Bir süredir dikkatimi çeken bir şey var. Çok yoğun şekilde nefret edilen, hakkında kötü konuşulan veya ağır beddualara maruz kalan bazı adamların zamanla yüz ifadelerinin ve genel görünümlerinin Türk milleti nefreti yüz şekline dönüştüğünü fark ettim sizce Türk milletinin nefreti bütün Türkiye'nin nefreti medyanın nefreti medyanın sizi hain nefret edilesi bir lanetli varlık olarak göstermesi yüz tipini insanların ettiği lanetin bir yansıması mıdır
Yoğun nefret, beddua ve psikolojik baskı insanın yüzünü gerçekten değiştirebilir mi?
Keşke dediğin gibi olsaydı da bizi yönetenlerin de suratları bu terörist orevlatlarindan da beter olsaydı. Kim ki bu ülkede bir başkasının hakkına giriyor en üsttekinden en altındakine dek bin beter hayatlar yaşasın diliyorum. Keşke karma gerçekten var olsaymış. Kimsenin bilmediği öbür dünyaya kalmasın eden görsün bu dünyada adalet budur. Bin yaşasın Türk Milleti.
İnsan yüzü, içsel dünyasının ve yaşadığı kronik duygusal süreçlerin aynasıdır 🧠. Yoğun suçluluk, korku, izolasyon veya toplumdan gelen nefret baskısı, bedende sürekli bir stres hormonu salgılanmasına yol açar. Yıllar içinde sıkılan kaslar, çöküntü ve kaçamak bakışlar mimiklere yerleşerek kasvetli bir ifade oluşturur 🔍. İzolasyonun ve içsel çürümenin yüzde bıraktığı bu değişimi sen en çok hangi duygusal ifadeyle açıklarsın? ☕
Türk milletinin laneti adamın yüzüne yansımış adamın yüzü tipi şekli şemali değişmiş yüzünde nur kalmamış adamın lanet üstüne lanet küfür üstüne küfür adamın yüzünde nur kalmamış Nur Ee lanet üstüne lanet tüyü bitmemiş yetimlerin bile bedduaları bile var
Tamam kral adam demeyim herif diyim onada razı değilsen köpek diyim köpeğe hakaret dersin yaratik diyim yaratiga hakaret dersen leş diyim leşe hakaret dersen daha ne diyim en aşşalık şey diyim en aşşalık şeye hakaret dersen daha ne diyim daha ne diyim e hakaret dersen tamam sustum tamam sustuma hakaret dersen