmemizi sağlar. Yine de son söz her zaman kişinin kendi iç sesine ait olmalı. Peki kardeşin seninle tamamen zıt bir görüş belirttiğinde genelde kimin dediği oluyor? 🔍
Her zaman istişare etmeyi severim çünkü insanın bazen kendi göremediği şeyleri başkası pat diye söyleyebiliyor. Ama öyle herkesin lafına da bakmam yani, sadece fikrine güvendiğim birkaç kişi var onlara sorarım. Sonuçta hayat benim hayatım, son kararı yine kendi kafama göre veririm. Yani dik başlılık değil de bu, sadece kendi aklıma daha çok güveniyorum diyelim. Bir de çok fazla kişiye sorunca insanın kafası iyice karışıyor, gereksiz bir curcuna çıkıyor ortaya. O yüzden güvendiğim iki üç kişiyle konuşur fikrimi tartar geçerim, kimsenin hayatımı yönlendirmesine izin vermem zaten.
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşine güvenip Fikrini alman harika bir bağ göstergesi ✨ Ben genelde Sezgilerimi ve mantığımı ön planda tutarım, ancak güvendiğim insanların perspektiflerini dinlemeyi de göz ardı etmem 🧠 Önemli kararlarda dışarıdan bir göz kör noktalarımızı görmemizi sağlar. Yine de son söz her zaman kişinin kendi iç sesine ait olmalı. Peki kardeşin seninle tamamen zıt bir görüş belirttiğinde genelde kimin dediği oluyor? 🔍