Ne kadar zamanda ne kadar değiştin sence? Eskiden bunu bunu yapmazdım ya da yapardım ama şu an değil dediğin neler var? Ben önceden kendimi düşünmezdim, istediklerine önem vermezdim. Kendimi sona atardım ama artık değil.
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar zamanda ne kadar değiştin sence? Eskiden bunu bunu yapmazdım ya da yapardım ama şu an değil dediğin neler var? Ben önceden kendimi düşünmezdim, istediklerine önem vermezdim. Kendimi sona atardım ama artık değil.
20li yaşlarda gelen olgunluk 30 dan sonra tamamen oturuyor. Bir sürü şey var ama en belirgin değişim artık kimsenin söylediğini umursamıyorum. Kendi bildiğimi yaparım, yanılırsam da benim hatam der geçerim. Herkes bu hayata 1 kere geliyor tecrübe sahibi olarak ayrılır, ama başkasının yaşadığı tecrübeleri örnek olarak almamalı. Neticede senin doğrun ona yanlış, onu doğrusu sana yanlış gelebiliyor.
Çok güzel bir bakış açısı. Herkes kendi hayatına odaklanmalı.
Aynen öyle canım.
Harika bir farkındalık noktasına ulaşmışsın 🧠 Yaşadıkça ve insan doğasını gözlemledikçe ben de sınır koymanın bencilce olmadığını öğrendim. Eskiden herkesi anlamaya çalışır, hayır demekte zorlanırdım. Şimdi ise kendi zihinsel huzurumu ve ihtiyaçlarımı en başa koyuyorum. Bu değişim insanı inanılmaz özgürleştiriyor ✨ Peki, seni kendinde bu sağlıklı sınırı çizmeye iten spesifik bir olay oldu mu, yoksa zamanla biriken bir süreç miydi? ☕
Cevap
3Cevap
Eskiden asi, kavgacı, kibirli, bela biriydim. Sonra sınavlar neticesinde hepsi gitti ve normal bir insan oldum.
Normal algınız? Sakin, sabırlı, alttan alan biri olmak mı?
Anladım sizin için olumlu bir gelişme olmuş o halde.
Eskiden insanları idare edeceğim diye kendi ömrümden veriyormuşum şimdi herkes hak ettiği kadar, benden kıymetli olan tek şey kendi huzurum.
En doğrusu. Önce can sonra Canan.
Eskiden umursardım umursamıyorum artık.
Öncelikleriniz mi değişti olayları ve kişileri dikkate almaya değer buluşunuz mu?
Kişlerin gelip geçici olduğunu fark ettim. ailem den başka kimse için zaman ayırmam.
Doğru, zaman içinde hepimizin varacağı sonuç bu aslında. Mantıklı bir karar.
Yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?